Çok çirkinim ya :(

Benim iki yeğenim var ikiside kardeş
Kız olanı bir gorseniz kara böcük
Erkek sarı şeker bir birilerine hiç benzemezler
Çevremde de böyle zıt benzerlikler var
Sağlık olsun

Bütün bu hissettigin kötü seylerin sorumlusu annendir.
Ne bir sucun var ne de bir cirkinligin var.
Böyle bir ortamda zaten baska türlü büyüymezdin. Annen kendine benzemedigin icin resmen hor görmüs seni.
Üzülerek yaziyorum bunlari.
Ama asagi yukari ayni seyleri yasadim.
ailede hep hor görüldüm kilolu olmadigim halde sisman damgasi yedim. Her özelligimle dalga gecildi yengem halam falan. Hissettim hep bu duygularin icinde büyüdüm. Güzel oldugum halde bunu görmedim.

Bu duygular hala icimde ama artik biliyorum ki güzelim. Hatta bana bakarken tökezleyen insanlar oluyor bazen.
Sen de güzelsin ama kardesinin gölgesinde kalmissin.
Güzelligin tanimi yoktur. Esmersen güzel degilsin diye bir kaide de yok.
Hatta kardesin baska güzel sen baska güzelsindir. Ama annenin tutumu yüzünden böyle hissediyorsun.
Kendini sev. Eminim güzeli gec esmer seksiligi bile vardir sende :cool:

Bizde kardeşimle siyah ile beyaz gibiyiz. Birimiz sarışın birimiz esmer. Benim de kız kardeşim boylu posludur. Fiziğide güzeldir, Çokta güzeldir ama bu bana ve Anneme hiç dert olmadı yani. Amannnn bodur tavuk her daim piliçtir. :KK70:
Boyumdan çok memnunum allaha şükür :KK70: boyu da takıyodum önceden Erkek arkadaşımla tanıştıktan sonra allahım iyi ki uzamammışım dedim Erkek arkadaşımla aramızda çok az boy farkı var ve bunu takıyor kendine kompleks yapmış Neyse ki daha uzun değilim bei beğenmezdi belki :KK70:

Bütün bu hissettigin kötü seylerin sorumlusu annendir.
Ne bir sucun var ne de bir cirkinligin var.
Böyle bir ortamda zaten baska türlü büyüymezdin. Annen kendine benzemedigin icin resmen hor görmüs seni.
Üzülerek yaziyorum bunlari.
Ama asagi yukari ayni seyleri yasadim.
ailede hep hor görüldüm kilolu olmadigim halde sisman damgasi yedim. Her özelligimle dalga gecildi yengem halam falan. Hissettim hep bu duygularin icinde büyüdüm. Güzel oldugum halde bunu görmedim.

Bu duygular hala icimde ama artik biliyorum ki güzelim. Hatta bana bakarken tökezleyen insanlar oluyor bazen.
Sen de güzelsin ama kardesinin gölgesinde kalmissin.
Güzelligin tanimi yoktur. Esmersen güzel degilsin diye bir kaide de yok.
Hatta kardesin baska güzel sen baska güzelsindir. Ama annenin tutumu yüzünden böyle hissediyorsun.
Kendini sev. Eminim güzeli gec esmer seksiligi bile vardir sende :cool:
Ayyy çok sağol çok şekersinnn :oops: bilmem ki var mıdırr Yaa bi erkek arkadaşım bana böyle güzel şeyler söyler O da abartıyor bazen saçmalıyor ondan inandırıcıgelmiyor bana:eek:

Siz acik ve net kiz kardesinizi kiskaniyosunuz ustelik onun beceriksizligiyle kendi cirkinliginizi kapatmaya calisiyosunuz bu tamamen sacmalik.
Bence bir sirkelenip kendinize gelin baskasiniz kusuruylada kendi kusurunuzu kapatmaya calismayin ve en kisa zamanda psikolojik destek alin.

Annemin bana bir gün kızım bacaklarını al dediğini hatırlamam. Hatta tam tersi tüylerini alma kilo aldıkça dökülür derdi. Ben de kendi kendime hallettim.
Esmerlik kötü değil, 153 boyunda kara kura bir kadınım ben de. Bir eksisini de yaşamadım hayatta, gayet kötü giyinirdim hala da kötü giyiniyorum, bakımsızım bile denebilir. Ne dışlanma yaşadım ne sevilmeme. Hoş yapsalar umrumda olmazdı.

Ayyy çok sağol çok şekersinnn :oops: bilmem ki var mıdırr Yaa bi erkek arkadaşım bana böyle güzel şeyler söyler O da abartıyor bazen saçmalıyor ondan inandırıcıgelmiyor bana:eek:

Inan esim de abartiyor ama ben göremiyorum. Bazen kendimi aynada görünce hakli ya diyorum. Ben de kendime bakamam. Yakistiramam ama kücükken hor görülen o kiz gercekten cok güzelmis.
Sen beni görsen hayran olursun ben seni görsem hayran olurum. Bence böyle :KK53:

Siz acik ve net kiz kardesinizi kiskaniyosunuz ustelik onun beceriksizligiyle kendi cirkinliginizi kapatmaya calisiyosunuz bu tamamen sacmalik.
Bence bir sirkelenip kendinize gelin baskasiniz kusuruylada kendi kusurunuzu kapatmaya calismayin ve en kisa zamanda psikolojik destek alin.
Evet bunu inkar etmiyorum kıskanıyorum Bunu böyle tepkiyle söylemenize de gerek yok Ama inanın küçük bi çocukken annneniz gece yatarken gelip yanınızda kardeşinizi okşayıp öpüp de sizin suratınıza bakmadan gidip yatıyor olsaydı siz de kıskanırdınız

böyle çirkinim diye konu açanları çok merak ediyorum ya.. ne var bi foto koysan off

Annemin bana bir gün kızım bacaklarını al dediğini hatırlamam. Hatta tam tersi tüylerini alma kilo aldıkça dökülür derdi. Ben de kendi kendime hallettim.
Esmerlik kötü değil, 153 boyunda kara kura bir kadınım ben de. Bir eksisini de yaşamadım hayatta, gayet kötü giyinirdim hala da kötü giyiniyorum, bakımsızım bile denebilir. Ne dışlanma yaşadım ne sevilmeme. Hoş yapsalar umrumda olmazdı.
Çok küçüklükten bu ayrımcılığı yaşayınca görüntüde ne kadar umursamıyor görünmeye çalışsam da içime dert oluyor işte Benim boyum daha da uzun allaha şükür boyum posum yerinde ama ne bilim kabullenemiyorum güzelim diye iyorum kötü giyinirim hala da Hiç anlamam giyinmekten napim

Evet bunu inkar etmiyorum kıskanıyorum Bunu böyle tepkiyle söylemenize de gerek yok Ama inanın küçük bi çocukken annneniz gece yatarken gelip yanınızda kardeşinizi okşayıp öpüp de sizin suratınıza bakmadan gidip yatıyor olsaydı siz de kıskanırdınız
Kesinlikle tepki gostererek yazmadim sizi kirdiysamda ozurdilerim.
Ben annem tarafindan yasamadim fakat arkadas cevremde hep bi dislanma durumum soz konusuydu bi kac yil once. size tavsiyem annenizi kardesinizi sizi kim uzuyosa onlari cevrenizden uzaklastirmak ve yeni bi hayata baslamak emin olun ozguveniniz tekrar yerine gelicek.
Umarim en kisa zamanda atarsiniz bu dusuncelri kafanizdan :KK66:

İiçimden geçen sizin güzel bir bayan olduğunuz fakat annenizin baskısından kaynaklanıyor ki kendinizi çirkin hissdeiyorsunuz.Dediğiniz kadarki çirkin olsaydınız bir sevgiliniz olmazdı rahat olun önce kendinizi kendiniz sevin

Çok küçüklükten bu ayrımcılığı yaşayınca görüntüde ne kadar umursamıyor görünmeye çalışsam da içime dert oluyor işte Benim boyum daha da uzun allaha şükür boyum posum yerinde ama ne bilim kabullenemiyorum güzelim diye iyorum kötü giyinirim hala da Hiç anlamam giyinmekten napim
Ben hala yaşıyorum gülüp geçiyorum.
Annem hatta "seninki seni nasıl beğenmiş" diye direk sorup aldatabileceğini bile söylüyor.
Çok da derdim:KK51:
Güzellik elimizde olan bir şey olmadığından üzülmek yersiz bence.

Annesi tarafindan böyle bir ayrimciliga maruz kaliyor. Kendi cirkinligini de kapatmaya calismiyor ben öyle bir dert göremedim. Cirkin oldugunu düsünüyor diye biz de mi cirkin sanalim. Yaziniz incitici olmus.

Annesi tarafindan böyle bir ayrimciliga maruz kaliyor. Kendi cirkinligini de kapatmaya calismiyor ben öyle bir dert göremedim. Cirkin oldugunu düsünüyor diye biz de mi cirkin sanalim. Yaziniz incitici olmus.
Ozur dilemistim ztn niyetim kirmak degildi.

annen nasıl bir anneymiş gerçekten çok yazık....evlat ayrımı nasıl yapıyor ya...
çirkin insan yoktur...Rabbim herkesi özenle yarattı..sakın ben çirkinim deme...

Benim kuzenlerden biri ayni babaanneme benziyor, filmlerde olur ya tipkisi aynen oyle iste, babaannemin genclik resimleri kuzenimle ayni.
Velhasil babaannem surekli benim guzel torunum, dunyalar guzelim, torunlarimin hepsi bir yana sen bir yana derdi :KK70:
Kesin annen de kardesinin kendisine benzedigini dusunuyor :KK53:

hep annem yüzünden oldu :KK43: eskiden beri benden iki yaş küçük kız kardeşimi över över prenses gibi davranır beni bi köşeye iterdi çirkinsin derdi. Bu da psikolojime yerleşmiş heralde Lise bitene kadar erkek gibiydim davranışlarım giyimim Sonra erkek arkadaşımla tanıştım, o sıralarda 20 kilo verdim aniden Kendimi güzel hissetmeye başladım Çok bakımsızdım Utanarak söylüyorum şimdi ama bacaklarımdaki tüyleri falan bile almazdım Kapalı giyersim hep Yüzüm de tüylüydü hiç almazdım Çok çirkindim cidden de Ama küçüklüğümden annem gel kızım böyle olmaz demedi hiç öğretmedi ki Kız kardeşime benim güzel kızım der severdi, hatta en son üniversite sınavı zamanı Sakın ikinci seneye kalma üniversite bitene kadar kartlaşır başıma kalırsın dedi bana :KK43: annemle en son o sözünden sonra iyice bağlarımız koptu diyebilirim Kız kardeşim de bana nispetmiş gibi bi de büyüdükçe güzelleşti 175 boyu muhteşem bi fiziği Kimsede bulunmaz doğuştan kıpkırmızı kızıl saçları bembeyaz teni falan Bense kapkara Esmerliğimi seviyorum ama ne bilim sanki daha çok bakıma ihtiyacım var Artık bakıyorum kendime daha iyi hissediyorum ama yine de erkek arkadaşım bana "çok güzelsin" dedikçe sanki teselli için söylüyomuş gibi bi türlü inanamıyorum :KK43: o kadar inandırmışlar ki çirkin olduğuma hiç güzel hissedemiyorum :KK43:

hangi konudan hatırlıyorum hatırlıyorum derken geldi aklıma.. erkek arkadaşının enerji meselesi ile ilgili konu:)

anneler herşeyi öğretmeyebiliyor. kıldır tüydür bakımdır. bunları artık kendin araştırabilir eğilim gösterebilir yaştasın. 20 kilo vermişsin harika! demek ki sende potansiyel var. kilo verdikten sonra vücuduna önem verdiysen bir de çok güzel olmuştur. esmerlik güzeldir. çok güzeldir. güzellik tabii sadece fiziksel olmaz..

annenin ayrımcılığı senin bu kadar dert etmiş olman falan yorum yapasım gelmedi.
bence senin biraz kafanı dağıtmaya ihtiyacın var. üniversite kulüplerine falan mı katılsan? ya da erkek arkadaşın gibi çalışmak olabilir.

X