- 28 Mart 2013
- 12.822
- 17.324
Kizlaaar bana da atın benim neyim eksikAyy resmen kız dayanışması İyi ki açmışım konuyu
attım resim.. ay kendimi gösteresim geldi hevese geldim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlaaar bana da atın benim neyim eksikAyy resmen kız dayanışması İyi ki açmışım konuyu
attım resim.. ay kendimi gösteresim geldi hevese geldim:)
ay bende mi atsam kııattım resim.. ay kendimi gösteresim geldi hevese geldim:)
ay alemsin vallaHadi herkes birbirine yollasin fotosunu
bir anne bukadar nasil acimasiz olur aklim almiyor kizini ne hale getirmis haberi varmi acaba gercekten cok üzüldüm bukadr bir anne cocugunu nasil dişlar, siz uzmeyin kendinizi herkes kendine gore guzeldir allahin yarattigina bukadr laf etmek cok günah sen arktasinla hayatina bak kafana takma anneniz utansin nedim hayret birsey demkki sozler bile bir çocuğu ne hale getiriyor onu öğrenmiş oldum ,hep mutlu ol hayatin tadini cikarhep annem yüzünden oldu eskiden beri benden iki yaş küçük kız kardeşimi över över prenses gibi davranır beni bi köşeye iterdi çirkinsin derdi. Bu birda psikolojime yerleşmiş heralde Lise bitene kadar erkek gibiydim davranışlarım giyimim Sonra erkek arkadaşımla tanıştım, o sıralarda 20 kilo verdim aniden Kendimi güzel hissetmeye başladım Çok bakımsızdım Utanarak söylüyorum şimdi ama bacaklarımdaki tüyleri falan bile almazdım Kapalı giyersim hep Yüzüm de tüylüydü hiç almazdım Çok çirkindim cidden de Ama küçüklüğümden annem gel kızım böyle olmaz demedi hiç öğretmedi ki Kız kardeşime benim güzel kızım der severdi, hatta en son üniversite sınavı zamanı Sakın ikinci seneye kalma üniversite bitene kadar kartlaşır başıma kalırsın dedi bana annemle en son o sözünden sonra iyice bağlarımız koptu diyebilirim Kız kardeşim de bana nispetmiş gibi bi de büyüdükçe güzelleşti 175 boyu muhteşem bi fiziği Kimsede bulunmaz doğuştan kıpkırmızı kızıl saçları bembeyaz teni falan Bense kapkara Esmerliğimi seviyorum ama ne bilim sanki daha çok bakıma ihtiyacım var Artık bakıyorum kendime daha iyi hissediyorum ama yine de erkek arkadaşım bana "çok güzelsin" dedikçe sanki teselli için söylüyomuş gibi bi türlü inanamıyorum o kadar inandırmışlar ki çirkin olduğuma hiç güzel hissedemiyorum
Canımm benimde tam aksi annem bwno begenir ve kardesime cirkin der ama bence kardesim daha guzel kesinlikle sende takma kafana eminim guzelsindir ama beyaz tenliler daha on planda oldugu icin onu begeniyodur annen kardesinin ve senin resmini atarmisin bende cok merak ettim:))) objektif cevap vericem:)hep annem yüzünden oldu eskiden beri benden iki yaş küçük kız kardeşimi över över prenses gibi davranır beni bi köşeye iterdi çirkinsin derdi. Bu da psikolojime yerleşmiş heralde Lise bitene kadar erkek gibiydim davranışlarım giyimim Sonra erkek arkadaşımla tanıştım, o sıralarda 20 kilo verdim aniden Kendimi güzel hissetmeye başladım Çok bakımsızdım Utanarak söylüyorum şimdi ama bacaklarımdaki tüyleri falan bile almazdım Kapalı giyersim hep Yüzüm de tüylüydü hiç almazdım Çok çirkindim cidden de Ama küçüklüğümden annem gel kızım böyle olmaz demedi hiç öğretmedi ki Kız kardeşime benim güzel kızım der severdi, hatta en son üniversite sınavı zamanı Sakın ikinci seneye kalma üniversite bitene kadar kartlaşır başıma kalırsın dedi bana annemle en son o sözünden sonra iyice bağlarımız koptu diyebilirim Kız kardeşim de bana nispetmiş gibi bi de büyüdükçe güzelleşti 175 boyu muhteşem bi fiziği Kimsede bulunmaz doğuştan kıpkırmızı kızıl saçları bembeyaz teni falan Bense kapkara Esmerliğimi seviyorum ama ne bilim sanki daha çok bakıma ihtiyacım var Artık bakıyorum kendime daha iyi hissediyorum ama yine de erkek arkadaşım bana "çok güzelsin" dedikçe sanki teselli için söylüyomuş gibi bi türlü inanamıyorum o kadar inandırmışlar ki çirkin olduğuma hiç güzel hissedemiyorum
Siz acik ve net kiz kardesinizi kiskaniyosunuz ustelik onun beceriksizligiyle kendi cirkinliginizi kapatmaya calisiyosunuz bu tamamen sacmalik.
Bence bir sirkelenip kendinize gelin baskasiniz kusuruylada kendi kusurunuzu kapatmaya calismayin ve en kisa zamanda psikolojik destek alin.