Çok Çaresizim...

Dinsizin hakkindan imansiz gelirmis. Önce korlularindan vazgec. Ailen ögrense bile bu hayatin sonu degildir. Sakin hickimse icin dünyani ve ahiretini yakma. Böyle köpekler yüzünden kac kizimizi kaybetmisizdir bilmem,ama sen sakin boyun eyme. Suc duyurusunda bulun. Kendine göre hatali günahkar olabilirsin,ama seni yargilamaya hickimsenin hakki yok. Sana kimse sahip cikmiyorsa,kendin sahip cikman lazim. Insallah en yakin zamanda kurtulursun bu belalardan

Bence izlemen gereken yol sakin kalarak savcıya gidip bu video yayınlayan insanlar hakkında bir bir dilekçe verip suç duyurusunda bulunmak. Bunun zaten cezası var, takibi yapılır ve bir ihtimal ailen öğrenmeyebilr de. Eğer boş boğaz biri eve gelip şikayeti geriekin vs demezse.
Bundaki kararlılığını gören bu psikopat şahıs geri adım atacaktır diye düşünüyorum. Amacı ney tam anlayamadım ama saplantılı olduğu halde hanzo da olmadığı ortada. İnsanlar kocalarını doktora götüremezken takıntıları için gitmiş. Kandırılmak, yedirememek vs karışık duygularda. Kurtulmanın çok zor olacağını zannetmem ama yeni öğrendiyse biraz zamana ihtiyaç olacaktır .

aynı şeyi diyorum ben de işte
aynı şeyi düşünüyorum

Kadınlar a yapılanlar karşısında çok hassasim. Ben de bir eşim ve anneyim. Hangi noktadan bakarsam bakayım kadınların böyle sindirilmesini hazmedemiyorum.
Bir insanın hayatı böyle cehenneme çevrilemez. Hatali bile olsa bu hak herkesin hakkı. Ki benim anladığım öyle değil. Öncesinde yaşanmışlıklar var.
Bir kaç it sürüsünün eğlencesi olmuş kız. Yazık.
Umarım kendin için iyi bir şeyler yapıp kurtulursun hem bu hem öteki manyaklardan.

Anladığım siz bunları mahalle veya okul ortamında yaşamışsınız ve yeni ilişkiniz de aynı ortamdan ki bu video eline geçebilmiş. Bu sizin hatanız. Eskilerle bağları olan biriyle neden birliktesiniz elbette öğrenecekti

Umarım bizi kandırıyorsundur.

Yoksa çıldırıcam. Yaptıklarından pişman değilim senin gibi bir hayvanın gerçek yüzünü görmemi sağladı de.
Apisip kalsın manyak herif.
Şuan sizi kandırıp sonrada yatağıma geçip mışıl mışıl uyumayı çok isterdim. Belki size haksızlık olurdu bu ama ben kendimi bu çıkmazda görmemek için çok şey verirdim.

Dinsizin hakkindan imansiz gelirmis. Önce korlularindan vazgec. Ailen ögrense bile bu hayatin sonu degildir. Sakin hickimse icin dünyani ve ahiretini yakma. Böyle köpekler yüzünden kac kizimizi kaybetmisizdir bilmem,ama sen sakin boyun eyme. Suc duyurusunda bulun. Kendine göre hatali günahkar olabilirsin,ama seni yargilamaya hickimsenin hakki yok. Sana kimse sahip cikmiyorsa,kendin sahip cikman lazim. Insallah en yakin zamanda kurtulursun bu belalardan
Böyle düşündüğünüz için çok teşekkür ederim. Gerçekten 3.sayfa haberi olmak istemiyorum ama korkularımla da yüzleşemiyorum. Kendim için inşallah başaracağım.

Hiç bir yakın arkadaşın, durumu bilen dostun yok mu?
Herkesin birbirini tanımasından küçük bir yerde yaşadığını varsayıyorum. Ne yapacakmış terkederseniz? Tek tehditi aileye söylemek mi?

bi de arada
konu sahibinde gözü olan ama konu sahibinin yüz vermediği, videoyu çekmediği halde yine aynı wp grubunda olup saklayan bir adam var
Fake ya da troll olsaydım inanın oturup sizi inandırmaya çalışırdım.
birşeyi de hatırlatmak isterim tecavüze uğrayan ama konu fake diye saydırılan bir kızcağız vardı. gerçekler ortaya çıkınca o fake diye saydıranlar çok pişman olmuştu. günümüz Türkiyesinde kadın maalesef hem fiziksel hem manevi olarak şiddete tacize uğruyor. yaşamamış olabilirsiniz. bunları siz dahil başka da kimsenin yaşamaması temennim.

Böyle düşündüğünüz için çok teşekkür ederim. Gerçekten 3.sayfa haberi olmak istemiyorum ama korkularımla da yüzleşemiyorum. Kendim için inşallah başaracağım.

konu sahibi
anlattıklarından ortaya 3 seçenek çıkıyor
1) adamın seni öldürme ihtimali var çünkü bunun planlarını yapıyor (ki nasıl planladığını sormuştum, cevap vermedin)
2) intihar edeceksin
3) babanın seni öldürme ihtimali var ama annen sana kol kanat gerer, ablan da yanında olur

Allah aşkına, bunlardan hangisi en iyi seçenek gibi duruyor??????

Hiç bir yakın arkadaşın, durumu bilen dostun yok mu?
Herkesin birbirini tanımasından küçük bir yerde yaşadığını varsayıyorum. Ne yapacakmış terkederseniz? Tek tehditi aileye söylemek mi?
Küçük bir şehir evet. Benden küçük bir kızkardeşim var ona biraz anlatabildim ama bu kadar açık anlatamadım. Sadece aileme söylemeyeckmiş. Ailende çevrende arkadaşlarında herkesle görüşeceğim diye bir sürü mesaj atıyor. Hatta bugün bir kız arkadaşıma onunla artık görüşmeyeceksin iyi olmaz gibi şeyler zırvalamış.

Fake ya da troll olsaydım inanın oturup sizi inandırmaya çalışırdım.
birşeyi de hatırlatmak isterim tecavüze uğrayan ama konu fake diye saydırılan bir kızcağız vardı. gerçekler ortaya çıkınca o fake diye saydıranlar çok pişman olmuştu. günümüz Türkiyesinde kadın maalesef hem fiziksel hem manevi olarak şiddete tacize uğruyor. yaşamamış olabilirsiniz. bunları siz dahil başka da kimsenin yaşamaması temennim.

lütfen ya
siz benim yazış tarzımdan, üslubumdan neyi ne kadar düşünüp düşünemeyeceğimi
neyin ne kadar farkında olup olamayacağımı ayırdedemiyor musunuz gerçekten?
şiddete, tacize uğrayan kadınlar olduğunun farkında olmama ihtimalim nedir sizce???

ama, sizde bir tuhaflık var, kalıbımı koyarım
ya eksik anlatıyorsunuz
ya çarpıtıyorsunuz
ya abartıyorsunuz
amma velakin sizde bir tuhaflık var

Küçük bir şehir evet. Benden küçük bir kızkardeşim var ona biraz anlatabildim ama bu kadar açık anlatamadım. Sadece aileme söylemeyeckmiş. Ailende çevrende arkadaşlarında herkesle görüşeceğim diye bir sürü mesaj atıyor. Hatta bugün bir kız arkadaşıma onunla artık görüşmeyeceksin iyi olmaz gibi şeyler zırvalamış.

tam olarak ailenden mi korkuyorsun bu adamdan mı?
Ailen öyle aşiret kafalı falan mı yoksa gider döverler gibi mi? Veya ailenin bütün olayı öğrenip kötü hissetmelerinden mi korkuyorsun tam olarak?

konu sahibi
anlattıklarından ortaya 3 seçenek çıkıyor
1) adamın seni öldürme ihtimali var çünkü bunun planlarını yapıyor (ki nasıl planladığını sormuştum, cevap vermedin)
2) intihar edeceksin
3) babanın seni öldürme ihtimali var ama annen sana kol kanat gerer, ablan da yanında olur

Allah aşkına, bunlardan hangisi en iyi seçenek gibi duruyor??????
3.ihtimale neden bu kadar takıldınız. Genelde babalar katıdır ve anne korumacı. annemin bu durumda napalım yapmış bir hata diyecğini düşünüyorum ama babam aynı anlayışı göstermeyecektir. evet sizce yıl olmuş 2018 ama hala bir yerlerde namus,töre cinayetleri işleniyor.
senin etlerini livme livme edicem diyor sizin için yeterli midir?
benim intihar isteğimde yaşadıklarımla ailem önünde yüzleşmek istememem ve o insann aileme musallat olmaması. UMARIM sizi tatmin edebilmişimdir.

Ailen öyle aşiret kafalı falan mı yoksa gider döverler gibi mi? Veya ailenin bütün olayı öğrenip kötü hissetmelerinden mi korkuyorsun tam olarak?
ailesinin kötü hissetmesini ve konu sahibine sahip cikmamalari ihtimali oldugu icin korkuyor ve sevgilisinin ailesine de tehdit edeceginden ve zarar vereceginden korkuyor

Dövüp odaya falan kapatsalar çok şükür diyebilirdim. Aslında ailemdeki erkekler, erkektir her haltı yer kadın namus taşıyor diye düşünen batasıca zihniyetteler. En iyi ihimalle bana birşey yapmasalar bu sefer ben çok kötü hissedeceğim hayal kırıklığına uğrattığım için

ailesinin kötü hissetmesini ve konu sahibine sahip cikmamalari ihtimali oldugu icin korkuyor ve sevgilisinin ailesine de tehdit edeceginden ve zarar vereceginden korkuyor
sevgili kiim ki şu durumda alelade bir insan. Şiddete dahi başvurmamış ve bence bu aşamada ailesi beklenmedik olgunluk gösterebilir. Hoş ben aile duymadan halledilebileceğini düşünüyorum.

sevgili kiim ki şu durumda alelade bir insan. Şiddete dahi başvurmamış ve bence bu aşamada ailesi beklenmedik olgunluk gösterebilir. Hoş ben aile duymadan halledilebileceğini düşünüyorum.
Şiddete başvurmadı evet ama şuan şehir dışında aynı şehirde olsak in aşağı derdi. Mesela bugün bana ısrarla kemiklerini kırıcam livme livme edeceğim diyen insan. Ve bugün akşam annemi arayıp kızın neler yapmış sor anlatsın dedi. Yarın bunu ya babama ya erkek kardeşime yaparsa korkusu

Konu sahibinin kafasi demek cok karisik ki korkuyor iste. Böyle bir durumun icinde tek basina olmak kolay degil diye düsünüyorum. Nede olsa ailesini bizden iyi taniyor. Halledebilir belki ama sonradan ailesi ögrendimi hersey bastan baslicak. Ailesinfen birine anlatsin en azindan omuzundaki yükü hafifler..

Back
X