slm arkadaslar.. dün yazamadigim icin hepinizden özür dilerim öncelikle..
dün bütün gün tartistik kavgalar ettik konustuk saatlerce... bütün sartlarimi koydum annem aradi konustu (annem taciz olayini bilmiyor ama ) sonuc olarak pek birsey soylemiyor bosanmakta istemiyor cok fazla degisebilecegine kendide inanmiyor.. sadece elimden geldigi kadar degisecegim tamam diyor. annemede yok bir probem anne ben cok calistigim icin ilgilenemiyorum gibi laflar ediyor ve isin icinden siyriliyor.. ben bundan sonra kimseye ezilmek istemiyorum dedim bundan sonra senin fedakarlik yapman lazim dedim benden bundan fazla anlayis bekleme düsün tasin yada ben bosanicam dedim bircok sey söyledim. sonuc olarak bu. elinden ne geliyorsa degisekmis senin istedigin gibi yapmaya calisacagim diyor. babasinin yaptiklari hakkinda bir sey demiyor. ayri eve ciktigimizdan beri bir senedir yapmadi ama tabi benim hala icimde yasadiklarim. bilmiyorum ne olacak ama ben bundan sonra kendimi ezdirmem köle gibide yasamiycagim bundan sonra eskisi gibi degil hic bisey diyerek söyledim. cocuk icin bir kez daha denenirmi bu durumda?
belkii bana sahip ciksin diye herseyi ondan bekledigim icin kendi kendime sahip cikip korumadigim sesimi cikarmadigim icin hersey benim sucum galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?