bende böyle konuşmalara girsem ama korkuyorum
Hersey cok guzel olmus canim bizimde istedigimiz buydu ve en son yazdigin gibi bundan sonra birileri beni korusun diye beklemiyeceksin sen kendini koruyacaksin aferim sana :) zaten basaracagini biliyordum yerimseniben
canim ya esinle konusmana sevindim. en azindan suclu oldugunu kabul etmis. evde abin yokken yengesine gitmesi olayini da soyleseydin.
cnaim ya merakimi bagisla ama kayinpederin nasil taciz etti? yani rontgenliyor muydu? sana dokunmaya mi calisiyordu yoksa acik acik bazi seyler i yapiyordu?
insan gelinine bunu yapabilmesi icin sapik olmasi lazim. gozu donmus bu adamin.
seni msn ime ekledim ama daha acmadin sanirim.. ewet bundan sonra beklemeyecegim. basarmis gibimiyim. bakalim bundan sonra görücez
zaten düzelme yok arkadaslar bu adam hala ayni kafada devam ediyor
canim okadar cok etkilendimki bi an yerine koydum kendimi sen iyi dayanmisin tatlim ya bende bu yurt disi olayini atlattim sukur nisanlandim ama olmadi attim nisani ama neler cektim Allah bilir 4 sene bekledim ailem uzulmesin diye cunku hic arayip sormuyodu iyikide olmamis sukur okunmus duam varmis genelde bu yurt disinda olan erkeklerde var bu huylar anne baba agzina bakmalar kendilerini ustun seni kucuk gormeler gitmedim ama yasadim yani gelip gitmedi nisandan sonra cok cektim ya arkadaslar beni duyan varsa su yurt disini birakin ya ne var Allah askina kizlar ve erkekler kole olarak gidiyo oraya hic mutlu huzurlu olani duymadim simdi bebisini dusun devlete sigin bence Allah tan haklari guzel bebisine kiyma zor bulmusun kaybetme esinde duzelir ins diyecem ama zor bebisin hic bir sucu yok onu dunyaya getirmen lazim cunku Allah verdi cani o alir sabir et bacim dualarimiz seninle o kotuluk yapanlarda seytanindan bulsunlar ins Allah yardimcin olsun sen utunacak bisey yapmadin cekecegin varmis alin yazisi bu gecer merak etme hersey yoluna girer ins nedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?