çok çaresizim lütfen bir bakın

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.637
63
34
bu sabah kızımı beşikten almak için yataktan doğruldum ensemin sol tarafından çat diye ses geldi bildiğiniz. şu an kafamı sol tarafa özellikle sol arkaya asla yatıramıyorum, kızımı kaldırırken vs çok acıyor. kulağa yakın bir yer tam tarif edemiyorum, bastırınca acıyor belli ki acı oradan geliyor. bu acıyla gün nasıl geçecek bilmiyorum, şu an hastaneye de gidemiyorum. ortopedi uzmanı falan veya belki aynısını yaşayan olmuştur, fikirlerinizi bekliyorum çok acil...

Sıcak kompleks yapın, ağrı kesici kremlerle masaj yapın, biraz dinlenmeye ihtiyacınız var , benimde bu tarz bir ağrı durumum olmuştu, size bir krem önercem onu alın mutlaka, hemen kesiyor ağrıyı, Nimes Combo kremi , bu kremi alın, ben bu kremle ağrılarıma son vermiştim, çok geçmiş olsun , muhakkak bir ara doktora görünün derim ..

çok teşekkür ederim sıcak kompres ve masajı yapacağım, benimki ağrı değil de daha çok batma şeklinde. sola doğru kafamı götürünce bıçak batıyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…