Merhaba biraz uzun olacak ama lütfen dinleyin ben 17 yaşında evlendim 10 yıldır evliyim akrabayla benim babam iki evlilik yapmış annemden 8 üveyde 7kardeşiz altlı üstlü otururduk tabi her kadın gibi annem dayanamadı annem erken yaşta öldü annem hastaylken ablalarım beni akrabamıza verdiler üvey anne eline kalmayayım diye tabi çocukluk başta kabul etmedim istemediğim biriyle evlenmek ama beni korkuttular üvey anne zulüm yapar babam zaten onu tutardı . Korktum kabul ettim etmez olaydım . Evlendim annem tam 40gün sonra öldü . Çok zordu tabi biraz psikolojik olarak etkilendim çocuktum hem . Neyse ben evlendiğim günden belli aldatılıyorum doğuda yaşıyorum doğuluyuz ben çok çekim kimse sahipte çıkmıyor iki çocuğum var biri 9yaşında biri 2ye girmemiş . Artık bu iki senedir gözümün içine baka baka yapıyor . Dayanamıyorum 2 senedir tam zıvanadan çıktı yapmadığı etmediği hakaret kalmadı inkar ediyor görüyorum ama kabul etmiyor adımı deliye çıkarttı . Takıntılıymışım bn . Ramazandan önce yine yakaladım çok büyük kavga ettik aileer girdi araya babasının bana ettiği hakaretleri düşman düşmana yapmaz ha bide alkoliktir 1 gün içer 1 gün içmez . Babası bana ailemin yanında hakaret etti ailem sesini etmedi haklısınız dedi . Susturdular beni boşansan kim bakacak sana çocuklara otur çek dediler . Yine korktum kabul ettim ama bu ay içinde 2kadın yine mesaj atıyo benim bu gözler görüyor artık dayanamıyorum intihar etmeyi düşünüyorum ben çıkış bulamıyorum çocuklarımla bu adama katlanaöıyotum artık bana yardım edin bi yol gösterin gidecek hiç bir kapım yok . Bu arada maddi durumları iyi ev eşimin üstüne ama hiçbi bişey vermezlermiş boşanırsam ben napacam iki çocuktan nere gidem