Merhaba nereden başlayacağımı bilemiyorum. Ben 92 doğumlu ailesine bağlı ve bundan zarar gören biriyim. Daha önce kına gecesi günü hayırlı işim bozuldu. Annem dünürü ile sürekli kavgaları azarlamaları vs bizde çok yıpranmıştık bir şekilde bitti. Bir kaç kere deneme olsada ikimizde istemedik bir daha. Annem beni çok seviyor ama çok zarar veriyor ne yapacağımı bilemiyorum. Şuan çok sevdiğim nişanlım var düğünüme çok çok az bir süre kaldı evimiz dizildi herşeyimiz hazır. Ama sorun şu lki ailem bunlarada değer vermiyor. Ne nişanlıma ne ailesine bir kere değer vermedi. Karşı tarafa çok mahcup oluyorum. Nikahıma geldiler cenazeye gelmiş gibi tebrik bile etmediler. Çeyiz günü annem ablam kavga çıkardı neredeyse ikinci kere işim bozuluyordu. Hiç mutlu değiller anlamıyorum insan bir kere gülmez mi. Bende evi terkettim evimiz dayalı döşeli herşey hazır burada kalıyorum bir hafta sonra düğünüm var ailem ret etti beni. Ama çok bunalımdayım annemi çok özlüyorum ama bana çok acımasız. Gözlerim dolarak yazıyorum. Ben herşey güzel olsun mutlu olsun istemiştim hayatımı ailemi mutlu etmeye adamıştım