Cok Canim Yaniyor

O surprizlere cok ihtiyacim var. Dilerim tez zamanda beni bulurlar.

Dualarinizi eksik etmeyin...

Bana Allah yeter...

Çok ayıp nedemek kardeşine babana anlatmak ya seninle birlikte olsaydınız pozisyonlarında anlatacaktı terbiyesiz
Dilim tutuldu resmen ben kocam gece banyo yaptık cam açık kalmış kuş girmiş ( gece birlikte olduğumuz alenen ortaya çıktı) dedi babasına die ağzını burnunu kırıcaktım nerdeyse sen sabırlıymışsın
Yeniden yuva kurarsın kardeşim madem böyle bu adam sana adam mı yok koca dünyada

Su anlattiklarinda kendimi gördüm inanirmisin. Bende cok bagliydim eski nisanlima nekadar hata yaparsa yapsin hep affettim onu gördügümde kizginliklarim hemen geciyordu. Tutku vardi bizimde aramizda ama beklediklerimi bana vermiyordu. Düsüncelerimi fikirlerimi önemsemiyordu. Yinede onu öyle kabul ettim cabaladim tatlilikla aramizdaki sorunlari cözmek istedim ve nisanlandim. Ama sonuc koca bir hayal kirikligi. Hem bana davranisi cok daha kötü oldu, öyleki beni ezmeye calisiyordu. Calistigim isyerine gelip birdaha calismicaksin bile dedi. Tamamiyle ona göre yasamam8 beklemisti. Bunlarin disinda tabi baska sorunlarda vardi. Para gibi. Para lafini etmeden birgunu bile gecmezdi.. Tüm yasadigim sorunlardan sonra özellikle nisandan sonra yasadiklarim artik bardagi tasirmisti ve bozuldu nisan.

Pisman degilim ama üzgünüm yasadiklarimdan sonra. Ama inaniyorumki gecicek birgün insallah.

Sende insallah atlatirsin bu günleri. Seni hak etmedigini kabullenir ve önüne bakarsin. Inaniyorum birgun karsina seni daha cok sevicek sana sevkat gostericek birisi cikacak karsina. Dualarima senide ekliyecegim :)

Burda bikac yorum okudum iste 27 yasindayim mutsuzum karamsarim diye. Hic karamsarliga kapilmayin yasiniz hic ama hic gec degil. Nasip kismet bu isler elbet cikacak dogru insan karsiniza. Benim ablamda 28 yasinda evlendi. Ozamana kadar oda bunalima girmisti nezaman evlenip cocuk yapicam diye ama karsisina o bekledigi insan cikti. Suan cok sukur cok mutlular Allah bozmasin.

Allah herkesin gönlüne göre versin. Dua ve zaman herseyin ilaci diye düsünüyorum. Yasadiklarimiz bize tecrübe olsun, bundan sonra daha güzel seyler yasamamiz icin :)

Adam yok da adam oldugunu sanan cok. Esime sorsaniz erkegim diye gezer piyasada.

Malesef insan yillarca sevdigi, evlilik hayali kurdugu adamin curuk bir kisilige sahip oldugunu fark edince hayata kusuyor.

Ins "adam" olur karsima cikacak biri varsa...

Bana Allah yeter...

Sadece ilk mesajinizi okudum, yorumlarda geregi yazilmistir diye dusunuyorum...

Facebooktaki paylasimdan bahsetmissiniz, aklima kendi arkadasim geldi....

Ayni okulda calistik bir sure hala sık gorusur, haberlesiriz... Cok pozitif bir kizdir, surekli espriler, inanilmaz bir hayat enerjisi... Hayata erken baslamis, erkenden de birini sevdi ama ne sevmek... Cocuk efendi, isinde gucunde, ablamin is arkadasi oldugu icin de her anini gozlemleyip karakterinin dort dortluk oldugunu rahatlikla soyleyebilecegim biri, her ortamda iki sirin sevgi bocegi...

Harika bir dugunle evlendiler, soz, nisan vs donemleri de herkesi imrendirirdi... Cocuk agizinin icine bakti hep, bir dedigini iki etmedi, surekli hediyeler, surprizler... Dondurmalarla sinifa dalip ogrencilerine surprizler, kiza surekli cicekler, cok yogun bir iste calismasina ragmen yarim saatte bir cok sevdigini soylemek icin telefonlar... Yaptiklarini yazsam sayfalar yetmez...

Bizim kiz hem anlatir hem de facebookta paylasirdi hepsini, her dakika bildirimler, fotograflar, abartili bulurduk ama cok takdir ederdik cocugu, surekli masallah dedik...

Kiz 26 cocuk 32 yasinda, isler gucler yerinde, evlilik dort dortluk, herkes bebek ne zaman demeye basladi... Karar verildi, bu yaz bebek zamaniydi...

Gecen nisanda bir gece yarisi... Ablami is arkadaslari aradi... Kaza yapmislar... Arkadasim kendisinin de icinde bulundugu arabada kocasini ve annesini kaybetti o gece... Dusunun annesi ve esi ayni arabada yanarak can verdi, babasi beyin kanamasi gecirdi, kendi vucudunda da 40tan fazla kirik vardi...

Okurken sonunun buraya baglanacagini dusunmediniz belki ama yolunda giden hayatlari oyle agir sinavlar bekliyor ki bazen, insan kahir cekmeyi en tepede mutlulugu yasayip dibe vururak cokmeye tercih edebiliyor... Bana arkadasimi sinavi daha agir gorunuyor mesela, bir seyleri kazanip en agir sekilde kaybetmek... Derdinizi kiyaslayip sizinkini kucuk gormuyorum ama her seye sahip olmus insanlarin durumlari, mutlu anlar, keyifli fotograflar da gecici, onu hatirlatmak istedim...

Arkadasimi sorarsaniz yeni yeni kalkti ayaga, hepimiz yikilir, bir daha kendine gelemez dedik ama gecen hafta arkadaslariyla cekilen fotograflarini gorseniz 'bu uydurma bir hikaye' dersiniz... Ben bile cocugu dusundukce cok kotu oluyorum hele annesini dusununce... O telefonun gelisini, olum haberini, haberlerde yanarken gordugum arabalarini, cenazelerini... Facebooktaki o mutlu fotograflarin hepsi aci bir hatira simdi...

Allah ne cekemeyecegimiz dertler ne de arkasindan aglayacagimiz mutluluklar versin bize... Kararttigi kapleri, yollari aydinlatsin insallah...

Yuhh!!!!!!!! Mahreminizi otede beride mi konustu, hem de yuz yuze baktiginiz insanlarla ? Bu nasil bir erkek musveddesi, yaziklar olsun!!!

Kendinizi, duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz,
böyle biri boş ve zavallı biri olamaz.
Malesef hayat herkese standart mutuluklar sunmuyor,
kimsenin hayatı , acısı, mutluluğu kimseye benzemiyor.
Boşanma evresi mutlaka kolay değildir, üstünden pek sürede geçmemiş
anlaşılan, şuan bu süreçte kendinizi güçsüz hissetmeniz normal bir durum.
Kimin başına gelse aynı şeyleri hissederdi.
Herşeyde bir hayır ollduğunu unutmayın, daha yaşınızda genç, bundan sonra
hayat önünüze kimbilir neler getirecek, hayırlı bir insanla yuva kurup,
sahip olmak istediğiniz yavrunuza da kavuşup, o günleri görürsünüz inş.
Bunlar olmayacak şeyler değil, inanın.
Zaman herşeyin ilacı.

bi de iyi yönünden bak kuzum,
Allah sana böyle bi dert vermeseydi eşim dediğin insanın gerçek yüzünü,en ufak sorunda çekip gidebilecek,seni aşağılayabilecek bi insan olduğunu göremeyebilirdin.
belki de çok geç olurdu,çocuğun olurdu boşanamazdın belki de boşanırdın da çocuğun sefil olurdu.
Allah her verdiği dertle bizi daha büyüğünden koruyor bunu unutma.
Eminim bu senin sınavın ve sonunda şükrediceksin,iyi ki diyeceksin
Allah sana en iyilerini hazırladı bak bundan eminim
her şeyin en güzeli senin olsun inşallahhh

Allah sana da gonlundekini versin. Uzuntunu tez zamanda dindirsin.

Dualarinda olacagimi bilmek cok iyi geldi bana, Allah razi olsun.

Bana Allah yeter...

Tuylerim diken diken oldu okurken. Hatta utandim kendimden.

Kimsenin mutlulugu boyle bir aciyla bolunmesin, cok zor. Allah sabir versin arkadasina da.

Rabb'im kahretmesin, olumle sinamasin.

Su anda derdime sukrediyorum.

Aklimi basima getirdiginiz icin minnettarim.

Bana Allah yeter...

Yuhh!!!!!!!! Mahreminizi otede beride mi konustu, hem de yuz yuze baktiginiz insanlarla ? Bu nasil bir erkek musveddesi, yaziklar olsun!!!

Ben de inanamadim ama malesef bu kadarla kalmayip bana cok kizdigi bir gun komple tum ailesine anlatti.

Halbuki tedavi olmayi cok istiyor ama onu ikna edemiyordum.

Destek gormek yerine reklam oldum yazik ki.

Allah onu islah etsin.

Bana Allah yeter...

Dualarinizi eksik etmeyin lutfen.

Rabb'imin kaldirdigini kimse dusuremez cunku. Ayaga kalkmam icin dualarinizla destek olun bana.

Allah razi olsun guzel dilekleriniz icin.

Bana Allah yeter...

Insaallah, insaallah...

Sinavda oldugumu biliyorum ama iste... aciz bir kulum sonucta, bazen kaldiramayacakmisim gibi hissediyorum kendimi.

Ama oyle haklisin ki, beterin beteri var. Rabb'im daha acisindan sakinsin.

Insaallah hakkimda hayirlisi budur, insaallah daha guzel gunler icin bugunler bir basamaktir.

Umut doldum. Allah razi olsun. Dualarini eksik etme n'olur.

Bana Allah yeter...

canım kendini kesinlikle zavallı olarak görme.
herşeyin bir yeri zamanı vardır. şimdilik yapabilecegin en guzel şey sabır.
işim yok diye üzülme bende 28 yaşındayım ve 6 yıllık üniversite mezunuyum daha hala iş kpss peşinde koşmaktayım, bu yüzden ne evliliği düşünebildim ne başka şeyi hayatı hep erteledim.
senin gibi karamsardım hep ama inan Allah bi kapıyı kapatır digerini açar hiç sıkma canını

Ah bu egitim sistemi, ah bu sinavlar... Omrumuzu okumak yolunda harcadilar.

Simdi bir isim olsa kendime guvenim gelirdi, kendi ayaklarimin ustunde durabilirdim, aileme yukmusum gibi hissetmez, hayatimi istedigim gibi yonetirdim.

Ama issizlik, hele bu yasta issizlik cok can sıkıcı.

Rabb'im kapanmis kapilari gormemise donmemizi, actigi kapilarla sukretmemizi saglar tez zamanda ins.

Senin de emeklerin bosa cikmasin, karsina hayirli kismetin tez zamanda ciksin.

Dua edecegim sana.

Sen de bana et, olur mu?

Bana Allah yeter...

Hayatta her inişin bir çıkışı
Her çıkışında bir inişi vardır
Belki senin için hayırlı olan buydu, belki eşin çok daha kötü şekilde canını yakmadan kurtardı seni Rabbim
Dünyada çok acı var inan, Rabbim bu günümüzü aratmasın
Umutsuzluğa düşme, gencecik insansın daha gün doğmadan neler doğacak
Şükür ki dayandığın bir ailen var, eğitimin var bundan sonrası yoluna girer inşallah, sabır insanın en büyük imtihanlarından birazcık daha gayret

Merhaba canım beni hatırladın mı?
Daha önce adli tatil konusunda konuşmuştuk.
Seni anlıyorum, çok iyi anlıyorum.
Vajinismus değilim ama ben de boşanma sürecinden geçen bir kadın olarak bu ezilmiş gururu hissediyorum.
Ben her şeyi yaptım mücadele ettim kendimi paraladım ama nasıl oldu da buraya geldi diye insan üzülüyor.
Çok iyi olup kendini toplasan da bir an geliyor ufacık bir şey sana evliliğini hatırlatıyor o günleri hatırlatıyor

Yuzu de büyük ihtimalle guzel olan guzel kafalı kiz,
inan 'kendinden kotu durumda olanlara bak' cumlesini hic sevmem ama bu konu biraz oraya kayıyor.
Surda oturup cocuklugumdan bu yasima kadar yaşadıklarimi yazsam hep beraber oturup aglariz.
Ama mutluluk aniden, hic beklemedigin bir zamanda geliyor galiba.
Size sadece sabır tavsiye edebilirim.

Başını kaldır biraz Bu bahsettiğin sorunların hepsi aşılabilecek şeyler Güçlü ol biraz Eşinle kurtarabiliyosan yuvanı kurtar Hangi bölümü bitirdin bilmiyorum ama iş sahibi olmak için de biraz daha güçlü olmalısın Böyle hiçbir şeyi halledemessin Vajinamus da Biçok bayan için var olan Bişey ve aşan da çok insan var Böyle yaparsan sorunlar başka sorunları tetikler ve her şey daha kötüye gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…