Cok Canim Yaniyor

Al benden de okdr beni anlatmışın sanki yaş 27 , sırtımı dayacagm güvenecegm kimse yok yanlızım ... Yaş kaça geldi evlen die baskılar sanki cok kolay vallahi aile bile bi yere kadar . Rabbim hepimizin yardımcıs olsun 😔😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yasadiklariniza cok üzüldüm. Ben nisan attigim icin üzülüyorken, halime sükrettim..

Tam sorunlarinizdan bahsetmemissiniz ama merak ettigim birsey var. Severekmi evlendiniz? Ve nisanlilik sürecinde hersey yolundamiydi yoksa sevdiginiz icin bazi seyleri görmezdenmi geldiniz?

Allah yardimciniz olsun insallah bu zor zamanlari biran önce atlatirsiniz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım herşey üstüste gelmiş hayatında , tamam kabul ediyorum zor şeyler.. Ama lütfen resimlere bakıp aldanma buna göre de hayatını şekillendirme. O kişi neler yaşar bilemezsin içinde. Benim de çocuğum olmuyor bazen pes ediyorum bazen ben de çevremdek
Lere bakıp hiç anne olmaması gereken kişilerin anne olduğunu görünce dibe vuruyorum. Ama diyorum ki imtihan dünyası... Hem ne biliyoruz ki o kişilerin ya da evliliği müthiş giden kişilerin bir ömür aynı mutlulukta ve huzurla yaşayacaklarını.... Asla!! Değil mi. Onun için içini serin tut . Herşey yoluna girer hayatında... Belki senin için yeni bir sayfa. çok daha hayırlı olur... Pes etme ve kendini lütfen koyverme... Allah sağlık versin önce kendi ayağının üstüne bastığın sürece sana hiçbir şey olmaz.Ne demişler her gecenin bir sabahı yok mu? Evet var sadece zaman tanı kendine.....

Oncelikle anlatimina hayran kaldim kendini cok guzel gozlemleyip analiz etmissin.soruna gelince evlilikte cok beklenti icine girmemek gerek.tamam mutlu olmak icin evlenir insan ama yinede cok sabir ve anlayis ister.daha cok yenisiniz.biraz cabayla sorunlari asabilirsiniz sanki.sende cok anlamiyorum bu derdi ama tedavi olup iyilesebilirsin.lutfen biraz daha dusun esini seviyorsun ole hissettim.sana dua edicem yuvaniz yikilmaz insallah

Canim benim bir tanidigimda senin sıkıntıni yaşamışti psikolojik tedavi gördü tekrar evlendi ve şimdi hamile bence senin için geç değil inşallah imrendigin ne varsa yaşarsın çok mutlu olursun.

Canım herşey üstüste gelmiş hayatında , tamam kabul ediyorum zor şeyler.. Ama lütfen resimlere bakıp aldanma buna göre de hayatını şekillendirme. O kişi neler yaşar bilemezsin içinde. Benim de çocuğum olmuyor bazen pes ediyorum bazen ben de çevremdek
Lere bakıp hiç anne olmaması gereken kişilerin anne olduğunu görünce dibe vuruyorum. Ama diyorum ki imtihan dünyası... Hem ne biliyoruz ki o kişilerin ya da evliliği müthiş giden kişilerin bir ömür aynı mutlulukta ve huzurla yaşayacaklarını.... Asla!! Değil mi. Onun için içini serin tut . Herşey yoluna girer hayatında... Belki senin için yeni bir sayfa. çok daha hayırlı olur... Pes etme ve kendini lütfen koyverme... Allah sağlık versin önce kendi ayağının üstüne bastığın sürece sana hiçbir şey olmaz.Ne demişler her gecenin bir sabahı yok mu? Evet var sadece zaman tanı kendine.....

Eski konularimda sorunlarimizdan detayli olarak bahsettigim icin burada yeniden zikretmek istemedim.

Evet severek evlendik. 9 aylik evliligimiz de dahil 9 senedir birlikteydik.

Nisanlilik surecimiz de berbatti bizim. Onun ailesi fazlaca burnu kaf daginda insanlar. Ve 4 erkek kardesler, evlerindeki tek kadin anneleri. Bu yuzden evlilik surecinde bir kizin hayalleri nedir, nasil mutlu edilir ne bilirler, ne de onemserler.

Ben cok cabaladim cok seviyorum diye. Annesi de fena kadin degildir, babasi ve kardesleri bir tarafimi zedelese annesi cat pat da olsa onarmak gayretine girdi bir sekilde.

Esimle de cok tutkulu iki asiktik ve her kavga sonrasi hasret kokan barismalarimiz oldugundan sanirim, bir turlu kopamadik.

Ben ona resmen bagimliydim. Bu yuzden de affetmeye meyilli oldum hep. Gururumu yok saydim. Askimi her seyin ustunde tuttum.

Bu da ben farkinda dahi olmadan ona olan guvenimi yitirmeme, icimde gizli bir ofke beslememe sebep olmus: vajinismus oldum.

Kadin kirgin oldugu ve guvenemedigi bir adama teslim olamiyor.

Sonuc: koca bir kisirdongu.

Bir tarafta "Ben seni 9 yildir bekliyorum, yeter bu simarikligin." diyen esim, bir tarafta sefkat bekleyen ben...

Ben yapamadikca o bana karsi doldu. O bana karsi doldukca ben yapamadim.

Bir noktadan sonra o askla bekledigim adamin aksam eve gelmesinden korkar oldum. Her gece o yataktan basarisizlikla ve kavgayla kalkmak buyuk bir eziyet, buyuk bir hayal kirikligi.

Ailesi de bunu benim kusurum gibi algiladi.

Aramizda her sey sorun olmaya basladi ondan sonra.

Gittikce de buyudu.

Nisani atacak kadar yaktilarsa canini bil ki yol yakinken donmussun. Cunku nisanda her sey belli oluyor aslinda. Evlenince hicbir sey duzelmiyor. Aksine daha da kotuye gidiyor.

Gecmis olsun sana.

Benim icin dua et lutfen.

Bana Allah yeter...

Allah razi olsun.

Ins tez zamanda ulasiriz o sabahlara.

Size de Rabb'im tez zamanda anneligi tattirsin ins.

Dua edecegim size bunun icin.

Siz de bana edin akliniza geldikce, n'olur.

Bana Allah yeter...

Hayat herkese farklı imtihanla veriliyor sanmıyorum ki bi insan dertsiz olsun.
Ne güzel sizin aileniz yanınızda bunları düşünmeye çalışın şükrettikçe hayat yüzünüze gülsün inşallah :)

Yuvam yikilmasin diye kisiligime ters ama evliligime iyi gelecegini umdugum seyler de dahil, ne gerekiyorsa yaptim sanirim. Lakin esim, 9 senelik askimizi sadece cinsel birliktelige baglayip zor durumda birakti beni.

Ki tedavim baslamisti.

Ama cok yalnizdim.

Destek gormedigim gibi bir de yargilandim.

Cok sevdim kocami evet, hala seviyorum. Eskisi kadar yogun hissedemiyorum sadece.

O da kirginliktan, unutmaya calisma cabasindan, sevgimi hak ettigine inanmadigimdan olsa gerek...

Yuva diye bir sey kalmadi ortada.

Keske hatalarini anlasa. Keske yeni bir sayfa acmaya gonullu olsa.

Nelerimi feda ettim ben onun icin, bir kere daha ederim ne olacak...

Ama oyle biri degil. Mucadeleci olsaydi sorunlarimiz ailelere kadar tasmazdi, ikimiz cozebilirdik.

Bizim icin umut yok artik.

Tabii Rabb'im bilir her seyi.

Dualariniz icin simdiden Allah razi olsun.

Bana Allah yeter...

Ben de yardim aliyorum ama psikologum bosanmanin gerceklesmesini bekliyor hayatima buyuk dokunuslar yapmak icin.

Yapabilir mi bilemiyorum tabii.

Dilerim bu gunler cabuk gecer.

Verdiginiz ornekler umut isigi oluyor bana.

Dualarinizi eksik etmeyin.

Allah razi olsun.

Bana Allah yeter...

Allah razi olsun.

Ins tez zamanda ulasiriz o sabahlara.

Size de Rabb'im tez zamanda anneligi tattirsin ins.

Dua edecegim size bunun icin.

Siz de bana edin akliniza geldikce, n'olur.

Bana Allah yeter...

İnşallah teşekkür ederim. Dua da ederim hiç merak etme:) Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bak demedi deme yıllar sonra bunlara kahkahalarla güleceksin ve herşey mükemmel olacak hayatında.. İçini serin tutmaya çalış. Sana son tavsiyem bu günleri evde geçirme. Nerdesin bilmiyorum ama İstanbul da hava müthiş. Çık dolaş sevdiğin şeyleri yap. Kendine zaman ayır. Düşündükçe işin içinden çıkamazsın çünkü.

Sıkıntı bir enerjidir gelir ve geçer. Ona tutunup isyan edersen daha çok beslemiş olacaksın. O senin enerjini çekip isyana götürmek ister. Zihnin oyunlarının artık farkındasın...Bana Allah Yeter de ve Rabbinden geleni bekle

Az önce facebook hesabımı açtığımda karşıma cıkan yazı.
Bak bende çok sıkıntılı bir dönem geçiriyorum.
Elimde işim var ama işim, bana ne sıkıntılar saklamış, ne derin acılar gizlemiş meğer..
Ama elimde çok güzel bir ailem ve etrafımdaki tüm canlılardaki güzelliği görebilecek gözlerim yüreğim var..
Bilemezsin o fotografta neler gizli, herkesin uyumu yaşadığı lişiksi sorunu derdi kendine göre..
Merak etme, daha önce böyle bir dönem geçirdinmi bilmiyorum ama en derin acılar bile bir gün geliyor ve son buluyor. Bu kdr mıydı diyorsun, bazen o kdr çabuk değişiyorki herşey..
Ben hayatımı yaşadığım mucizeleri anlatsam, mutluluktan ağlarsın, ama öyle sıkıntıları atlattımki ben bile kendime şaşırıyorum
Herşeye rağmen dimdik dur ve beynini yorma, ayrıntıları düşünme sadece kendini oyala
Şu an acı çekmen kdr dogal bişey yok, ama emin ol bitecek. Ve ardına büyük bir armağan ile gelecek.
Gerisini boşver, öyle bir eşin olurki omzunda uyumak sana dünyalara bedeldir. Rabbim güç kuvvet versin, huzur versin yüreğini toplasın..

Yazdiklarinizi okurken hakim olamadim goz yaslarima. Umut etmesi dahi guzel seylere inanmam icin yazilmis gibi cumleleriniz.

Bana dua edin n'olur.

Rabb'im bu sıkıntılı sureci kolay atlatmamda yardim etsin bana ve odulumu de almami nasip etsin tez zamanda.

Dua edin ki daha kolay kabul olsun.

Allah razi olsun.

Bana Allah yeter...

Insaallah..

Cok tesekkurler.

Bana Allah yeter...

Niçin onlar uyumlu biz uyumsusuz diosun ?
Bence herkonuda hemfikir olmak çok sıkıcı "eş" denilen şey aynı olmak demek değil birbirinin eksik yanlarını tamamlamak doldurmak olmalı . Kendinden aynı bitsen daha evde istemezdin emin ol sıkılırdın !!!
Evliliğin 1. Yılı çok önemli o 1 yılda çıkan huzursuzluklar alınganlıklar belkide 10 yılda olmaz
10küsür yıl birliktelikten sonra evlendim İnan sudan çıkmış balığa döndüm eşimi tanıamadım kendimi tanıamadım kaç kere ben gidiyorum bitti bu evlilik dedim yollardan döndürdü beni yabancı biriyle aynı evdeymiş gibiydim.
1 yıl bitti sorunlar çeyreğe düştü daha sabırlıyızz si ebilirim
Vajinismusa gelince tedavisi var birlikte aşıcaksınız 6 ayda boşanılır mı hiç bence sorununuz sadece birlikte olamamalar değil BIR olamamak!!!

Radyasyon arkadaş çok güzel bi cümle yazmış elinizdeki mutlulukları düşünün ne güzel aileniz yanınızda sağlıklısınız derin bi nefes alın ve allaha dua edin ne isyorsanız allahtan isteyin sesinizi duyacaktır... Ben ciddi ciddi piskolojık rahatsızlıklar yaşadım hayatımda iki defa... Oyüsden seni çok iyi anlıyorum neticede insanız bazen taşıyAmıyoruz sırtımızdakı yük agır basabiliyor... Öncelıkle eşinle sorun yaşadıgın dönemde aileler karışmamalıydı siz evin içindekıleri anlatmakla hata etmişsiniz.. Ama bundan da ders çıkartın ilerlı hayatınızda daha mutlu olmanızı canı gönülden diliyorum kendinizi iyi hissettiğinz de işe girin meşgul olmak zihninizi rahatlatr parasına veya ne iş olduguna bakmayın terapi gibi düşünün.. Hayat sizede süprizler yapıcaktr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne demek lafımı olur, hem en çabuk kabul olan dua birbirmize yaptığımız dua değilmi ztn?

Allah de ötesini bırak, sen ağladım diyince bende tutamadım kendimi...

Bende dua istiyorum, çok derin bir sızı var yüreğimde..

Öyle işte, dua edin olurmu..

Dualarim seninle olacak canım umudunu kaybetme seninde güzel bir yuvan çocukların olacak Allahın izniyle imkansız değil. Bu senin bir imtihanındir belki Allah seni bunlarla sınıyo belki de isyan etme tatlım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.

Hepsinin farkindayim, bu yuzden de mucadeleyi son ana kadar birakmadim ama sizin kadar sansli degildim ben. Ben gidiyorum dedigimde kolumdan tutup yolumdan ceviren bir esim olmadi hic. Benim aileme ve kendi ailesine sikayet eden bir adam haline geldi 9 senedir sevdigim adam.

Vajinismus oldugumu erkek kardesinden tutun da kendi babama kadar anlatti mesela. Ustelik rahatsizlik olarak da bahsetmedi bundan. "Izin vermiyor, ne yapacagimi sasirdim." diye kendini acindirarak...

Eski konularimda daha detayli anlattim yasadiklarimi.

Bicagin kemige dayandigi andi benimkisi.

Ve biliyorum, bir olamamakti sorunumuz. Cunku sirf ona kadinlik edemedim diye beni ailesi olarak gormedigini acikca soyleyen bir adamla evliydim.

Tedavim baslamisti oysa.

Yarida kestik ayrilik olunca.

Ve o istedi ayrilmayi.

Benim elimden gelen hicbir sey kalmadi...

Bana Allah yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…