- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.006
- 298
- Konu Sahibi BalikKraker
-
Insaallah, insaallah...
Sinavda oldugumu biliyorum ama iste... aciz bir kulum sonucta, bazen kaldiramayacakmisim gibi hissediyorum kendimi.
Ama oyle haklisin ki, beterin beteri var. Rabb'im daha acisindan sakinsin.
Insaallah hakkimda hayirlisi budur, insaallah daha guzel gunler icin bugunler bir basamaktir.
Umut doldum. Allah razi olsun. Dualarini eksik etme n'olur.
Bana Allah yeter...
Ah bu egitim sistemi, ah bu sinavlar... Omrumuzu okumak yolunda harcadilar.
Simdi bir isim olsa kendime guvenim gelirdi, kendi ayaklarimin ustunde durabilirdim, aileme yukmusum gibi hissetmez, hayatimi istedigim gibi yonetirdim.
Ama issizlik, hele bu yasta issizlik cok can sıkıcı.
Rabb'im kapanmis kapilari gormemise donmemizi, actigi kapilarla sukretmemizi saglar tez zamanda ins.
Senin de emeklerin bosa cikmasin, karsina hayirli kismetin tez zamanda ciksin.
Dua edecegim sana.
Sen de bana et, olur mu?
Bana Allah yeter...
Hayatta her inişin bir çıkışı
Her çıkışında bir inişi vardır
Belki senin için hayırlı olan buydu, belki eşin çok daha kötü şekilde canını yakmadan kurtardı seni Rabbim
Dünyada çok acı var inan, Rabbim bu günümüzü aratmasın
Umutsuzluğa düşme, gencecik insansın daha gün doğmadan neler doğacak
Şükür ki dayandığın bir ailen var, eğitimin var bundan sonrası yoluna girer inşallah, sabır insanın en büyük imtihanlarından birazcık daha gayret
Vajinamus olan yüzlerce insan var ve bu üstesinden gelinemeyecek nir şey değil
Merhaba canım beni hatırladın mı?
Daha önce adli tatil konusunda konuşmuştuk.
Seni anlıyorum, çok iyi anlıyorum.
Vajinismus değilim ama ben de boşanma sürecinden geçen bir kadın olarak bu ezilmiş gururu hissediyorum.
Ben her şeyi yaptım mücadele ettim kendimi paraladım ama nasıl oldu da buraya geldi diye insan üzülüyor.
Çok iyi olup kendini toplasan da bir an geliyor ufacık bir şey sana evliliğini hatırlatıyor o günleri hatırlatıyor
Yuzu de büyük ihtimalle guzel olan guzel kafalı kiz,
inan 'kendinden kotu durumda olanlara bak' cumlesini hic sevmem ama bu konu biraz oraya kayıyor.
Surda oturup cocuklugumdan bu yasima kadar yaşadıklarimi yazsam hep beraber oturup aglariz.
Ama mutluluk aniden, hic beklemedigin bir zamanda geliyor galiba.
Size sadece sabır tavsiye edebilirim.
Başını kaldır biraz Bu bahsettiğin sorunların hepsi aşılabilecek şeyler Güçlü ol biraz Eşinle kurtarabiliyosan yuvanı kurtar Hangi bölümü bitirdin bilmiyorum ama iş sahibi olmak için de biraz daha güçlü olmalısın Böyle hiçbir şeyi halledemessin Vajinamus da Biçok bayan için var olan Bişey ve aşan da çok insan var Böyle yaparsan sorunlar başka sorunları tetikler ve her şey daha kötüye gider
Guzel kardeşim bir adam dusunun ki, orda burda bosanma aşamasında olduğu karisinin 'fındık kadar' diye basurundan bahsetsin. Ve daha neler neler..
O yüzden vajinismus olayinin duyulması bana cok incitici gelmedi.
İnan daha daha beterleri var. Topla kendini. Ben ayaga kalktiysam sen haydi haydi kalkarsin..
Rabibim şu mübarek günlerde gönlüne göre versin herşeyi inş canım. evliliginde yoluna girer, işinde olur, bi de bebişin olur inş saglıkla sıhhatle.
hiç sıkma o güzel canını
Vajinismusta es destegi cok cok onemli. Bi bakisini bile yanlis anlayip uzuldugum olmustur.
Ki seninki sana bu senin simarikligin demis, valla hayret.
Biz zaten zevk aliyorduk seyimizi kilitleyince hey Allahim.
Esin tamamen bilgisiz ve cahilmis.
Azicik arastirsaydi seni egzersizlere motive ederdi, kendisi yapardi veya sana.
Allah kurtarmis bosver.
Esler birbirine once guvenecek, sonra saygili olacak, sonra sevecek...
Allah sana insallah guzel seyler yazmistir, karsina ciktiginda bugunleri hatirlamazsin bile insallah
Vallahi ben de sizin gibiyim, 27 yasindayim sevgilim bile yok, hayattan ve savasmaktan tukenmis durumdayim.
Bebek, aile, evlilik zaten bana cok uzak; yanimda elimi tutacak birisi olsun istiyorum . Hayattan beklentim bence cok yuksek degil ama o bile olmuyor. Arkadaslarim soruyor, kimse yok mu diye. Yakin bir kiz arkadasim , tanidigimiz bir erkek arkadasimiz icin neden onunla olmuyorsun demisti daha once. ben de ona o gozle bakmiyorum, o da bana dedim. O da baska ne yapacaksin, 27 yasina geldin yalnizsin dedi. Dogruyu soyledi, beni ne kadar incittigini bilmeden. Mutlu iliskisi olan baska bir arkadasim kac yasinda bebek sahibi olacagindan bahsediyordu, yeter sus artik demek istedim cunku o konustukca ben uzuldum, o ne zaman istese cocuk sahibi olabilir, ben olamam. Evlilik plani yapan, tatil plani yapan, bebek plani yapan insanlar konusunca ordan kacmak istiyorum. Kendime acimak istemiyorum, ama bu insanlari duydukca kendim ne kadar mutsuz oldugum aklima geliyor.
Gecenlerde is yeri daveti vardi, pistler dansa cikti , ben her zamanki gibi masada yalniz kaldim. Butun gece kukumav gibi oturdum, igrencti. O an isyan ettim artik, basima gelenleri hak edecek ne yaptim diye. Cok mutsuzum. Hayat gercekten adaletsiz bence.
Motivasyon verecek varsa benim de ihtiyacim var.
Yuzu de büyük ihtimalle guzel olan guzel kafalı kiz,
inan 'kendinden kotu durumda olanlara bak' cumlesini hic sevmem ama bu konu biraz oraya kayıyor.
Surda oturup cocuklugumdan bu yasima kadar yaşadıklarimi yazsam hep beraber oturup aglariz.
Ama mutluluk aniden, hic beklemedigin bir zamanda geliyor galiba.
Size sadece sabır tavsiye edebilirim.
canım şimdi söyleyeceklerimi belki anlayacaksın belki de ne saçmalıyor bu diyeceksin..ama ben yaratıcı hakkı için okuduktan sonra bir şey demeden geçemem.. sana sadece takamül gerçeği ve karma diyeceğim. konu sahibi ark.la ve seninle aynı durumdaydım. bir sene öncesine kadar bir senede neler deişti anlatsam inanmaz kimse. söylediklerimden birşeyler anladıysanız zaten araştırmaya başlayacak ve çözümünüze giden yola gireceksiniz fakat ne saçlamamış bu diyerek okuduysanız ne yazık ki bu yolda daha almanız gereken dersler var demektir. Allah yardımcınız olsun.
Insaallah, insaallah...
Sinavda oldugumu biliyorum ama iste... aciz bir kulum sonucta, bazen kaldiramayacakmisim gibi hissediyorum kendimi.
Ama oyle haklisin ki, beterin beteri var. Rabb'im daha acisindan sakinsin.
Insaallah hakkimda hayirlisi budur, insaallah daha guzel gunler icin bugunler bir basamaktir.
Umut doldum. Allah razi olsun. Dualarini eksik etme n'olur.
Bana Allah yeter...
Evvela Rabbim gönlünüze ferahlık, sükunet ve teselli versin..
Coğrafya'da bir şey öğrenmiştim: günün en soğuk anı güneşin doğuşuna en yakın andır. Sonra bunun insan hayatında da böyle olduğunu gördüm. Kul sıkışmadan Hızır yetişmez hesabı.
Allah bana yeter diyorsunuz. Ne güzel, sabrın anahtarını çözmüşsünüz. Fakat dualarınızda sabır dilemeyin, derman dileyin, teselli dileyin. Rabbim artık umut istiyorum deyin. Doğru dua çok önemli.
Müthiş bir süreçten geciyorsunuz, sahi diyorum. Bu süreci sabırla aştıktan sonra hayatınız çok farklı olacak inşallah. Size çok mutlu olacaksınız, çok sevip sevileceksiniz diyemem. İnşallah ilahi adalet arzu ettiğiniz şekilde hayırlısı ile tecelli eder. Ama şunu söyleyebilirim, hayata bakışınız, insanlar hakkında düşünceleriniz, olaylara karşı yaklaşımınız o kadar değişecek ki acının süzgecinden geçmemiş insanlardan çok daha huzurlu, cok daha dayanıklı olacaksınız inşallah.
Allah yar ve yardımcınız olsun..
söz veriyorum her zaman dualarımda olacaksın bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?