Cok Canim Yaniyor

bi sen bi de ben yalnızlık temalı topiklerin müdavimiyiz sanırım olacak olacak inşallah, sadece zamanı var. ne kadar üzüldüysek o kadar mutlu olacağız..

Canım maşallah cok güzel yazmışsın.cok doğru bazen basımıza gelenleri dert görüyoruz.Allah beterinden korusun.
O kıza cok üzüldüm rabbim sabır versin.
Allaha şükürler olsunki daha kötü durumda değilsin.ben de 27 yasımdayım.hayatta talihsizlik üstüne talihsizlik yasadım .bu benim bakıl acımdı yada Allah beterinden korudu.birini cok sevdim aldattı.birini cok sevdim olmadı.ailemden sürekli baskıyla büyüdüm.yüzüm gülmüyor.ağlamaktan bıktım.
Neler yasadım neler.ama hep şükrettim Allah sağlıktan etmesin .kaza bela göstermesin.
Peygamberimiz ne diyor mümine dünya hayatı zindan gibidir.doğru hep zindan gibi imtihanlar içindeyiz.kimi zaman ailemizle kimi zaman sevdiğinizle oluyoruz imtihan.

Şu münarek zaman diliminde Allah sıkıntı göstermesin hiçbirimize.dua edelim.her gecenin sabahı var mı gercekten .VAR.

Erkeklerden uzaklastiriyor boyle haysiyetsizlikler beni.

Adamiz diye geziyor bunlar...

Siz nasil atlattiniz?

Bana Allah yeter...

Ben psikolojik tedavi gördüm. Tabi bu surecte ilac da kullandim.
Fransa'ya kaçtım. Orda kendimi biraz daha toparladim. Hos toparlanmak için kacmadim, hayatta kalabilmek icin kactim. Neyse bu ayri konu...
Hasılı is guc derken geldim kendime.
Ama ilac kullanırken kafam bi milyon geziyodum :))

Ayni dusuncedeyim simdi bircok kisi kizacak bana ama bence sen esini hala seviyorsun. Onu bunu milleti birak daha 6 ay olmus ilerde bigun pisman olma ihtimalinde var
Esini cagir bi yere karsina al konus
Ama suclamadan sadece hissettiklerini anlat ona
Ya ortada aldatma yok siddet yok bence yazik olur
Tamam esinin herkese anlaymasi yanlış ama o da ben suclu değilim psikolojisine girmis muhtemelen
Bence yazik olur kafani kaldir esinle konus suclamadan
Belkide bosanmayacaksin sende mutlu olacaksin vaji yid3 yeneceksin nereden biliyorsin kendini mutsuz olmaya sartlandirmis gibisin
Hayat bazen birazda bizim elimizdedir .unutma.
Sen istersen biseyler değişebilir

Bende kendimi iyi etmeye calisirken yaptigin tanimlamalarla suan seninle ayni ruh halindeyiz 😊 ben hic evlenmedim bir ay once ayrildim yasim senden 4 fazla isim var cok sukur annem hasta cok uzun yillardir ilk defa yuvam cocugum olur mu dedim acaba olur mu hersey cok iyiydi ama tipki belgin dorugun turk filmlerinde bu mutluluk beni korkutuyor dedigi gibi oldu. Simdi yabanci dil sinavina calismaya basladim aci dinsin diye. Birinin problemi olunca hep guclu ol derim sabirli ol derim bugune kadar da hep oyle yapmaya calistim. Ama insan aile istiyor mutlu olmak istiyor. Seni anliyorum. Belki insan kendinde ne yoksa o gelince mutlu olacak saniyor. Ama oyle olmuyor. Bazilarimizin imtihani daha agir napalim karsiligi daha buyuk olacak demek ki sabret ve bil ki eger saglikliysan herseyin cozumu daha kolay hele annen yanindaysa. Omrunuzun tamamini gormeden sans li mi sanssiz mi oldugunuza karar vermeyin derler dogru insallah bundan sonra yuzun hep gulsun. Bi kapi acmadan otekini kapamaz Allah sabirli ol. Her seyin hayirlisi versin esinde cocugunda. Hic bi sorunu olmadan mutlulugu 4 te 4 olan cok az insan var. Dua et yarisi karanliksa yarisi aydinliktir

Anlasilmak ve dert ortagi bulmak nasil guzel. Allah razi olsun senden.

Yaralarini tek basina sarabilen guclu bir kadin olmak icin ciddi donemler atlatmak gerektigini bilirdim. Bu yuzden hic guclu kadin olmak istemedim, hep mutlu kadin olmakti dilegim.

Ama galiba Rabb'im dengeliyor insani ki gucsuz ve korkak halimin olgunluga ermesi icin bunlari yasamam lazimdi galiba.

Insaallah sen de cok mutlu olursun. Insaallah bir gun burada mutluluklarimizi paylasiriz.

Dualarim seninle.

Sen de benden dualarini esirgeme.

Bana Allah yeter...

Bir bucuk ay kadar ben de kullandim ilac. Ama hem kilo aldirdi bana hem de aglamak istesem de aglayamadigimi fark ettim. Kafam rahatti ama bir anda 5 kilo birden alinca daha bir aciyor insanlar haline. Acidan yemeye vurmus diyorlar. Ki ilaclari birakinca eski kiloma dondum tekrar.

Hani kilo sorun degil tabii de insan aynaya baktiginda bana ne oldu boyle psikolojisi yasiyor, daha da dibe batiyor. Zaten aglayamamak basli baslina sorun...

Artik agliyorum ve icimin temizlendigini hissediyorum.

Insan aciyi bile zamanlica yasayacak galiba. Ilaclar sadece benim acimi ertelemeye yaradi.

Kurtulmus olmaniza, atlatmaniza cok sevindim.

Darisi basima insaallah...

Bana Allah yeter...

Konustuk esimle. Birkac kez hem de...

Eski konularimda sebepleri mevcut. Isler cigrindan cikti ve artik ikimizin meselesi degil gibi. Onun ailesi beni istemiyor, benim ailem onu... Evliligimde fiziksel siddet yoktu ama psikolojik siddet vardi. Cok defa cok zor durumlarda kaldim. Sabahin dordunde hasta halimle tek basina hastaneye gitmek gibi... Esim bana sinirli oldugu icin ben giderken ustumden kapiyi kapatti sadece. Sabah da evden sarki soyleyerek cikti.

Bu ve bunun gibi nedenlerden dolayi benim ailem ona guvenip beni ona emanet edemeyeceklerini soyluyor. Ki ben donmek istiyorum desem saygi duyarlar.

Ama esim ailesine ben karimi istiyorum diyemeyecek kadar korkak. Ailesini ezip gecemezmis. Severek ayrilacakmis benden.

Aile terapistimiz dahi girdi araya. Aileleri ben ikna edeyim dedi adam, esim kabul etmedi.

Bana da bu meseyi unutmak, yeni bir hayata umut tutmak icin dua etmekten baska care kalmadi.

Bana sahip cikmayan ve benim icin mucadele etmeyen bir adam icin ne yapabilirim ki artik...

Bana Allah yeter...

Imtihandayiz ve bunlar da bizim sinavimiz, evet.

Allah annenize sifa versin.

Benim en buyuk destegimdir annem. O olmasa ayakta duramazdim. Rabb'im acisi yasatmasin. Ailemin eksikligini gostermesin.

Kimseye gostermesin...

Siz de ben de yasadigimiz bu karanliklarin ardindan, bekledigimiz isiga kavusuruz insaallah.

Dualarimdasiniz.

Dualarinizda olmak umuduyla...

Bana Allah yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…