- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 337
- 148
- Konu Sahibi BalikKraker
-
Vallahi ben de sizin gibiyim, 27 yasindayim sevgilim bile yok, hayattan ve savasmaktan tukenmis durumdayim.
Bebek, aile, evlilik zaten bana cok uzak; yanimda elimi tutacak birisi olsun istiyorum . Hayattan beklentim bence cok yuksek degil ama o bile olmuyor. Arkadaslarim soruyor, kimse yok mu diye. Yakin bir kiz arkadasim , tanidigimiz bir erkek arkadasimiz icin neden onunla olmuyorsun demisti daha once. ben de ona o gozle bakmiyorum, o da bana dedim. O da baska ne yapacaksin, 27 yasina geldin yalnizsin dedi. Dogruyu soyledi, beni ne kadar incittigini bilmeden. Mutlu iliskisi olan baska bir arkadasim kac yasinda bebek sahibi olacagindan bahsediyordu, yeter sus artik demek istedim cunku o konustukca ben uzuldum, o ne zaman istese cocuk sahibi olabilir, ben olamam. Evlilik plani yapan, tatil plani yapan, bebek plani yapan insanlar konusunca ordan kacmak istiyorum. Kendime acimak istemiyorum, ama bu insanlari duydukca kendim ne kadar mutsuz oldugum aklima geliyor.
Gecenlerde is yeri daveti vardi, pistler dansa cikti , ben her zamanki gibi masada yalniz kaldim. Butun gece kukumav gibi oturdum, igrencti. O an isyan ettim artik, basima gelenleri hak edecek ne yaptim diye. Cok mutsuzum. Hayat gercekten adaletsiz bence.
Motivasyon verecek varsa benim de ihtiyacim var.
bi sen bi de ben yalnızlık temalı topiklerin müdavimiyiz sanırımolacak olacak inşallah, sadece zamanı var. ne kadar üzüldüysek o kadar mutlu olacağız..
Sadece ilk mesajinizi okudum, yorumlarda geregi yazilmistir diye dusunuyorum...
Facebooktaki paylasimdan bahsetmissiniz, aklima kendi arkadasim geldi....
Ayni okulda calistik bir sure hala sık gorusur, haberlesiriz... Cok pozitif bir kizdir, surekli espriler, inanilmaz bir hayat enerjisi... Hayata erken baslamis, erkenden de birini sevdi ama ne sevmek... Cocuk efendi, isinde gucunde, ablamin is arkadasi oldugu icin de her anini gozlemleyip karakterinin dort dortluk oldugunu rahatlikla soyleyebilecegim biri, her ortamda iki sirin sevgi bocegi...
Harika bir dugunle evlendiler, soz, nisan vs donemleri de herkesi imrendirirdi... Cocuk agizinin icine bakti hep, bir dedigini iki etmedi, surekli hediyeler, surprizler... Dondurmalarla sinifa dalip ogrencilerine surprizler, kiza surekli cicekler, cok yogun bir iste calismasina ragmen yarim saatte bir cok sevdigini soylemek icin telefonlar... Yaptiklarini yazsam sayfalar yetmez...
Bizim kiz hem anlatir hem de facebookta paylasirdi hepsini, her dakika bildirimler, fotograflar, abartili bulurduk ama cok takdir ederdik cocugu, surekli masallah dedik...
Kiz 26 cocuk 32 yasinda, isler gucler yerinde, evlilik dort dortluk, herkes bebek ne zaman demeye basladi... Karar verildi, bu yaz bebek zamaniydi...
Gecen nisanda bir gece yarisi... Ablami is arkadaslari aradi... Kaza yapmislar... Arkadasim kendisinin de icinde bulundugu arabada kocasini ve annesini kaybetti o gece... Dusunun annesi ve esi ayni arabada yanarak can verdi, babasi beyin kanamasi gecirdi, kendi vucudunda da 40tan fazla kirik vardi...
Okurken sonunun buraya baglanacagini dusunmediniz belki ama yolunda giden hayatlari oyle agir sinavlar bekliyor ki bazen, insan kahir cekmeyi en tepede mutlulugu yasayip dibe vururak cokmeye tercih edebiliyor... Bana arkadasimi sinavi daha agir gorunuyor mesela, bir seyleri kazanip en agir sekilde kaybetmek... Derdinizi kiyaslayip sizinkini kucuk gormuyorum ama her seye sahip olmus insanlarin durumlari, mutlu anlar, keyifli fotograflar da gecici, onu hatirlatmak istedim...
Arkadasimi sorarsaniz yeni yeni kalkti ayaga, hepimiz yikilir, bir daha kendine gelemez dedik ama gecen hafta arkadaslariyla cekilen fotograflarini gorseniz 'bu uydurma bir hikaye' dersiniz... Ben bile cocugu dusundukce cok kotu oluyorum hele annesini dusununce... O telefonun gelisini, olum haberini, haberlerde yanarken gordugum arabalarini, cenazelerini... Facebooktaki o mutlu fotograflarin hepsi aci bir hatira simdi...
Allah ne cekemeyecegimiz dertler ne de arkasindan aglayacagimiz mutluluklar versin bize... Kararttigi kapleri, yollari aydinlatsin insallah...
AhahahhahaAyol herkes evlenip yazmayi birakti, bir tek biz kaldik. :18::18:
inşallah bizim de yakındır bunu hissediyorum.. mükafatımız çok büyük olacak...
Sag olun sekerim, gulumsedim sayenizde.
Birinin cikip kendinden kotu durumda olanlara bak diyecegini biliyordum zaten
Erkeklerden uzaklastiriyor boyle haysiyetsizlikler beni.
Adamiz diye geziyor bunlar...
Siz nasil atlattiniz?
Bana Allah yeter...
Ayni dusuncedeyim simdi bircok kisi kizacak bana ama bence sen esini hala seviyorsun. Onu bunu milleti birak daha 6 ay olmus ilerde bigun pisman olma ihtimalinde varBaşını kaldır biraz Bu bahsettiğin sorunların hepsi aşılabilecek şeyler Güçlü ol biraz Eşinle kurtarabiliyosan yuvanı kurtar Hangi bölümü bitirdin bilmiyorum ama iş sahibi olmak için de biraz daha güçlü olmalısın Böyle hiçbir şeyi halledemessin Vajinamus da Biçok bayan için var olan Bişey ve aşan da çok insan var Böyle yaparsan sorunlar başka sorunları tetikler ve her şey daha kötüye gider
canım arkadaşım, yaşadığın duyguyu çok iyi anladım.. ben belki evlenmedim ama çok sevdiğim ve evlenmek üzere olduğum insandan ayrıldıktan sonra gittiğim her düğünde şıpır şıpır gözyaşı döktüm. gördüğüm her evli ve mutlu çiftte yüreğimdeki yara yeniden kanadı.. o kendine acıma duygusu.. hayatta hiçbirşeyi başaramamış gibi hissetme duygusu.. yaşayan bilir. ben de yaşadım. yaptığımız en büyük hata kendimize acımak. sen asla zavallı değilsin. tam tersi, yaralarını kendi başına sarmaya çalışan güçlü bir kadınsın.. hayatın senin için ne mucizeler getireceğini bilemezsin. hala hiçbir şey için geç değil. yeni bir hayat kuracaksın. bu kötü dönemleri atlattıktan sonra kalbini yeniden birine açacaksın. gencecik ve pırıl pırılsın. ikinci evliliğini yapıp çok mutlu olan bir sürü kadın tanıyorum. yakın zamanda bir aile dostumuzun kızı ikinci evliliğini yaptı. 29 yaşında. ilk evliliği 1 sene sürdü çok mutsuzdu çok yıprandı çok hayalkırıklıkları yaşadı.. yaklaşık üç yıl sonra şimdiki eşiyle tanıştı ve deli gibi aşık olarak evlendi. öyle mutlu ki şuan ayakları yere basmıyor. o geçirdiği kötü zamanların mükafatını alıyor şimdi.. senin de böyle olacak. yeter ki umudunu yitirme..
Ben psikolojik tedavi gördüm. Tabi bu surecte ilac da kullandim.
Fransa'ya kaçtım. Orda kendimi biraz daha toparladim. Hos toparlanmak için kacmadim, hayatta kalabilmek icin kactim. Neyse bu ayri konu...
Hasılı is guc derken geldim kendime.
Ama ilac kullanırken kafam bi milyon geziyodum :))
Ayni dusuncedeyim simdi bircok kisi kizacak bana ama bence sen esini hala seviyorsun. Onu bunu milleti birak daha 6 ay olmus ilerde bigun pisman olma ihtimalinde var
Esini cagir bi yere karsina al konus
Ama suclamadan sadece hissettiklerini anlat ona
Ya ortada aldatma yok siddet yok bence yazik olur
Tamam esinin herkese anlaymasi yanlış ama o da ben suclu değilim psikolojisine girmis muhtemelen
Bence yazik olur kafani kaldir esinle konus suclamadan
Belkide bosanmayacaksin sende mutlu olacaksin vaji yid3 yeneceksin nereden biliyorsin kendini mutsuz olmaya sartlandirmis gibisin
Hayat bazen birazda bizim elimizdedir .unutma.
Sen istersen biseyler değişebilir
Bende kendimi iyi etmeye calisirken yaptigin tanimlamalarla suan seninle ayni ruh halindeyiz 😊 ben hic evlenmedim bir ay once ayrildim yasim senden 4 fazla isim var cok sukur annem hasta cok uzun yillardir ilk defa yuvam cocugum olur mu dedim acaba olur mu hersey cok iyiydi ama tipki belgin dorugun turk filmlerinde bu mutluluk beni korkutuyor dedigi gibi oldu. Simdi yabanci dil sinavina calismaya basladim aci dinsin diye. Birinin problemi olunca hep guclu ol derim sabirli ol derim bugune kadar da hep oyle yapmaya calistim. Ama insan aile istiyor mutlu olmak istiyor. Seni anliyorum. Belki insan kendinde ne yoksa o gelince mutlu olacak saniyor. Ama oyle olmuyor. Bazilarimizin imtihani daha agir napalim karsiligi daha buyuk olacak demek ki sabret ve bil ki eger saglikliysan herseyin cozumu daha kolay hele annen yanindaysa. Omrunuzun tamamini gormeden sans li mi sanssiz mi oldugunuza karar vermeyin derler dogru insallah bundan sonra yuzun hep gulsun. Bi kapi acmadan otekini kapamaz Allah sabirli ol. Her seyin hayirlisi versin esinde cocugunda. Hic bi sorunu olmadan mutlulugu 4 te 4 olan cok az insan var. Dua et yarisi karanliksa yarisi aydinliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?