Mamayla azaldığını söylemiş ve mamayı kes diye direkt yorum yapmıssın o sebepten dedim öyle. Sütün sulu olması demek bi anlamda az demek çünkü kalorisi azdır cocuk suyla da doymuş gibi hisse kapılır ama arkadasın sıkıntısı su yoğunluklu sütten dolayı kılo alamaması. Seni tanımıyorum inşallah bir Bebek sahibi oldugunda bu psikolojileri daha iyi anlayacaksın. Yeni dogum yapan annelere cevreden o kadar çok baskı gelir ki sütün az yada yaramıyor ya da bu cocuk aç vs. Gibi kayınvalideden tut kendi annesine kadar öyle çok karışan olur ki bu tarz tavsiyeleri verirken olumlu yönde verilmesi gerektiği kanaatindeyim. Çünkü çok ama çok bıçak sırtı bi psikoloji. Çok hassas oluyoruz o dönemde.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tesekkur ederm anladigin icin. hem de ne yorumlar yapiliyor. "Senin kiz hic buyumemis yaa" ,"ee hani buyumemis ya bu","biz pirinc unlu mama yapardik", "canim valla me yalan soyliyim cok az kilo almış"..... surer de gider. ben kendim goruyodum kilo almadigini.su anda yine sut vetiyorum hem buzlukta biriktirdiklerimi eritiyorum hem de kendim sagiyorum.ayrica mama da veriyorum. geceleri uyumuyorum pek.ama agirlasti gece beslemelerini arttirdigim için.persentil araligi yukseldi biraz.3 gun sonra kontrol var bakalm doktor gelisme kaydetmis diyecek mi.heyecanliyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.