bunu dediğinize inanamiyorum ayrıca. o kadar bebek anne sutuyle nasil tosun oluyor peki demissiniz resmen benimkini asagilamak gibi bu.napabilirim sütümün icine yag mi katayim? yok İşte 2 saatte 1 besledim kizimi 2 haftada 230 gram aldi kendi sutümle.ilk ay da 500kusur almıştı. sizce sizin deyisinizle bebegimin tosun gibi olmasini saglamis miyim bu şekilde?ben bebegimin tosun olmasını kesinlikle istemiyorum zaten tosun bebek sevmem hem zararli hantal olmadin cocuk.ama persentil degeri de yuzde 9da olunca insan üzülüyor. doktorun da benim de eşimin de cabalari bu yüzden.sut hala veriyorum kesmedim sutu falan.ama herkesin sutu kendine sabittir fakir bir kadinin sogan ekmek yiyerek beslenirkenki sütü cok iyi beslenen baska bir kadinin sütünden cok daha yagli olabilir. ben neler yedim neler içtim.gunde 2 yumurta 3 dilim peynir vs ile gune basliyorum hala. sut vermeye devam ediyorum çünkü belki bi ise yarar diye yiyorum.ama bisey degismedi.her annenin sütü farklidir. buzlukta daha kullanmayi bekleyen bir suru dondurdugum anne sutum var.anne sutunu onemsemesem bu kadar ugrasmam.sagmak zaten çile ve bileklerim masaj yaparak sagmaktan agriyor artik.
ve artik helak oldum besliycem diye 2 3 saatte bir. geceleri uyuyamiyorum.gunduz de ayni.ve migrenim var uykusuzlkta oluyor.ama degdi.kilosunu 100 gram daha arttirmisim.cok mutluyum.butun yorgunlugum gitti.
ayrica son bir sey, bize kalpteki deliklerin kapandigini sokaktan cevirseniz cocuklarin yarisinın kalplerinin delik oldugunu ,hepimizin dogustan 3 delikle dogdugumuzu ama bunlarin kisa surede kapandigini tek yapmamiz gerekenin bol bol beslemek olduğunu EGE UNIVERSITESI COCUK KARDIYOLOGU PROFESORU VE CINARLI HASTANESI COCUK DOKTORU söyledi ve cevremden de hep boyle hikayeler duydum en basiti kuzenimin kapandi. sizin bunca zaman bunu duymamaniz sizin sorununuz..Araştırabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anliyorum ya nasil anlasilmisim merak ediorum.. burda sizi gaza getirseydim boyle olmazdi cokta guzel yorumlari alirdim herhalde.. ben diyorum ki baska anneler sadece anne sutu vererek bebeklerni istedigi kiloda ttutabilior deilmi? Sende oyle bise yoksa diorum demekko bebekte baska birsey var. Sutle alakasi olmayabilir iyice arastirin sorununu bulun diyorim ben sizi ve sutunu asagilamiyorim nie ole anliosuniz ya. Ben bebekleri cok seviyorum ve gercekten her ggordugmde bebekleri kucagima alip seven ve bu konularda bilgi edinmis bir insanim. Ben mamaya karsiyim sirf kilo alsin die nie mama veriliyor. Siz bebeginizi goturdunjz kilo almio die peki teshis edildimi neden diye? Teshis edilmedi bulunamadi ama siz basladniz mamaya.. ee arastirin daha fazla sebebini bulun sutle bir ilgisi yok diyorum.. kalbi delik ben duydum bikac kiside ve duzelmedi belirli biyasa gelince hatta ameliyat oldu cocuk arkdsimin cocugu ve onun haricinda kalbi delik doğup kapandogino inanin hiccccc kimseden duymadim ve siz soylediginizde korktum oyle bisey mi var diye ve size dua ettim insallah kapanir diye bunuda tabiki butn yazdiklarim gbi yine art niyetle anladiniz siz bilirsiniz. Ben bebeginizi dusundum sizi tanimadan etmeden bebeginizide gormeden ama aldigm tepkilere bakin. Evet cok kizdim cunku biktim mama veren anneselerden ciddi soyluyorum o kdr cok varki emzirmek zoruna gidiyor vs mama veriyor yada sutu azmista mama verior. Sutunun azliginida biliorm adam gbi emzirmedigi icin baslarda sut gelmez bazen surekli bebek memeden kalmaliki bi sure sonra gelmeye baslar iste o esnada anne sıkılıyor vermior ugrasmior bakioki sut yok e mama veriym o zaman.! Cok gordum ben bu tarz sizde oylesiniz demiorum ben sizin gercekte neler yaptiginizi bilemem ben szi yalnizca ilk mesajinizla tanıyorum ve ordada kilo almasi icin bebege mama verdigin yaziliodu bende bnu yanlis buldum kilo almama sebebi daha bulunmamisken bole biseye basvurmamaliydin diyorum butn soylemek istedigimde buydu..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.