Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi3.aylik bebegim 5350 kilosu az mi sizce
Benim kizimda 3 aylikken sadece 400 gram almis ve yikilmistim resmen. Sütüm cok fazlaydi yeterincede emiyordu.ebe mama ver dedi vermedim.iyikide vermemisim.bir sonraki ay 1.100 gram aldi,acigi kapatti.cevremde yeni dogum yapan cok arkadasim var hemen hemen hepsi bu sorunu yasadi.kendiliginden toparlar hic moralini bozma
Merhaba benim bebeğim de 4 aylıkken 600 gram aldı. Ebeler az dedi. Beni de çok az emiyor. Emme süresi çok kısa. Emzirmede nasıl bir yol izlediniz acaba. Kaç saatte bir kaç dk emiyordu?
Arkadslar benm kizim 2.900 ve 35 haftalk sezaryenle dogdu hic sutum gelmdi kullanmadgm sey kalmadi ve yemedgm icmedgm sey kalmadi suan 2.+20 gunluk oldu sadece mama ile besleniyo suan 4.500 kg norml mi sizce ve cok asiri kusuyo gnde en az 10 kiyaft degstryorz hatta fazla da olablr doktrmz bebelac trencher verdi mamasina ekleyp kullanyrm ama cocuk yne kusuyo yne kusuyo napacgm bilemyrm yardmm fikir vern
Arkadslar benm kizim 2.900 ve 35 haftalk sezaryenle dogdu hic sutum gelmdi kullanmadgm sey kalmadi ve yemedgm icmedgm sey kalmadi suan 2.+20 gunluk oldu sadece mama ile besleniyo suan 4.500 kg norml mi sizce ve cok asiri kusuyo gnde en az 10 kiyaft degstryorz hatta fazla da olablr doktrmz bebelac trencher verdi mamasina ekleyp kullanyrm ama cocuk yne kusuyo yne kusuyo napacgm bilemyrm yardmm fikir vern
Doktr bisy demedi o konuda ki sadece mamaya katilan tozu verdi mama olarakta sma mamayi kullanyrm ilk aptamille basladk ama cok yogun gaz yapti doktrda sma mamayi onerdi bize