Çok büyük kavga ettık eşımle

Be1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
330
132
33
ıyıakşamlar dıger konularımda esımle sorunlarımızı anlatmıştım..bugun dugune gıdecektık bı elbıse gıydım olmamış dedı çıkardım başka gıydım şurası açık dedı e ben ne gıycem dedım zaten hep açık seyler alıyorsun dedı ordan bı tartışmaya başladık gene kufur ettı ben de bağırdım ağzımı kapamaya çalıştı üstüme yürüdü vurmadı ama vurmaktan beter ettı bıçakla uzerıne yürüdü korkutmaya çalıştı bende uzerımı degıştırdım kesınlıkle bıttı dedım çanta yapmaya başladım sen duzelmıceksın ınsan esını aldatırken yakalıyoda çocuğumun annesısın deyıp yoluna gıt dıyo ben be yaptım sana bu kadar büyütecek dedım..bu saatte nereye gıtceksın dedı ailem uzakta bınerım otobüse sabah inerım dedım cocugu goturemezsın dedı delırdım hıc bı annesı evladıyla tehdıt etmez ınsan olan tmm kalsın zaten mahkeme bana verır dedım. Çantamı aldı boşalttı ben gıderım sen bu evde kal dedı tmm öyleyse ayrılana kadar gelme dedım çantaya onun esyalarını koydum.sen ofkenı kontrol edemıyorum dr a gıdelım demıştım gıtmedın sana bak bıttı dedım.. tmm bana bugun dank ettı dr a gıdelım doğru soyluyosun dedı herseyı anlatalım sende bende hatalıyız ters konuşuyoruz dedı kendımı sana öyle bı affettırcem kı eskısınden daha ıyı olcam bugun nekadar hatalı oldugumu anladım haksızım dedı uzerımı degıştırmış makyajımı sılmıştım hadı gel yarım saat gıdelım dugune dedı asla dedım bundan sonra benden hıc bı eşlık bekleme dedım. Sonra benım hıc çevremde psikoloğa yada aile danışmanına güden olmadı ne konuşcaz ne anlatcaz dedı ben askerlık yaparken çok bunalmıştım onlarmo tetıklıyo bunuda anlatayım dedı.. dugun sahıbı aradı ben gıdıp gelıyım devam edelıö konuşmaya dedı.. ben ne yapmalıyım suan oysa bugun okadar guzeldıkı sabah bırlıkte kalktık o evı süpürdü ben sıldım normalde yapmaz sonra bırlıkte olduk olurken hep böyle canım lı olalım çok sevıyorum ben senı dedı ama akşam bunu yaşadık herseyı mahvettı unutamayacagım seyler yaşattı ne yapayım ben

Öfke sorunları var. Bi dahaki ne kontrol edemeyip o bıçağı saplar bile. Öfkelenecek de bişey yokmuş aslında. Bu kadar küçük şeye üstüne bıçakla yürümek çok fazla

Terk et gitsin bu hanzoyu adam edemezsin
Bir de çocuk yapıp bunun üretmesine izin verme

• Beğen
Reactions: Be1
Bıçak ne ya yuh. En ufak bi seyde öldürecek kadar gözü karaysa valla bi psikiyatriye gidin. Reddederse gidin boşanın. Canından olacan diyim.

• Beğen
Eşinin bıçak çekmesi problem hep mi böyle kontrolsüz yoksa kıyafet mevzusunda mi boyle oluyor.
Sizde adamın istediği gibi kapalı giyinin cnm âa dış kapının mandalı olacaksa niye evlendin adamla.

Öfke sorunları var. Bi dahaki ne kontrol edemeyip o bıçağı saplar bile. Öfkelenecek de bişey yokmuş aslında. Bu kadar küçük şeye üstüne bıçakla yürümek çok fazla
Aynen benım en unutamadığım yer orası olacak zaten o An dedım kı suan bı aynaya bak ne goruyosun bu halımız ne ama o okdad ofkelıydı kı duymadı bıle galıba

Adam bicak cekmis otesi var mi?
Cinnet getirip dograsa sizi?
Bilmiyorum ben bu iliskinin sonunu pek iyi gormedim.

• Beğen
Bıçak ne ya yuh. En ufak bi seyde öldürecek kadar gözü karaysa valla bi psikiyatriye gidin. Reddederse gidin boşanın. Canından olacan diyim.
Doğumdan sonra hep ara ara kavga edıyorduk bana söylüyordu bak normal degılım attık sınırlerım yıprandı ona göre davran dıye ona kalsa ben hıc böyle degıldım sen böyle yaptın dıyor

Eşinin bıçak çekmesi problem hep mi böyle kontrolsüz yoksa kıyafet mevzusunda mi boyle oluyor.
Sizde adamın istediği gibi kapalı giyinin cnm âa dış kapının mandalı olacaksa niye evlendin adamla.
Ben asla sözünden çıkmam zaten ama denedım fıkır ıstedım olay nerelere geldı şok oldum ben de bı ınsan evladıyım yeter dedım

Aynen benım en unutamadığım yer orası olacak zaten o An dedım kı suan bı aynaya bak ne goruyosun bu halımız ne ama o okdad ofkelıydı kı duymadı bıle galıba
Çok dikkat et kendine canım. Gözü kararır falan. Şu anda uzaklaşabilir misin oradan? Birilerine de haber versen keşke. Bu durumdan haberleri olsa.

Adam bicak cekmis otesi var mi?
Cinnet getirip dograsa sizi?
Bilmiyorum ben bu iliskinin sonunu pek iyi gormedim.
Ben de hıc görmüyorum uzun zamandır ama dr u bıle kesınlıkle kabul etmıyordu ilk defa hatasını anladı ben nasıl o hale gelebıldım dr a gıtmem gerek demek kı dedı

Çok dikkat et kendine canım. Gözü kararır falan. Şu anda uzaklaşabilir misin oradan? Birilerine de haber versen keşke. Bu durumdan haberleri olsa.
Uzaklasamam şuan o dugunde bayramdan sonra randevu al dr a gıdelım dedı bılmıyorum kararsızım

Ben de hıc görmüyorum uzun zamandır ama dr u bıle kesınlıkle kabul etmıyordu ilk defa hatasını anladı ben nasıl o hale gelebıldım dr a gıtmem gerek demek kı dedı

Gidin insallah ise yarar.
Bide cocugunuz var, boyle fevri davranmamali.
Insallah hatasini anlamasi lafta kalmaz

Bunlari yapip hemen 180 derece doneni okumamistim burada. Cift karakterli gibi.
Normalde asla donmez sen benı bu hale getırdın senın yüzünden der çıkar ama okadar kararlı gördü kı benı bıttı deyınce herseyımız var neden mutlu olamayalım dedı

X