- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 29
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
canım evlıyım ben profılıme bak anlarsın. senın gıbı en azında evlılerle muhatap değilımhani evli değildin sen noldu yaran olduğu ortaya çıktı elinde telefon sabaha kadar tek başına oyalan
az once bekarım diyordun dürüstlük abidesi nolducanım evlıyım ben profılıme bak anlarsın. senın gıbı en azında evlılerle muhatap değilım
Konu ne yahu ben bise anlamadimbana gerizekalı dediler bisey olmadi ben normal konustum
bekarım hangı mesajda ahlak ebıdesı..az once bekarım diyordun dürüstlük abidesi noldu
evlı adamla ask.Konu ne yahu ben bise anlamadim
az once yaran var dedim hıh ben bekarım teyze degilim dedim ne ayaksın bilmiyorum ama benden uzak dur yalancibekarım hangı mesajda ahlak ebıdesı..
Ne olursa olsun boyle denılmez.Eleştırıler senı gelıştıren seylerdır .Boyle hakaret edersen olmaz.hayat bu sende görürsün sen yapmasan neyse havla dur sen
yalancı senın gıbılerı yazdıgım mesajı yolla. teyze olamam 25 yasındayımaz once yaran var dedim hıh ben bekarım teyze degilim dedim ne ayaksın bilmiyorum ama benden uzak dur yalanci
İnsanlara hakaret etme.Emin ol her elestırı senı kemdıne getırır.Boyle ıyılesemezsın.ben zaten sildim tamamen
Kimse normal demiyor, kimse doğru demiyor. Yanlış yaptığını, tepkilerin bir yere kadar normal olduğunu söylüyoruz. Ama hayatta böyle şeyler olabiliyor. Ölsün mü? Daha 20 Li yaşlarının başında dendi biryerlerde.Ayy carpitmayin lütfen. Kimse gelin kızı asın lincleyin demiyor. Bunu normalleştirmeniz anormal dendi size. Ne yapalım prensesi omuzlarda mi gezdirelim? Yanlışa yanlış demeyelim mi?
Canım ben teyze degılım.. evlıyım ve sureklı tlfonda elımde kıskandunm mesajım bu can ben diyorum o zekanı baskayerlere kullanma dıyeaz once yaran var dedim hıh ben bekarım teyze degilim dedim ne ayaksın bilmiyorum ama benden uzak dur yalanci
Agzınıza sağlık .Ama olaylara ben yetısemıyorumKimse normal demiyor, kimse doğru demiyor. Yanlış yaptığını, tepkilerin bir yere kadar normal olduğunu söylüyoruz. Ama hayatta böyle şeyler olabiliyor. Ölsün mü? Daha 20 Li yaşlarının başında dendi biryerlerde.
Bu durumdaki bir insana da vurun abalıya yaparsak, tekrar eski duruma itmiş olmuyor muyuz? Yoksa yarın uyandığında nasıl bir yol izlemesi gerektiğini anlatsak, geçmişe sünger çekmesi gerektiğini, önüne bakması gerektiğine söylesek doğruya yönlendirmiş oluruz?
Hnmm kesin öyle olur. Ta ki yeni bir fanfinfon avlayana kadar.ayrildim zaten ayeildimm aslaaa aslaaa bir daha
Önceki mesajlari okudunuz mu bilmiyorum ama defalarca kez söylendi. Hanımefendi insanlara saldırıya geçiyor. 5 yıl dile kolay 5 yıl boyunca adamın bosanmasini beklemiş hepimiz bunu anlayabiliyoruz kendimizi kandirmayalim. Haliyle mağdur olan tarafla empati yaptığımız için tepkilerimiz yüksek perdeden oluyor. Bana kalırsa bu hata değildir. Hata bir ya da iki kez olur. Daha önce ki bir mesajımda bahsettiğim gibi ,bile isteye yapılan bir eylem ve sonuçları var bu konuda. Ayrıca adam ayrilmasa konu sahibinin ilişkiye devam edeceği de aşikar.Kimse normal demiyor, kimse doğru demiyor. Yanlış yaptığını, tepkilerin bir yere kadar normal olduğunu söylüyoruz. Ama hayatta böyle şeyler olabiliyor. Ölsün mü? Daha 20 Li yaşlarının başında dendi biryerlerde.
Bu durumdaki bir insana da vurun abalıya yaparsak, tekrar eski duruma itmiş olmuyor muyuz? Yoksa yarın uyandığında nasıl bir yol izlemesi gerektiğini anlatsak, geçmişe sünger çekmesi gerektiğini, önüne bakması gerektiğine söylesek doğruya yönlendirmiş oluruz?
Ortada çok ciddi bir üslup sorunu var. Gereksiz yere sinirli stresli atışmalar. Boş yere gerildim.Agzınıza sağlık .Ama olaylara ben yetısemıyorumBızler kadınlarız bırbırımıze neden hakaret edelım .Hepımız çok deferlıyız.
O zaman kendı bılır .Biz ne dıyelım daha .5 yıldır bu utanmaz adamı beklıosab bekleme .Ondan sana deıl kımseye bir cavık olmaz.Önceki mesajlari okudunuz mu bilmiyorum ama defalarca kez söylendi. Hanımefendi insanlara saldırıya geçiyor. 5 yıl dile kolay 5 yıl boyunca adamın bosanmasini beklemiş hepimiz bunu anlayabiliyoruz kendimizi kandirmayalim. Haliyle mağdur olan tarafla empati yaptığımız için tepkilerimiz yüksek perdeden oluyor. Bana kalırsa bu hata değildir. Hata bir ya da iki kez olur. Daha önce ki bir mesajımda bahsettiğim gibi ,bile isteye yapılan bir eylem ve sonuçları var bu konuda. Ayrıca adam ayrilmasa konu sahibinin ilişkiye devam edeceği de aşikar.
Kesinlikle öyle. Gerçekleri söyleyince saldırıya geçtiği için usluplar sertleşti.O zaman kendı bılır .Biz ne dıyelım daha .5 yıldır bu utanmaz adamı beklıosab bekleme .Ondan sana deıl kımseye bir cavık olmaz.
Siz de kendinizi karısı yerine koyun. Bu kadar medeni karşılar mıydınız kocanıza iş atan birini? Hiiiç sanmam.Kızmayın kızlar.Buraya en koru halımızde yazmıomuyuz.Bır umut destek ıstıyoruz.O adamla ılgılı her seyı sılmesını ve bırdaha donmemesını soyleyelım.Bıze bu yakısır .Lutfen canım ardına bakma .Ve karısını kendı yerıne koy.
Umarım oyle yapmıodur .Siz de kendinizi karısı yerine koyun. Bu kadar medeni karşılar mıydınız kocanıza iş atan birini? Hiiiç sanmam.