- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.161
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Aynen katılıyorum. Böyle kadınlar(!) buraya pişman oldukları için gelmiyor. Günah çıkarmaya geliyor. Yine olsa yine yapardı. Bugün bulsa yine yapar.Önceki mesajlari okudunuz mu bilmiyorum ama defalarca kez söylendi. Hanımefendi insanlara saldırıya geçiyor. 5 yıl dile kolay 5 yıl boyunca adamın bosanmasini beklemiş hepimiz bunu anlayabiliyoruz kendimizi kandirmayalim. Haliyle mağdur olan tarafla empati yaptığımız için tepkilerimiz yüksek perdeden oluyor. Bana kalırsa bu hata değildir. Hata bir ya da iki kez olur. Daha önce ki bir mesajımda bahsettiğim gibi ,bile isteye yapılan bir eylem ve sonuçları var bu konuda. Ayrıca adam ayrilmasa konu sahibinin ilişkiye devam edeceği de aşikar.
Aynen öyle yetişemedım vallahi .Ortada çok ciddi bir üslup sorunu var. Gereksiz yere sinirli stresli atışmalar. Boş yere gerildim.
Ben de aldatan kocamı boşadım. Evli olduğunu nişanlı olduğunu bile bile konuşan kadın benim gözümde metrestir. Ayrıca konu sahibi beş yıl metres olmayı göze almış. Adam sıkılınca yhaaa çok pişmanım diyor. YersekUmarım oyle yapmıodur .Aska medenı karsılamazdım.Butun aılesıne tek tek anlatırdım.
Iyı yapmışsınız .Bende boşadım.Aldatmadı ama bulsaonuda yapardı :):)Iyıkı boşamışım.Ah ne guzel boşadım :)Ben de aldatan kocamı boşadım. Evli olduğunu nişanlı olduğunu bile bile konuşan kadın benim gözümde metrestir. Ayrıca konu sahibi beş yıl metres olmayı göze almış. Adam sıkılınca yhaaa çok pişmanım diyor. Yersek
Pişman olanı anlıyoruz zaten, bir üye vardı sevgilisinin evli bir kart zampara olduğunu yeni öğrenip ayrılmıştı, acı çekiyorum diye konu açmıştı. Onun pişmanlığına inandık, güzel güzel de anlattık yani. Anlamaya gönlü olana baltaları çıkartıp saldırmıyoruz.Aynen katılıyorum. Böyle kadınlar(!) buraya pişman oldukları için gelmiyor. Günah çıkarmaya geliyor. Yine olsa yine yapardı. Bugün bulsa yine yapar.
kocamız bizi aldatsa gidip hayatımızda görmediğimiz karşıdaki kadını mı suçluyoruz? Yoksa yanımızda yatan kocamızı mı?Siz de kendinizi karısı yerine koyun. Bu kadar medeni karşılar mıydınız kocanıza iş atan birini? Hiiiç sanmam.
Kadını niye suçlamayım? Evli olduğunu biliyorsa en az kocam kadar suçludur. Ben boşandım aldatıldım diye ama karından ayrıl beni al diye yalvaran kadın gördüm mesajlarda. Bu nasıl bi düşmüşlük? Konu sahibi beş sene beklemiş. Sizde normal bir tavsiyeyi dinler mi? Git adama yapış dememizi bekliyor. Bence de yapışsın. Karısı kurtulurkocamız bizi aldatsa gidip hayatımızda görmediğimiz karşıdaki kadını mı suçluyoruz? Yoksa yanımızda yatan kocamızı mı?
Ben kendi adıma konuşsam, allah kimseye göstermesin tabi de çok çok üzülürdüm ama kadını suçlayamazdım herhalde. 1. Derece suçlu olan kocamı parçalamaya odaklanırdım. Yani odak noktam kadın kocamı kandırdı olmazdı. Kocam bana ihanet etti olurdu.
Eminim ki çok zor günler geçirmişsin. Geçmiş olsun. Umarım şimdi herşey yolundadır. Şuan için olmasa bile ilerde eminim olacaktır.Kadını niye suçlamayım? Evli olduğunu biliyorsa en az kocam kadar suçludur. Ben boşandım aldatıldım diye ama karından ayrıl beni al diye yalvaran kadın gördüm mesajlarda. Bu nasıl bi düşmüşlük? Konu sahibi beş sene beklemiş. Sizde normal bir tavsiyeyi dinler mi? Git adama yapış dememizi bekliyor. Bence de yapışsın. Karısı kurtulur
Tatlım barışmis üyePişman olanı anlıyoruz zaten, bir üye vardı sevgilisinin evli bir kart zampara olduğunu yeni öğrenip ayrılmıştı, acı çekiyorum diye konu açmıştı. Onun pişmanlığına inandık, güzel güzel de anlattık yani. Anlamaya gönlü olana baltaları çıkartıp saldırmıyoruz.
Hayırlı olsun Ahahhahaha. Umarım mutlu olur dede ile. Dedeye sahip çıkalım.Tatlım barışmis üye
Hayır başından beri adamın evli olduğunu biliyor.. bile bile adamla yiyip iciyo..Kızmayın kızlar.Buraya en koru halımızde yazmıomuyuz.Bır umut destek ıstıyoruz.O adamla ılgılı her seyı sılmesını ve bırdaha donmemesını soyleyelım.Bıze bu yakısır .Lutfen canım ardına bakma .Ve karısını kendı yerıne koy.
Kendi düşen ağlamaz katip, olan asıl kadına varsa çocuklara oluyor.Hayırlı olsun Ahahhahaha. Umarım mutlu olur dede ile. Dedeye sahip çıkalım.
Dede karısını boşayacak mıymış?Kendi düşen ağlamaz katip, olan asıl kadına varsa çocuklara oluyor.
Karısını aldatan adamla onunla birlikte olan kadın, al birini vur ötekine durumunda. Hepsi layıklarıni bulur inşallah.
Öyle bir bilgi yok, dede boşanmak istemiş daha önce aile araya girmisDede karısını boşayacak mıymış?
Kesssin boşar. Bi 5 yıl da o beklesin.Öyle bir bilgi yok, dede boşanmak istemiş daha önce aile araya girmeişel mecbur devam ediyor evliliğine zavallı dede.
hanımefendının aldıgı terbıyeBu nasil bir uslup boyle
Tatlım barışmis üye
Yok astro, 23 yaşında kendinden 27 yaş büyük evli biriyle ilişkisi olan başka bir üye vardi, bir sürü yazıldı çizildi güya ayrılmıştı, 3-4 sonra ikna olup yeniden barışmiskonu sahibi mi ?