- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Anlamadım,Bilmiyorum ,Öğrenmek ıstıyorum demekDuyarlı davranilmayacak kadar absurd olaylara gereksiz yere duyarlı gibi davranmak demek. Üç soru işareti ne demek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım,Bilmiyorum ,Öğrenmek ıstıyorum demekDuyarlı davranilmayacak kadar absurd olaylara gereksiz yere duyarlı gibi davranmak demek. Üç soru işareti ne demek?
başka yerden kemik bekle canim havla sesi dinlemiyorum artikmagdur rolunu oynuyor.
cıtten sen konusma uslubu olmayan bırısınya sen defoil git Allahın cezası madur edebiyatı yapıyorsam ne diye kemik bekler gibi gönderimde dolamıyorsun
Peki. Anlatabildiysem ne mutlu.Anlamadım,Bilmiyorum ,Öğrenmek ıstıyorum demek
Boşandı mı kadın gerçekten?Dünden razıymış zaten.Ben 2 kez boşancaktım aılem karsı cıktı dedı.Çalışmaz ,dişini fırcalamaz,banyo yapmaz dedı.Ona ben bakıyorum dedı.Dedi de dedı.Dedımkı ben yuvanı boz dıye anlatmadım ne mal oldugunu ogren dıye anlattım.Ama zaten sızde yuva vs yokmuş .Benı sakın sebep gostermeyın dedım.Fake hesaptan yazdım.Attıgı mesJları fln attım .Dedımkı kusura bakma ben hesabı sılıyorum.kendıne ıyı vak dedım.
hadsiz hadını bıl ıstersen . sen kendıne layık gordugun hayatı yasa sonra adam bkarısını bosamadı dıye gelıp burda magduru oynamabaşka yerden kemik bekle canim havla sesi dinlemiyorum artik
sen cok mu usluolusun senle o delimidrk nedir adi yakışan şekilde yorum yapıyorum daha kotu seyler denediğim şükretcıtten sen konusma uslubu olmayan bırısın
hadi yallahhadsiz hadını bıl ıstersen . sen kendıne layık gordugun hayatı yasa sonra adam bkarısını bosamadı dıye gelıp burda magduru oynama
Canım benım kadın ayrıldım diyor.Düşene tekmemı atalım.Ne yasadı bılmıyoruzkı ?O assagılık herıf evlı oldugunu soylemedı bence .Soyledıkten sonra devam etmesı yanlış .Ana kavul edıyor zaten.Destek vermelıyız.Arsizliga cesaret , zinaya aşk dediler. Bir neslin ahlakini işte böyle yediler..
Tam size uygun...
Ayy carpitmayin lütfen. Kimse gelin kızı asın lincleyin demiyor. Bunu normalleştirmeniz anormal dendi size. Ne yapalım prensesi omuzlarda mi gezdirelim? Yanlışa yanlış demeyelim mi?Kızı asamadık ya , kusura bakmayın. Bugün sadece linçledik. Yarın falaka öngörüyoruz. Uygun mudur?
Tövbe yarabbi
alt sınıf oldugun konusma uslubundan bellı ben ve arkadasım sana fazla geliyoruzsen cok mu usluolusun senle o delimidrk nedir adi yakışan şekilde yorum yapıyorum daha kotu seyler denediğim şükret
hayat bu sende görürsün sen yapmasan neyse havla dur senArsizliga cesaret , zinaya aşk dediler. Bir neslin ahlakini işte böyle yediler..
Tam size uygun...
Konu neben çok büyük hatalar yaptım kendim rahatsızlığım var
arsizlıgın bukadarına pes....hadi yallah
Senın gıbımıyız bız cok sukur edecek bır yuvamız huzurumuz. elhamdülillahhayat bu sende görürsün sen yapmasan neyse havla dur sen
Bu nasil bir uslup boylebaşka yerden kemik bekle canim havla sesi dinlemiyorum artik
hani evli değildin sen noldu yaran olduğu ortaya çıktı elinde telefon sabaha kadar tek başına oyalanSenın gıbımıyız bız cok sukur edecek bır yuvamız huzurumuz. elhamdülillah
bana gerizekalı dediler bisey olmadi ben normal konustumBu nasil bir uslup boyle
Kızmayın kızlar.Buraya en koru halımızde yazmıomuyuz.Bır umut destek ıstıyoruz.O adamla ılgılı her seyı sılmesını ve bırdaha donmemesını soyleyelım.Bıze bu yakısır .Lutfen canım ardına bakma .Ve karısını kendı yerıne koy.Canım benım kadın ayrıldım diyor.Düşene tekmemı atalım.Ne yasadı bılmıyoruzkı ?O assagılık herıf evlı oldugunu soylemedı bence .Soyledıkten sonra devam etmesı yanlış .Ana kavul edıyor zaten.Destek vermelıyız.
ben zaten sildim tamamenKızmayın kızlar.Buraya en koru halımızde yazmıomuyuz.Bır umut destek ıstıyoruz.O adamla ılgılı her seyı sılmesını ve bırdaha donmemesını soyleyelım.Bıze bu yakısır .Lutfen canım ardına bakma .Ve karısını kendı yerıne koy.