Cok buyuk hata yaptim...

zynpov

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2020
184
79
48
Arkadaslar merhaba. Kendimden nefret ediyorum su an. Size her seyi bastan anlatacagim.
5 yil suren bir uzun iliskim oldu. Kendisi benim ilk asik oldugum, ilk sevdigim, gozlerimi kor eden birisiydi. Onu gercekten her seyden cok sevdim, oyle de sevilmistim. Askerligini bekledim, yuzuk taktik, beraber olduk, her acimi sevincimi onunla yasadim. Ben ailesiz bir kizim. Covuklugum cok aciyla gecti, tacize ugradim, alkolik bir insanin evinde buyudum. Cok ciddi zorluklar yasadim ve bir kisi su hayatta bir kisi askiyla beni umuda yasamaya inandirdi.hani o oyle biri ki annem, babam, her seyimdi. Oyle cok sevmistim.. derken beni terk etti hakliydi cunku tum acilarimi ondan cikarmisim. Ama yapamadi bir yil sonra geri dondu fakat sonra bir dah terk etti ve bu son oldu. Dedigi sey seni hep sevdim ben de yerin hep baska seni icimde hep tasirim ama seninle olmaz dedi..

Cok bekledim onu. Iki yil bekledim.. ama donmedi bir sekilde iletisimde kaldik, sevdigini soylerdi bana ayrilsak da icinde hep oldugumu. Ama donmedi.. hayatina kimseyi almadi bana da donmedi.yillarim aglamakla antidepresanlarla gecti. Ailesiz kalmistim onun da gidisiyle.. bir daha ve bir daha kimsesiz. Cok zor gecen iki yilin ardindan sehir degistirdim ve karsima biri cikti. Kalbimde o vardi ama ben birisinden hoslanabilmistim.. cok saskindim. Istemedim basta ben onu seviyorim yeni birini alamam hem belki doner dedim. Donmedi, ustelik beni cok incitti hakaret etti kovdu.. ben de kendime sans vermek istedim.

Onunla tanistim, her sey o kadar hizli ilerledi ki.. ama asik olmadim, o ilk asktaki duygulari hissetmedim. Sevdim sadece.. eskiden kalan izlere ragmen yeniden sevdik. Gozum kor olmadi, kalbim yerinden cikmadi. Ama onun yaninda hep mutluydum, mutluyum.. fakat gecmis pesimi birakmadi. Eski sevgilim aklima hep geldi, agladim, uzuldum. Sevgilimin yaninda onu hic hatirlamadim ama bazen oldu gecmisim canimi yakti.

Derken bir gun eski sevgilim3 mesaj attim.. ona asik degilim.ama icimde bambaska bir yeri var. Kimsenin silemeyecegi izleri var. Her seyim oldugu icindi belki. Ama mesaj atmam yanlisti. Hayatimfa biri oldugunu soyledim. Uzuldu.. hayatinda hala kimse yok ve en kotusu icinde oldugumu unutmadigini hep de olacagimi soyledi. Pisman da olmus sanirim. Bense yeniden sevdigimi soyledim.. onunla konusurken artik ona asik olmadigimi fark ettim. Gecmisten bir iz sadece,buruk bir tebessum.

Bunu sevgilime soyledim ona yaptigim bu hata icin pismandim. Beni affetti ama bir daha asla yapma dedi. Ben yine yazdim, ama ona soylemedim. Yazdigim kotu bir sey degildi borcum vardi odemek ivin yazdim. Ama sevgilime karsi bu da bir hata. Sevgilime acik acik anlattim. Seni cok seviyorum , ama kalbimin icinde bir yarik var bir yarisi sensin bir yarisi gecmis ve sen o yariklari iyi edensin dedim. Seninle mutluyum senden vazgecmem dedim. O ise ben yarabanfdi degilim her seyi cok iyi anladim simdi. Bugun degilse yarin elbet bir gun beni kaybedeceksin dedi ve yuzume telefonu kapatti..

Haksizim, rezilim, igrenc biriyim. Ama o benim yarabandim degildi. Bana yeniden sevdirendi. Ben neden boyleyim? Onu sevmedigimi kendimi kandirdigimi dusunuyor. Ben kendimi mi kandiriyorum? Sadece yillarca ailem her seyim olmus birini silip atamiyorum. Ona asik drgilim ama izi kaliyor. Napacagim ben gercekten yarabandi mi olmus oluyor? Elimdeki mutlulugu da kaybediyorim. Lutfen bana cikis yolu gosterin. Su an hayatimfa olan insan cok iyi, ustume titreyen kiymet veren biri.. su durumda bile gitmedi benden, vazgecemedi.. ben onu haketmiyorum boyle. Ama ondan vszgecmek de istemiyorum. Napacagim ben? Gecmis silinmeyecek mi hic? Onu kaybettim mi nasil affeder benl?

Fazla detaylarda yaşıyorsunuz. Ve detaylarda boğulup kendinizi yıpratıyorsunuz, etrafınızı da yoruyorsunuz. Konuyu okurken ben bile daraldım.
Tavsiyem çok düşünmeyin. Önünüze bakın. Düşündükçe siz yıpranıyorsunuz, yıpratıyorsunuz.
Mutlu olmak zor değil, sırrı çok düşünmeyip önüne bakmak.

Bırakın dramatize etmeyi. Ailenin yeri ayrı sevgilinin yeri ayrı. Eski sevgiliniz için hayatınızdaki insana haksızlık etmişsiniz. İyi ki ayrılmış adam. Kimseyi kullanmaya ve kandırmaya hakkınız yok

Bırakın dramatize etmeyi. Ailenin yeri ayrı sevgilinin yeri ayrı. Eski sevgiliniz için hayatınızdaki insana haksızlık etmişsiniz. İyi ki ayrılmış adam. Kimseyi kullanmaya ve kandırmaya hakkınız yok
Haksizlik ettim biliyorum. Kullanmadim kandirmadim icimden geldigi gibi yasadim onunla sevdim de. Duzeltemez miyim

Evet cok dusunuyorum. Oysa mutluyum onunla. Ama boyle olunca sevmiyor muyum kendimi mi kandiriyorum dedim. Bu da cok dusunmekten.. gervekten yoruldum ve yordum..

Evet cok dusunuyorum. Oysa mutluyum onunla. Ama boyle olunca sevmiyor muyum kendimi mi kandiriyorum dedim. Bu da cok dusunmekten.. gervekten yoruldum ve yordum..
Beyninizi oyalayacak şeyler bulun. Çok düşünmek cidden iyi değil kafadan hasta eder.

Ne demek kalbimin içinde bir yarık var. Bir yarısı sensin bir yarısı geçmiş.
Geçmiş güzel kardeşim. Bitmiş,geçmiş,gitmiş.
Kimse sizin geçmişinizle yaşamak zorunda değil. Sevecekseniz tüm yüreğinizle sevin.

Beceremedim. duzeltemez miyim?

hayatı bu kadar ağır dram tadinda mı yaşıyosunuz ya okurken içim bayıldı.ne aşkmış ayrılmışsınız bitmiş işte sen eskiye takıntın için niye sevgilini aldatıyosun?he ben olsam affetmem o ayrı.eski sevgilin oyuncak etmiş güvenilicek bi tarafı yok.yenisinden de olucaksın bu gidişle.he bence ayrılmalısın çünkü sevmiyosun.

Yediğiniz haltı anlatarak dürüst olmuyorsunuz
O haltı yiyerek zaten hatalısınız ve farkındasınız
Sevgiliniz bunu yapsaydı ne olurdu?
İlişkilerin en temel taşı güvendir ve siz onu yıkmışsınız, artık sevgilinizin acabaları asla bitmez, bu ilişki dikiş tutmaz. Kendinizi kandırmayın adamı sevmiyorsunuz, sadece sizi sevmesi hoşunuza gidiyor. Onu sevseydiniz eski aklınıza bile gelmezdi. Sevgi öyle bir şey değil , aynı anda iki kişiyi sevemez insan.
Haksızlık yapıyorsunuz, adam bir kere affetti diye bunu devam ettirerek aldatan yine aldatır tezini doğrulamış oluyorsunuz. Seviyor diye ona bunu yapmaya hakkınız yok.

Ne kadar drametize etmişsiniz.
Yeni sevgilinizle önünüze baksaydınız.Eskisi sizi sevse zaten yanınızda olurdu.Yok hayatında kimse tokmuşta yok 2 yıl geçmişte unutmamışta.
En büyük haksızlıgı kendinize yapıyorsunuz.
Hayatınızı geçmişle sekillendirmeye devam ederseniz daha çok üzülürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…