Cok buyuk hata yaptim...

Herkes herkesin hauatını güllük gülistanlık sanıp ne dramya arabesksin falan yazmış... ben üzüldüm ailesiz büyümüş insanların içinde ki yarayı görebiliyorum böyle yaşamlara çol şahit oldum. Yaptığı hatanın farkında ortada aldatmada yok ve sen zaten ilk olanı unutamamışsın çünkü onu kendinde söylüyosun tatmadığın ana baba sevgisinin yerine koymuşsın 2. Si onu unutmak için tutunduğun dal olmuş. Yarabandı olöuş yani o doğru. Bir süre kendinle kal krndini dinle kaşbini dinle yalnızlığını anlamlandır burda şöylesin böylesin diyenlere aldırma güzel kardeşim. Kaderin umarım bundan sonra güler. İnsanlar ne hatalar yapıyor. Sen sadece geçmişinde aenin için değerli olan insanla konuşmuşsun hepsi bu.

Kendinize acımayın lüften. İlişki ilişkidir başka şeylerin yerine koymayın. Yarabandı muamelesi yapmışsınız ve geçmişteki ilişkinizi unutmadığınızı düşündürmüşsünüz. O haklı tabi. Ben şöyle rezilim böyle kötüyüm vs demek yerine yapıcı olun bundan sonra aynı hataları tekrarlamayın. Geçmişteki saplantınızı yenmeye çalışın psikoloğa gidin kesinlikle zira yaşadığınız şeyler kolay değil ilişkilerinizi de etkilemesi normal. Eski sevgilinizde sevse böyle terk etmezdi hadi terk etti diyelim böyle umut verici konuşması hiç doğru değil. Gidecekse adam gibi girmeli. Her neyse, yanınızdakine ve kendinize haksızlık etmeyin ve toparlanın bir an önce. Herkesin ilk aşkı özeldir ama böyle saplantılı olmakta normal değil

Umarım size geri dönmez çok üzüldüm o kişiye sürekli haksızlığa uğramış siz tarafından. Sadık olmak çok zor olamamalı sürekli bahaneler üreterek eskiye yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…