Cok buyuk hata yaptim...

Olmuş bitmiş olay kabul edilir de o tarafa bu tarafa dönmeni kabul etmezler seni ciddiye almazlar biraz vakit geçirip bırakırlar sana sırtını döneni değil de yüzünü döneni sahiplen

Önce kendinize acımaktan vazgeçin artık yaşadıklarınız kolay değil ama sürekli herkesin size acimasini istiyorsunuz geçmişten kurtuluş yok değiştirme şansımız yok ama geleceği değiştirebilirsin saçma sapan şeyler yapmaya devam ederseniz hep kaybeden olursunuz

Çok dramsin, çok arabesksin. Acıdan besleniyorsun. Hem kendin için hem başkası için çekilecek çile değilsin.
Bazen gercekten cok acimasizsiniz. Arabesk, dram dediginiz o hayatin icinde yasamak kolay degil. Insanlar neler yasiyor demenize gerek yok o neler dediginiz kisim zaten benim yasadiklarimi da aliyor. Tecavuz esiginde bir taciz arabesk, alkolik bir ev dram, annenizin intiharini gormek yesilcam gelebilir. Ama ben bunlari da buyutuyorumdur da simdi. Orada burada tv de izleseniz vah vah dediginiz olaylar halbuki. Bunlari anlatmam arabeskligimden, dramdan gelmiyor. Her seyi tum yonuyle verip bir cikis yolu aramak istedim. Hatalarima bahane de yapmiyorum. Yaptigim sadece olani anlatmak. Bugunun davranislarinda bunlarin da etkisi olabilecek diye dusundugumden.. guclu cikamadim ben bu hayatin icinden, boyle arabesk bir kiz oldum. Aciyla beslenen bir ruhum var. Herkes ayni olmuyor, insanlar neler yasayip atlatiyor evet ama herkes de atlatamiyor. Tirnagim kirildi acisi degil bu arkadaslar. Sizin icin basit olabilir ama 9 yasimdan beri yasayan ben icin kolay degil.. bunun arkasina siginiyor olacagim simdi ama varin oyle bilin. Bu konimun ayri bir boyutu. Ben yaptigim hatanin farkindayim ama bu kadar da kirici olmayin.

Terapi almanız iyi olur. Ebeveyn kaynaklı travmalarınız var muhtemelen, çözmeden sağlıklı bir ilişki yürütemezsiniz çünkü ilişki tanımınız normal değil. 25 yaşında biri için doğal olan bu değil. Zamanında sevmiş ve ilk heyecanlarınızı o kişiyle yaşamış olabilirsiniz fakat yıllar geçmiş. İnsanlar birbirini sever, ayrılır, başka ilişkilere devam eder. Hayatın düzeni bu. Arabesk bakış açısından kurtulmaz da bu devrana karşı gelirseniz mutsuz olursunuz maalesef. Bir yere de varamazsınız ki.

Kuzum sen.bu ikisini de unut karşına düzgün biri çıkarsa onunla evlen,önceki. Dengesizmidir nedir olayı dramatize etmiş ne gelebilmis ne gidebilmis ,ikincisi zaten ilkinin acısını senden çıkartır.

Ve not :eski defterleri açma dönüp bakma ve erkeklere gereksiz dürüst olma içim rahat değil dui diyorsun ya o nokta da rahatsız eden geri dönüşler yapma.

Hayatınız yoluna girmeye başlamış ama siz mahvetmişsiniz. Kendi düşen ağlamaz. Şimdi hangisi için üzüleceğinize karar verin

acıya bagımlısınız bazı ınsanlar acıyı sever
suankı sevgılınız haklı bence affetmesını ıstemenız bıle haksızlık olur bırakın herkes yoluna gıtsın zırt pırt eskı sevgılınıze yazacaksanız bır sure hayatınıza kımseyı almayın derım

sızde farkındasınız zaten

hayırlısı olsun

Ama onu seviyorum. Digerine yazdigimda bir sey hissetmedim ki.. takinti oldjgunu biliyordum. Kaybetmek istemiyorum. Keske yapmasaydim.

Terapi aldınız mı? Ya da almayı düşünüyor musunuz? Yaşadıklarınız travmatik ve herhangi bir erkekle birlikte olmadan önce tedavi olmalısınız

Bana kızmışsın ama ruhunun acıyla beslendiğini kendin yazmışsın. Ne yapıyorsan kendine yapıyorsun bize değil. Tacize bende uğradım, babam hala alkolik daha neler neler yani bunları tek sen yaşamıyorsun. Herkes kendince yaşıyor birşeyler.

Sizin uzerinizden genel bir tepkiydi bakarsaniz. Zaten demek istedigim sey de bu evet siz de yasamissiniz, baskalari daha agirlarini da yasayabilir. Ama herkes guclu saglikli cikamiyor. Siz basardiysaniz ne mutlu. Ben de mucadele ediyorum. Hala daha.. yani herkes yasiyor, ama herkes ayni cikmiyor. Boyle olmayi "bir cile" olmayi ben de istemezdim

2. sevgilin bu olayı temcid pilavı gibi sürekli önüne getirecek. Erkekleri çok fazla gözünde büyütme. Sevgilin eski sevgilisiyle görüşse sana anlatır miydi? Hiç sanmıyorum. Senin kadar dürüst davranmazdi. Bazı insanlar hayatlarimizdaki görevlerini tamamlarlar ve biz onları o durakta bırakıp yola devam ederiz. İstesek de istemesek de. Hayat bu. Yoluna devam et zamanın iyilestiremedigi hiçbir yara yok.

Konuyu okurken boguldum yemin ederim. Eskiso o kadar ailen olsa seni birakmazdi kovmazdi. Kusura bakma da hayatindaki adamin akli varsa senden ayrilsin.

Yanındakinin kıymetini bil eski mi kalmış olacak olsa zamanında olurdu bu şekilde ne düzeniniz olur ne geleceğiniz gezip durursunuz ve bu çok acı yanınızdakinden eminseniz af dileyip ona sonuna kadar sadık kalın

1-)Sizin kalbiniz yeniden atmamış önünüzd cikan ilk insanla sansinizi denemissiniz o da iyi biri çıkmış.
2-)Eski sevgilniz sizi sevmiyor oyalıyor
3-)Adam size küfür etse haklıymış
4-)Erkek arkadasinizin sizden ayrılması iyi olmuş

Evet haksızsınız. Cocuk yapma dedikce siz yapmak icin çaba sarfetmişsiniz nerdeyse. KAMU SPOTU:Üstelik yara bandı yarayı geçirmez sulandırır, sadece ustunu kapatır ama yarayı geçirmez.

Eski Türk filmlerinde aradan geçen yılları anlatan ses gibi yazmışsınız. Ne kadar abartıyorsunuz bu aşk olayını ya. Ben mi odunum siz mi çok vıcık vıcıksınız çözemedim. Ne diye sürekli eski sevgiliniz ile iletişim kurup durum raporu veriyorsunuz. Aklınız onda kaldıysa öbürünü bırakın. Öyle hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor

Psikolojin pek düzgün değil, her gördüğüne kendince haklı olarak sevgi eksikliğinden sarılmışsın, hiç kimse sonsuza kadar seni saramaz bu dünyadan tek gideceksin, birilerine bel bağlamak yerine kendini geliştir, hayatı akışına bırak biraz, YouTube’dan psikolog Tülay kök öneriyorum, mutlaka takip et dinle uygula baya iyileşirsin

Bir kalpte 2 aşk varmış gibi sizde hem eski hem yeni olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…