- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Aynı durumdayızUyuyamıyorum dinlemiyorum,,valla kafayı yiyicem. Çocuğu uyuttum bende uyuyayım dedim yarım saat e kalktı .o kalkınca bende kalkmak zorunda kaldım .nedendir bilmiyorum aşırı derece de bana yapışıyor bukadari normal değil hala 7.8 aylık bebek gibi evde bile rahat bırakmıyor beni ,yemin ediyorum nasıl yemek yiyorum nasıl uyuyorum hiç bilmiyorum anlamıyorum.bi iş yapmama izin vermez bi kahve bile içemiyorum sürekli peşimde .yanimda dursa sıkıntı yokta tehlikeli şeyler yapıyor masaya çıkıyor sandalyede ayağa kalkıyor.surekli bı kudahale içindeyim dusucek diye.ben rahat bı annede değilim .hep bı korku kaygı aman bişi olmasın aman başına bişi gelmesin sürekli tetikteyim.yani gerçekten çok yorgunum bitkinim,şuan bile yanımda koltukta tepiniyor.bi yandan tutup bı yandan yazmaya çalışıyorum ,,kizlar ben çok bunaldım herşey üstüme üstüme geliyor .uyumak istiyorum dinlenmek istiyorum müzik dinlemek kahve içmek istiyorum ( Allah çocugumu bağışlasın) ama bazen gerçekten çok bunaliyorum .oturup saatlerce aglamak istiyorum.biliyorum bı iki saate sakinlesicem ama ara sırada kendimi çok kötü hissediyorum napicam ben .... Çocuğum sürekli peşimde neden böyle davranıyor bilmiyorum
Aynen sorma :)) gelip gidip lavaboda sabunu eline alıyor elini küpurtuyor.yikamamada izin vermiyor .peşindeyim sürekli.suyu falanda akıtıyor.annemlere bu ay fatura baya giricekhuzursuz ortam ya da anneye iyice bağlanması bir yana hem 2 yaş sendromu hem de valla haklı çocuk enerjisi içine patlıyodur şimdi onun
İnşallah tşk ederim :)))Çok tatlı yaa. Anlattığınız davranışı, gözümde canlandırdımda çok sevimli geldi.
Allah bağışlasın. Hayırlı, uzun ömürler versin inşallah.
Büyüyene kadar sabredicez napalim :)Aynı durumdayız
şey yapsana yere ser havluyu al bi leğen koy içine suyu sabunu köpürt , suya girecek oyuncakları varsa onları da at içine yüzdürün biz öyle yapıyoduk kuzenlerim ufakkenAynen sorma :)) gelip gidip lavaboda sabunu eline alıyor elini küpurtuyor.yikamamada izin vermiyor .peşindeyim sürekli.suyu falanda akıtıyor.annemlere bu ay fatura baya giricek
Yapıyorum aslında.sicak olduğu için hergun banyo yaptırıyorum küveti su doluyor.1 saat boyunca öyle bekliyorum çıkarmak için :)) suya bayılıyor.bugunki banyomuzu daha yapmadık şimdi yaptiririm :)) oynamista olur sudaşey yapsana yere ser havluyu al bi leğen koy içine suyu sabunu köpürt , suya girecek oyuncakları varsa onları da at içine yüzdürün biz öyle yapıyoduk kuzenlerim ufakken
Ya çok teşekkür ederim :) düşünmen bile yeterli Allah razı olsunNormal hayatta arkadaş olsaydık getir 1 günde olsa ilgileneyim sende rahat rahat bi gün geçir derdim
Aman öyle olun zaten ya 3 günlük dünya. Allah evladınız ile güzel günler göstersin.Yooo ben gayet iyiyim çok şükür .mutluyum sıkıntı yok arada geriliyorum bunaliyorum ama 1.2 saat suruyor oda ,ben zaten özümde neşeli biriyim ..bu yüzden bana bazı arkadaslarim sen nekadar rahatsin diyorlar
Ben iki yaş yazdım ama aslında 2 buçuk yasinda benimkisi :)) aslında çok akıllı uysal bı cocuk .sadece çok peşimde dolanıyor hala2 yaş en hareketli en laf dinlemez zamanlari. 2.5 yasindan sonra akillaniyor bebekler. Ben gecen yaz parklarda pesinden kosardim, basini alip alip giderdi, apartmanlara girerdi. Bu sene oyle degil akilli akilli oynuyor
O yapiskanlik bitmiyor ya benimki 3 yasina yaklasti hala evde dibimde gezer, gece yanimda uyuyor. Bazen ben de doluyorum. Allahim 1 saat bile yalniz kalamiyorum diyeBen iki yaş yazdım ama aslında 2 buçuk yasinda benimkisi :)) aslında çok akıllı uysal bı cocuk .sadece çok peşimde dolanıyor hala
Öyle bisiyki beni öyle alistirdi .busefer bı dakka yanımda olmasa oda oda dolaşıp onu arıyorum niye gelmedi diye :)) sende oylemisinO yapiskanlik bitmiyor ya benimki 3 yasina yaklasti hala evde dibimde gezer, gece yanimda uyuyor. Bazen ben de doluyorum. Allahim 1 saat bile yalniz kalamiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?