- Konu Sahibi mevisimelif
mylo ya da katılıyorum ayrıca ısı ve yol masrafları+sağlık falan filan bende çok artabileceğini düşünemiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana göre evin masrafı ne kadar aylık olarak ben onu merak ettim.
Kaba taslak bir hesapla;
800 Borçlara
200 Faturalara
300 Yiyecek
İkinizde çalışıyorsunuz yol, yemek masrafınız var mı? sigara kullanıyorsanız aylık masrafı, ev kira mı? Aracınız varsa su ile çalışmaz aylık benzin masrafı?
Senin gözünde artması gerekip kaybolan paranın miktarını merak ettim ben.
fatıralarınız ne kibar canım yaa:)) bizim 120 den aşağı elektrik gelmez..
su 30-40..
telefonlar ve net 200
kira 350
eski eşe nafaka 450
extra masrafı ilk çocuğuna 100
15 güne bir 100 market alışverişi
extralar 150
ayy bunaldım bak yazrkennnnnn....daha neler neler...ve tek maaş..
biz yanmışızz :)))))
apple arkadaşım,
ben ona dır dır yapmıyorum kendi kendimi yiyorum sabah kalktım sinirden dudaklarım titriyor. ona sürekli sevecen davranıyorum. kızıyorum belli etmiyorum bu zamana kadar hep sabrettim arada anlattım kavga ettik gene barıştım kocam dedim değişir dedim. ama hep ben fedakarlık yaptım. o bana ilgi göstersin diye hep ben yaptım. mumlar yaktım dans ettim ufak hediyeler süprizler bir çok şey yaptım. dedim ben yapayım oda heveslenir yapar ama tııkk yok
geçenlerde dedim aşkım çok bunaldım bana biraz ilgi göster ihtiyacım var iş ev sıkıldım yoruldum dedim. işten bi geldim ben maça gidicem dedi bende defol git dedim başladım ağlamaya sinirlerim boşaldı tamam gitmiyorum dedi senden değerlimi dedi. odaya gitti radyodan dinledi. ben gene 11 e kadar temizlik yaptım.umrunda olmadı. 3 hafta geçti bir gül bile almadı. beni mutlu edicek bişey yapmadı.
nasıl konuşacağımıda bilmiyorum. eğer içimi bi dökersem çok rahatlıycam bu seferde aramız bozulacak
ne yapayım ben böylede mutsuzum