Hemen boşan, kocana bas tekmeyi gitsin. Kocan olacak adam bir ömür kaynananın emrinde yaşayacak sen de sürüneceksin.
Hemen boşan, kocana bas tekmeyi gitsin. Kocan olacak adam bir ömür kaynananın emrinde yaşayacak sen de sürüneceksin.
tamam parası yoktur anlarım da gelen altınları alıp kaçmak ne oluyor yahu.
kocan paraları yoktu ne yapsınlar dediğinde sende deki onlardan para isteyen yoktu keşke gelen altınları alıp kaçmayalardı.
taviz verme sakın.
çoookk resmi ol.
sömürgeci belli kocanın ailesi.
sen yaptıkları rezillikten utanıyosunda oğulları utanmıyo demek ki
Olur bunlar...
Benim kayınpederimde kendi tarafının altınlarını kendi toplamış ve cebine atmıştı, biz sonradan öğrendik.. Eşimin annesi ise düğünden sonra bizim tarafınkini de aldı, bir konuda bahsetmiştim sanırım bundan.. Bunları söyleme nedenim.. Başa gelmeyen şeyler değil.. Kimse kimsenin kısmetini inanın yiyemez. Mümkün değil.. "Açlık" diye bir tabir vardır, merak etmeyin hiçbir şey doyurmazsa toprak doyuruyor sonunda... Hiç böyle şeyleri kafanıza takmayın lütfen.. Altınmış, maddi durumlarmış... Sizin rızkınızı yine size gönderir Allah başka bir sebepten..
Kafanıza takmayın derken, geniş olun, unutun gidin bunları demiyorum. Bu imkansız zaten... Sadece bunlardan şikayet edip sürekli gündeme taşımaktansa, bu seviyesiz hareketi ayıpladığınızı belirten üslubunuzu kullanırsanız daha verimli olur eşinize karşı... "Hayret, bazen inanamıyorum. Böyle bir aileden senin gibi mükemmel bir insan çıksın. Hiçbir zaman maddiyatta gözün yok bitanem, mükemmel bir insansın.. Kime çektin bilmiyorum..." gibi... Zararsız vurmalar... Ya da bazen "Bazen kendimi yerine koymaya çalışıyorum da başaramıyorum... Bir insanın babası kendi oğlunun, evladının düğününde altınları alıp basıp kaçsın... Bitanem benim, ne şanssız kocamsın sen benim böyle.. Yerim seni" gibi yine vuran/öven cümleler... Bazen de "Acaba daha ortaya çıkmayan nasıl huyları var sizinkilerin... Korkmuyor değilim... Bu korku umarım bana kötü şeyler düşündürmez... Zaten senin bu kişiliğin olmasa ben sanmıyorum, sabredemezdim herhalde olanları" gibi tehdit cümleleri....
Bu cümleler süperdir... Kendi kendine mırıldanır gibi çıkarlar.. hayret içeren bir mimikle söylenirler.. ve sakince çıkar ağızdan... Hemen ertesinde bulunulan ortam terkedilir ve başka bir işe odaklanılır.. Mütemadiyen söylenmez ama haftada bir iki kere şifa niyetine söylenilir, kavga edilmeden.. Çok etkilidir... Şeytanın işi gibidir=) Ama ne yazık ki bazen gereklidir işte...
Mesafenizi de koruyun eşinizin ailesi ile...
Mesafe.. Mesafe.. Mesafe...
Kınadığınızı belli ederseniz yukarıda ki çıkışlarla, kavga etmeden.. biraz süre geçtikten sonra taşlar yerine oturabilir zaten... Çalışıyorsunuz da anladığım kadarıyla.. yorgunluğu bahane edin mümkünse... Ama mesafeyi hep koruyun...
Selamlar,
ne bicim insanlarmis okurken benim sinirlerim zipladi resmen yalniz birsey var nisanliyken ayrilmadiginiza uzuluyorsunuz ya bir kac yil sonra da cocugunuz yokken ayrilmadiginiza uzulebilirsiniz bunu iyi dusunun olur mu ve esinize deyin ki 'ben seninle nisanliyken ayrilmadigim icin cok pismanim ama henuz donulmez bir yere gelmis degilim ya toparlarsin aileni ve kendini ya da...'' iste siz taniyorsunuz esinizi ikna edin yola getirin ama kendinizi ezdirmeyin o insanlarla mesafenizi koruyun ve her daim allah yardimciniz olsun
canım yapılacak şey açık ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin allah yardımcın olsun hemen hemen aynı durumdayız bende 3 yıl borç ödicem takı borcu eşya borcu düğün borcu ev kira bende istanbuldayım kira uçuk zaten kısacası seviyorsan çekersin yoksa yol yakınken dön ben 10 yıl bekledim eşimi şimdi çeker gidersem biliyorum ki zil takıp oynayan çok olacak :'(
Bir tanede erkek ciksinda balik hafizali olmasin .
Ama ailenizde hata.
Bile bile basinizi yakmislar.
Bide erkek tarafi bebek istiyor.
Ne o bebege takilacak altinlara goz koydular simdiden herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?