merhaba arkadaşlar ben daha 1 buçuk aylık evliyim 1 yıl da nişanlı kaldım ama öyle şeyler yaşadım ki bıktım artık tat almıyorom hayattan. Aslında eşimle aram iyi hatta dışarıdan bakanlar kskanıo ama içini bilmiolar tabi . neyse uzatmadan konuya gelelim bana sürekli sorun yaşatan eşimin ailesi oldu ki eşim biz tanışıyorken ben onları beğenmem diye korkuyordu.Eşimin babasıyla sorunları olduğunu b,iliyordum ama tam içine girmeden ne olduğu anlaşılmıyo nişanlımla kendi çabalarınmızla nişan yaptık aile arası bunlar başladı her şeye karışmaya her şley de tabi para sürekli eşime ablası annesi baskı yapıyo para gönder para gönder diye meğer herşeyi gönderiyormuş benim akıllı da nişan oldu herşeyi kredi çekip yapmış herşey de 2 biklezik onu da ailem istemedi yapılmayacaktı sırf elalem ne der diye yaptık. sonra tuutup kayınbabam ve kaynanam ziyaretime geldi güya başladı şartlara düğün dışarıda olacak kına ya gerek yok olmadı evde yap gelen takıları biz alırız falan diye şok oldum herkesten sorun duydum ama bu kadarı terbiyesizlikti annem yok başımda babm yok gelmiş adamlar bana hesap kesiyolar sanki ben erkek tarafıyım onlar kız. neyse eşim baktı para birikmiyo el koyuyorlkar tekrar kredi çekti güya para kalsın diye nikahı düğünden önce ysptık ben tayin isteyebileyim diye ailem geldi kayınbabam resmen delirdi salon tuttuk diye biz de kimse salona gelmez ben kapıda yaparım ister gelin ister gelmeyi,in diye annem babam ilk defa gelmiş üstelik nikaha ama yok adam hiç birşeyi dinlemio.neyse düğüne çok yakın olaylar arttı adam başlamış bana para göndermedi ben düğün yapmam kimseyi göndermem diye rezxillik resmen aileme dedim bırakın atayım nişanı daha büyümeden bizi elaleme rezil edeceksin diye daha çok üstüme geldiler . neyse düğün günğü gelip çattı erkek tarafı gitmiş oturmuş bi köşeye bişeyle ugraşan yok annem koşturuo deli oldum tabi üniversitteden arkadaşlarım geldi hep rezil oldum yani ama asıl rzillik takı olunca başladı erkek tarafı diyolar kimse yok bekle bekle meger kayınbabam önceki gün takıları paralatı topla vınn. kız tarafı geldi bamna taktı bişeyler eşim öyle bomboş kaldı ablası hanımefendi geldi kardeşime takıyorum deyip bir çeyurek takoıp gitti şaka gibi yaa adamlar bahşiş istiyo biz de beş kuruş kalmadı abileri resmen kaçtı ki sen yap bbabamı bısver biz destek oluruz demişlerdi.Ya arkadaşlar benim derdim esasında para değil keşke bana gelip güzel dille ya kızım bizim elimizde yok siz yapın herşeyi biz manevi olarak hep yanınızdayız deselerdi o xaman kul olurdum. kim ben onlara zaten demiştim biz eşimle yaparız siz sadece başımızda durun ele güne karşı . Ya insan elin içinde bari önce tkar sonra alır demi o bile kabulum . düünden sonra geldik ev tuutuk rezillik bomboş ev işe gidiyorum gittik eşya aldık para düğünde eriyince düğünden de bişey gelmeyibnce evdeki hessp uymadı yani daha çok borçlandık şimdi iki yıl boyunca sürekli borç kredi kartı istanbulda zaten kiraları bilyorsunuz .psikolojim bozuldu psikologa bile gidemniyorum son çarem buraya anlatıp dertleşmek oldu.geldim 27 yaşına bu yaşa kadar oku çalış sonra en güzel günüğn rezil olsun . hayattan büyük bir kazık yemiş gibiyim . şimdi ben bu insanlrın yüzüne bakayımmı nasıl bakayım unutamıyorum olanları keşke unutabilsem bir de bei aramıyorlar oğullarını arıyorlar onu soruyorlar bebek yapın demişkle r 2 yıl borç var ücretsiz izin bile alamam deli oldum eşime patladım ben senin neyinim herşeye katlandım herşeyde arkanda durdum sen onlara bi kere demedin niye boyle yaptınız ya eşime değer verin ya beni de aramayın ben erkek olsam böyle yapardım diye. o da başlarda beni destekliyordu ama gittikçe yumuşaduı şimdi hissediyorum hatta gecen gün onları savunda paraları yok işte diye . ne yapayım ben ya .Ailemi bile sildim ben artık çünkü evde kalmışım gibi bıraktılar beni bunların eline nişanlıyken ilk ayrılan sadece ben olacaktım sanki
adamlar bir yorgan bile vermedi şimdi gelip tek göz evimde ziyaret etnek isteyecekler nasıl abul edeyim ya.çalışıyorum elh ve kimseye kendi ailemde dahil minnetim yok baştan ayrılmay düşünmeli miyim ya off eşim yıllar gectikce onlara döner yine onlara hizmet ederse ne yapacagımn
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)