Cok bunaldim herkesten herşeyden eşimi nasil kendime çekerim

Eşini goklere çikardiğin gibi yere çakicaksin. Misal ilgi gosterme, kizarsa tepki verme, kadinliğini ev hanimliğini sorgularsa yine bildiyini yap mutfakda ogurunca kendin git kapisini kapat. O salondaysa sen yatak odasinda otur. Sanki o yokmuş gibi davran. Odun kategorisine girecek tipde bir adam. Insan tamam odun olur da kendi odunluğunu anlar ama sizinkisi sanki her tur kocaliği yapiyor gibi tavir sergiliyor. sen kendini ağirdan alinca, soğuk davraninca o bu deyişikliyi farkedicek. 1 ay gibi bir surede gozlemle. Ve tabi bu sirada çok çok bakimli ol. Evde parfumler rujlar falan. Guzel dekolte giy. Sacini başini guzel yap. Kendine bir dizi bul çocuk da uyumuşsa izleyerek yatağa git. Yani çildirt adami. Yoksa duzelmez

Ayyy okurken ben sıkıldım sizden
Yemin ederim bunaldım

eşinize anne olmuşsunuz resmen...
artık cinsellik bile istemiyordur eminim...

trip atmayan küsmeyen tavır koymayan kadın mı olur.. bişeyleri tam eksiksiz yapan insan mı olur?
eşinize hiç alan bırakmamışsınız hemen herşeyi yapmışsınız... hemen çok iyi ev kadını olmuşsunuz... ne yapamam bile dememişsiniz hep Güler yüz nedir ya... bir kerede siz üzgün olun.. asık suratlı olun bakın o zaman ne oluyor yaaa demesse ben de ne olayım...

Kadın olun anne değil...
Yetişkin olun eşiniz de size yetişkin gibi davransın...

Valla ben napıyorum kızınca
Yataodasına gidiyorum tek başıma kapıyı da kapatıyorum telefonla takılıyorum ya da kitap okuyorum o da hemen napıyorsun diye geliyor
Sarılır öper muhabbet etmeye çalışır

benim eşimde aynı sizinki gibiydi ama aynı...
Ama şuan düzeldi tam istediğim gibi değil ama

Debedim

Denedim boş boş oylesine sorular sormaya başladi konuşayim diye sacma sapan şakalar yapip güldurmeye çalisti yüz vereyim diye cocuk uyudugunda uyumak icin yatak odasina giderdim kitap filan okurdum kizardi niye gidiyosun amacin ne napiyosun derdi ve ben istemesemde zorla o canı istediginde cinsel olarak yaklasıyo benim istegim önemsenmiyo cocuk uyumuşsa zorla ustume geliyor işi bittimi gidiyor

Trip atsam küssem her defasinda evladindan koparilmakla şiddetle karşilik gördüm

Merhaba; elbette sizin de eksikleriniz vardır diyeceğim ama bu anlattıklarınıza baktığımda içli köftesi, kebabı, ev işi, muntazam çocuk bakımı, kadınlık görevi... Ben sizde bir eksiklik göremedim doğrusu. Hatta kusura bakmayın da sizin sevginiz aşkınız ona 10 beden falan büyük. Haketmiyor sizi. ve umarım öyle değildir ama siz onu bi takibe alın bence. Ne olur ne olmaz. Çünkü böyle bir kadına bu şekilde davranması için ya aklını çıldırmış olmalı ya da şirazesi kayıp başka yöne yönelmiş olmalı. Bunu da anlamıyorum tabi, sizde olmayıp eğer başka biri varsa onda olan nedir? Siz takip edin bana kalırsa. Umarım geçici bir depresyondur eşinizinki.

Şiddet mi gördünüz ?
Evet ama o kabul etmiyor sen dövulme görmemişsin dövsem seni agiz burun kafa göz kalmazdi diyor bildiginiz sevgiliyken o kadar degisik göruslu karakterli birisiydi ki çağdaş uyum saglayan saygili efendi biriydi nasil boyle adama dönustu aklim almiyor

Ya nasil anlatsam esim eski kafali eski insanlarla kıyas ediyo beni kendi annesi akrabalarindaki kadinlar yokluk içinde her işini kendi yaparak ağır işler yapip cocuk bakip çalisiyolarmis herseyi ypyolarmis onlarla kiyas ediyo günumuzdeki gelinlerle kadinlarla kiyas etmiyo gormuyo onlari eski kadinlar gibi taşı sık suyunu çikar cingöz ol ortamlarda sessiz ol konusma sadece soru soruldugunda konuş diyo eeki zamanlardaki gibi olmami istiyo ama benim ukala boş boğaz konuşmam labaliligim yok çekingen agir başliyim zaten agir başli olmasam tum istediklerine isteklerine sözlerine katlanabilirmiydim.

Saygısız ve yüzsüz erkeklerin hepsi bu lafı söylüyor.

Anlattıklarınız eşinizin sizi sevmediği sonucuna çıkıyor ama düzenini bozmaya da bitarafları yemiyor. Açık açık asla size birşey diyemez çünkü sizin bir açığınız yok, Ancak böyle canınızı yer eleştirir. Hiç evden başka yerde kalma huyu var mı yada geç gelme huyu?Tabi iş yada başka bahanelerle ara ara yapar mı böyle şeyler?

Evlenirken sizi hiç mi tanımamış bu adam

Vallahi siz anlattikca ben bunaldm skldm boguldm yaa bu ne bole allah icin yapayalniz bi sehir cocuk ozgur deil anne sikılıyor yoruluyor baba kendi halinde ben olsam kiyameti koparirdm alrdm tabagi kafasinda kirardm bir ole iki ole bu ne ya is iste kalir kocan artk seni sevmiyo anladgm bu ilgi yok sevgi yok iki kelime laf yok takiliyo otel gibi evinde vur tekmeyi gitsin ya bulmustr birini o sana ihtiyaci yok baksana sen cock bakicisisin hizmtcsn sdce gormuyomusun cekme kndine falan aman defolsun yani oyle koca baba insan mi olur allah icin

Walla uzuldum sizin adiniza ama yazik size. Verdiginiz degerin 10 da 1 ini haketmeyen bi dangozla evlisiniz. Neyse en azindan bi ara size yanasmis da cocuk olmus. O cocuga da gunah . Bence boyle bi adami kendinize hic cekmeyin zaten cekebilecekmissiniz gibi de gorunmuyor. Eve hizmetci almis o. Once cicm aylari goz boyamalar sonra skilmis isin rengi degismis. Anneniz de bi tuhaf insan evladina bunu yapar mi? Onunda sorunlari var sanirim belli ya da siz onun ostemedigi biriyle mi evlendiniz? Kac senedir evlisiniz merak ettim ama kac sene olursa olsun size sevmeyen demiyorum bakin saygi duymayan biriyle hayatinizi heba etmeyin. Gidecek yeriniz yoktur belki . Gelistirin kendinizi kocanizin yemegi icin degil kendiniz icin ucretsiz online sertifika kurslari var yani biseyler yapin. Hemen olum falan bunlar kolaya kacmaz. Cocugunuzu dusunmek zorundasiniz.

Dün tesadüfen 'hastalıklı sistemler: Bir insanı nasıl sonsuza dek yanınızda tutarsınız' başlıklı bir yazı okudum. Özünde karşındaki insanı düşünemeyecek ve birşeyleri değiştirmeyecek kadar meşgul ve yorgun bir hale getirmek gerektiğinden,

Kendi sorumluluklarını üzerine yıkmak ve layıkıyla yerine getirmesine nadiren izin vermek gerektiğinden böylece nadiren kazandığı başarıyı düzenli hale getirebilirse birşeylerin düzeleceğine inanacağından

Sürekli kriz yaratıp arada bir ödüllendirmek gerektiğinden, bir de geleceğe yönelik büyük bir ödülü kafasının üzerinde tutmak ama elde etmesine izin vermemek gerektiğinden bahsediyordu.

Sizin eşiniz size kısmen bunları uyguluyor. Mesela 2. Maddeye bakalım. Aslında karnını doyurmak eşinizin sorumluluğu ama sizin üzerinize yıkmış, üstüne sürekli yaptığınız yemekleri eleştirerek vs. Bu sorumluluğu başarıyla yerine getirmişsiniz gibi hissetmenize izin vermiyor. Ayda yılda bir yaptığınız yemeği beğenirse kendinizi tatmin olmuş hissediyorsunuz muhtemelen.

Aynı şekilde son madde belki ara sıra belirsiz bir gelecekte iş yoğunluğu azalınca daha iyi bir hayatınız olacağını daha mutlu olacağınızı ima ediyor olabilir ya da sizin öyle bir ümidiniz olabilir.

Bence sizde bu taktikleri bir deneyin. Mesela gelir gelmez çocuğu üzerine atın ay bütün gün ağladı kucağımda iki dk tut ne olur bir duşa gireyim diyin. Öyle hergün hergün güzel yemekler pişirmeyin haftada bir filan yapın vakit olmuyor çocuktan diyin. Hatta mesela akşamüstü arayın iş yerindeyken çok bunaldım evde ya da canım şunu çok çekti bu akşam dışarda yiyelim mi çocuğu hazırlıyorum ona göre filan diyin.

Yaptığın hiçbirseyi yapmayarak herşeyin en iyisi değil en kötüsünü yap beğenmiyorsan keyfin bilir paşa diyeceksin.İkinci ihtimal daha bence görüştüğü başkası olabilir

Benim kocamla benzer yanları var ama benimki dengesiz.iyi olduğumuz zamanlar da çok olur,oe.sarilma,şakalar falan.ama bir adam ev işine yemeğe yardım etmeyi gereksiz bulan,akşama kadar essek gibi çalıştım artık dinleneyim,hele çocuk sesi.gurultusu hiç çekemem.diyen,dinlenicem bütün gün telefonu elime bile almadım az kafa dagitay diyen biriyse değiştirmesi çok zor.
Üstelik ben sizin gibi de yapmam.beni.kizdirdi sinir mi etti,mahsus o evi dağınık bırakırım, bulaşıkları eklemem,bazen yemek bile yapmam.valla o da umrunda olmaz adamın.benimkinde hicbirsey ise yaramıyor çünkü odundan altın olmasını bekleyemem.olmuyor.
Ha elinin altında olanın değerini ancak kaybedince anlarsın.o lazım iste adamlara.
Bırak beklentiye girme bı sure,kendini çek.kacan kovalanır.bu tabiatimiz gereği böyle.sen de dene bakalım belki sende ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…