Cok bunaldim herkesten herşeyden eşimi nasil kendime çekerim

Ben burda gördüm ve denedim yani senin kocan kadar olmasada başka bi sebep yüzünden bu cinnet halini yaptım ben. Evde hiç bir ise elimi sürmedim tam 4 gün bulaşıklar tezgahta ev toz içinde ne yemek yaptım ne başka birşey. Yani yerdeki kirlenmesi bile kaldırmadım o derece. Eşim eve geldiği zaman odama geçip kapımi kapadım. Yani kavga bile etse hiç sesimi çıkarıp umursamadım ve düzeldi şimdi asla o hataları yapacağını sanmıyorum. Kişilik meselesi ama senin eşin nasıl tepki verir bilmiyorum

Yok öldurseniz yapmaz o tür şeyler arada şakasina dedimmi kesin aldatiyosun diye kizar bana şerefsizmiyim ben der
Yani mübarek gün, niyetimi bozmak istemiyorum ama tamda böyleleri aldatıyor... savunması da hazır ben şerefsiz miyim 🤭🤭🤭
Güzel kardeşim su hayatta sağ gözün sol göze güvenmemesi gerektiğini anladım. Sende koşulsuz kimseye güvenme.

Ben burda gördüm ve denedim yani senin kocan kadar olmasada başka bi sebep yüzünden bu cinnet halini yaptım ben. Evde hiç bir ise elimi sürmedim tam 4 gün bulaşıklar tezgahta ev toz içinde ne yemek yaptım ne başka birşey. Yani yerdeki kirlenmesi bile kaldırmadım o derece. Eşim eve geldiği zaman odama geçip kapımi kapadım. Yani kavga bile etse hiç sesimi çıkarıp umursamadım ve düzeldi şimdi asla o hataları yapacağını sanmıyorum. Kişilik meselesi ama senin eşin nasıl tepki verir bilmiyorum
Bu mantıklı olabilir ama ters tepme ihtimali var hanımefendinin dediği gibi eşinin karakterine uygun mu değil mi onu düşün önce

Tam okuyamadım ama sürekli eleştiriyorsa sizde onun yüzüne eksiklerini vurun.ay sen kilo mu aldın suan farkettim.ay çok kötü sigara kokuyorsun. Geçen haberlerde gördüm keşke herkes baba olmasa akşam adamların elinde bı telefon babayim diye ortada geziyorlar.sorsan çocuğun hiçbir şeyini bilmezler.kadinlara yazık bu sorumsuz adamlara çocuk yapıyorlar vs vs.sende ona soyle

Çok doğru yapmışsınız bende kizarsan o an ne iş yaparsam yarım bırakırım ve asla o işi ben bitirmem eşim yapana kadar dursun.isterse on sene geçsin bu hayatı ortak yaşıyoruz.biz kimsenin kölesi değiliz. Normal zamanda yap ama kızdırdı mi ona senin onun annesi olmadığini hatırlat.cocuk durmuyor aksama kadar hiç bişey yapamıyorum .yardımcı alalım de yok derse o zaman bı zahmet sofraya ortalığı toplamaya yardım etsin

Yani mübarek gün, niyetimi bozmak istemiyorum ama tamda böyleleri aldatıyor... savunması da hazır ben şerefsiz miyim 🤭🤭🤭
Güzel kardeşim su hayatta sağ gözün sol göze güvenmemesi gerektiğini anladım. Sende koşulsuz kimseye güvenme.
Ben buradaki konuları okuya okuya yapmaz dediğim kocamdan şüphelenir oldum bikaç seferdir bir marketten kargoyla birşeyler alıyor dedim ne ayak bu markete dadandın :KK70: adam dedi noluyor indirim var almayım mı dedi senin haberin var mı o şey başka yerde ne pahalı :KK70:

Allah aşkına şu erkekleri bu kadar göğe çıkarmayın, kendinizin kıymetini bilin, sana tavsiyem kendini geri çek bakımlı ol, kendine değer ver kocanın herseyini dört dörtlük yapma , her istediğinde yanına gitme yani bu kadar mükemmel olma , benim şimdiye kadar gördüğüm kocasına gereksiz gibi davrananlar çok değerli ama değer verenler hep üzülüyor, yapmayın bunu kendinize 🙃🙃
+1

Eşim eskiden bana yardim ederdi biraz ama esimin ailesi ataerkil erkekler çalisiyo kadinda hizmet yapcak dusuncesindeler esimde onun etkisiyle galiba herseyden elini etegini cekti yaşim kucuk bazi şeylere yetişemedigim oldu yardim istedigim kizdi bagirdi hep butun gun işte çalisiyorum yoruluyorum butun gun evdesin diyo akşam ağir yatak vardi yardim edermisin dolaba koyalim dedim uff puff yapamiyonmu cocuk bile kaldirir dedi kaldirdi bu kadar basit her işi benden bekleme kendin yap evin işlerini dedi ev isinde sadece yaparsa cani isrediginde yemek yapar onuda hobi olarak sevdigi icin bissuru bulasik bana kalır yerkende hep beni kotuleyerek yer seninkinden bin kat daha guzel oldu ben her isi yapabiliyorum vs.. d
Sende ay kocacığım yetistiremiyorum sen çok güzel yapıyorsun yapta yiyelim de

Üzgünüm, eşiniz sizi sevmiyor yani sevgi böyle birşey değil . İlk kez bir konuyu okurken aldatma vardır diye de düşündüm .

Ailenizle aranız nasıl ben sonuna kadar okuyamadım açıkçası .Durumu anlatın en azından haberleri olsun .Tam kapanma bitince de sakin saatlerde açık havada parkta ,bahçede çocuğunuzla vakit geçirin en azından . Eşim beni gezdirmez demişsiniz .Öncelikle siz bir bireysiniz ,böyle davranan birinden herhangi birşey beklemeyin .Kendinize odaklanın. Bende evim temiz ,düzenli olsun severim ama önce ruhumuzun berrak olması lazım ,eviniz temiz olsa ne olcak .

Daha 20 yaşındasınız, yaşınızın gereği içiniz cıvıl cıvıl, dolaşmak gezmek doya doya kahkaha atıp sohbet etmek, sevilmek hissetmek istiyorsunuz. Ama malesef eşinizin ruhu 70 yaşında emekli dede gibi.
Üzgünüm bu evlilik zor yürür. Daha ne zamana kadar sizi sevsin diye uğraşacaksınız? Hizmetçi bakıcı gibisiniz kendi evinizde.

Merhaba hanimlar bu pandemi dönemlerinde neler yapıyorsunuz. Özellikle eşinizle bi aktivite etkinlik öneriniz var mı?

Ben çok bunaldim yalniz farkli bi şehirde yaşiyorum kimsem yok konuşup sohbet etcegim eşimde işi yoğun birisi butun gun işte olur akşam eve geldigindede sigarasini telefonunu alip mutfakta balkonda işle ilgili görüşmeler yapar arastirir çalisir yanina giderim sigara dumani geliyo cocuk var git der cocuk bazen erken uyuyo yiyecek birseyler hazirlarim abur cubur film izleyelim derim gelmez ya da gelse bile elinde telefon izlemez yada uyur kalır hiç sohbet muhabbet havadan sudan konusmaz aksam yemekleri yerken bile açar haber dinler sofradan bi tuzluk bile kaldirmadan sigarasini telefonunu alip işle ilgili uğraşir yani gündüz oldugu gibi sksamlarida yalniz oluyorum arada insan konusma ihtiyaci duyuyo sohbet etmek istiyorum ben sohbet acarim anlatirip birseyler ters kısa cvplar verir bazen umursayip dinlemez pandemiden dolayi gezemiyoruzda hic biyere gitmiyoruz pandemiden öncede hamileydim yeni doğum yapmistim onlari bahane ederek pek gezdirmezdi cikarirsa oldugumuz şehirde piknik yerine yada bi kafeye giderdik artik o da yok. İlgilenmiyosun dedigimde ilgi istedigimde be istiyosun bnden bi rahat birak der kizar kavga eder dilinin kemigide yok ağır sözler soyleyen biri çocugum 1bucuk yasinda aşiri hiperaktif bi cocuk yerinde durmuyor her yere tirmanip çikiyo kurcaliyo surekli onun peşindeyim garibim insan yüzu gormuyo butun gun beni ve babasini goruyo canı sıkiliyodur onunda elimden geldigi kadar oynamaya çalisiyorum onunla ama hic bi yere hic kimseye yetemiyorum evim buyuk cocugum hiperaktif batirdigi dagittigi yerleri temizleyip topliyorum yemek çamaşir bulaşik ütü derken halim kalmiyor hergun 1de uyuyup 5de kalkiyorum. Esim hic yardim edip desteklemiyor dahada hep anneligimi kadinligimi ev hanimliligimi eleştiriyo yatagi bile 1gun duzeltmesem kiyameti kopartiyor yemek cok ayirt eder o yuzden surekli icli kofteler sarmalar kebaplar yaparim tatlisini da hic eksik etmem velhasil yiprandim bunaldim bu yasimda hic bi iş bilmiyodum hep kocami mahcup etmiyim mutlu edeyim diyerek gelistirdim kendimi cok guzel yemek filan yaparim bebek tutmasini bile bilmezken cocugum dogar dogmaz tek başima en guzel şekilde hic bi yerine zarar verdirmeden hasta olmadan büyüttum dogumdan sonrada guzel goruneyim esime diye ve kilomdan rahatsiz oldugum icin tek başima 48kg verdim eve bi misafir getirse hep iyi sekilde ağirladim hiç ama hep eleştiri guler yuzluyum surekli hic trip atan surat asan biride degilim ama neden boyle bilmiyorum. İsten geldiginde sarilip öpmek usterim guler yuzle hoşgeldiiin derim direk tersler öpturmez. Hep negatif enerji saçar sadece afedersiniz cinsellik istedigi zaman ilgileniyo ama o da yapmacik yani
Eskiden boyle degildi yas farki olsada aramizda eglenceli bi insandi yeni evliyken hamile kalmadan once filan her aksam çarsida gezerdik bi aksam yemegine bile kafasi eserdi baska bi sehire gotururdu sinemaya filan giderdik fotografi slirdi kendi cekerdi simdi benimle hic fotograf cekilmiyo cekilse bile zorka cekerken sosyal medyada paylaşmicaksin diye sert sekilde kiziyo sosyal medyada zaten hic bi paylasim yapmami istemiyo ben sevmiyorum oyle şeyler diyo ağır sozler tepkiler veriyor yaşitlarim cevremse eşleriyle aktivite yaparlar eglenirler surprizler yaparlar birbirlerine fotograf paylasirlar özeniyorum bnde istiyorum herseye kizar yani arabada radyoda hareketli muzik açsam son sesine kadar muzigi kısar ya da degustirir türku açar ne yapicam bilmiyorum hersey ustume geliyo bunaldim bazen kendimi alıp atasim var bi yerlerden ama cocugumu ve bunun gunahi geliyo aklima ailemlede hergun goruntulu konusuyoruz ama sadece cocuga bakip kapatiyolar yuzumu bile gormezler nasilsin bile demezler özellikle annemde surekli ezikler elestirir milletin evi şıkır şıkir aksesuarlar cicekler senin evinde her yer kilit misafir ağirlancak gibi degil evine der basbaşa kaldigimuzda söyler babamin edimin yaninda iki yuzlulugu oynar demem asla oyle birsey kocan ne derse o derim kuru ekmek getirse bile ona razi olcan derim hep yalan söyluyo der hep beni yalanci cikarir yoruldum artik biktim herseyden herkesten bana lutfen yardimci olun nasil eşimi kendime çekerim beraber vakit gecirebilirim onunla olmak vakit gecirmek istiyorum hep tek basima olmaktan sıkildim hep tek başima birseyler yapiyorum kocamla aşk yaşamak istiyorum guzel vakit gecirmek gülmek istiyorum
Okurken içim daraldı böyle bir adamla ömür geçmez.Kusura bakmayın işaretler başka birini gösteriyor. Ayrica sizde de suç var adamı göklere cikartmissiniz.Benim eşim bir gün yaptifgim yemeğe laf etse ağzına kürekle vururum.Siz olayı fazla abartıp adamı alistirmissiniz kendinizi onun hizmetçisi konumuna sokmussunuz.Komsum hep der kocan yanindayken bir poşet bile taşıma nasıl alistirirsan öyle gider.Bu vakitten sonra bu adam düzelir mi, bana kalırsa düzelmez.Ama bence çocuğunuzu alıp gidin ailenizin yanına.Belki kaybetme korkusu olursa torpulenir.Ayrica bastada dediğin gibi başka biri olabilir.sorarsaniz tabiki ben şerefsiz miyim diyecek evet ben seni aldatıyorum demez herhalde.Allah yardımcınız olsun ama kaç kurtar kendini.

10 aylık evliyim yani yeniyiz diye bilmiyorum ama ben yemeğimi yaparım temizliğini yaparım yemekte vs ama eşimden de gerekirse yardım isterim yapar şimdi bşr şey diyemem sofrayı toplamama yardım eder yani mesela . Her şeyi kendiniz yaptığınız için olabilir mi alışmış ohh ekmek elden su gölden kısmına ihtiyacınız olmasa bile keşke ufak şeylerde isteseniz tencereyi üst rafa koymak gibi mesela siz koyamasmısınız koyarsanız sandalyeye çıkıp ama o değil konu yani bilmiyorum böyle ufak şeylerde bile diye dedim. O çocuk tek sizin çocugunuz değil ki hadi sizi gözden çıkardı çocugunu da mı çıkardı onunla oynasın ilgilensin çocuk babasından annesinden ne görürse onu yapar.. benim arkadasım kitap okumayı sever ama eşi sevmez adam gazete alırdı eve hbrleri okumak için yarım saat 1 saat biri kitap biri gazete çocukta ortada kendi çocuk kitaplarına bakardı annesi babası söylemeden alırdı eline . Bence ilgiyi kesin onun istediğini değil kendi sevdiğiniz yemekleri yapın yerse yer yemezse yemez bir şeyler söylerse de cvp vermeyin bugun bu var çocuğu da yedirdim diyin mesela söylensin bağırsın dursun . Bırakın kendinize ve çocuğunuza bakın sadece . Belki ilgiyi alakayı kesince anlar gitsin dışarı da yesin boşvrin umursamayın. Ya ben bile eşime ramazan da tatlı yaptım ben başka tatlı yapacağım dedi kbakma bu tatlı bitmeden baska tatlı yapamazsın ziyan mı olsun dedim sırf bitsin diye yedi o tatlıyı. Alınmasın yarın öbür gün çocuğumuz da aynısını yapacak ..

Bu mantıklı olabilir ama ters tepme ihtimali var hanımefendinin dediği gibi eşinin karakterine uygun mu değil mi onu düşün önce
Evet zaten söyledim kişilik meselesi kocasının durumuna gore biseyler yapması için örnek verdim. Yani benim eşim bana yardımcı olması gerektiğinde olur perde takar sofrayı kaldırır ben isterim yapar beceremez bazen ama ses etmem. Yeni evli olduğumuz zaman yapmazdı yemek falan yapamaz ama ben çorbayı karistirirmisin derim yapar salata yani böyle küçük şeyler ve 6yıllık evliyim çocuk yok henüz kaybettim. Ama nasıl alışırsa öyle gidiyo bunu gördüm. Bence kızlarımızı evlendirirken çok yük yüklüyoruz kocana bak besle dışarı bakmasın falan filan bi birey olarak değil hizmetçi yada bakıcı olarak yönlendiriyoruz bunu bırakmamız lazım. En iyisi gitsin babasının evine adam biraz tırssın yani. Gerçi öyle bi alıştırmış ki adam kendini haklı görür her halükarda Allah yardım etsin

Yapmadimmi bin azar çekiyorum iyi her istedigini yapmayan bir eş olursam boşayip cocugumla tehdit ediyo
Şımartılmış bir çocuk gibi yani. Istedigi olmayinca oyun bozan cinsten.

Bu koca düzelmez. Kendinizden ödün vererek yaşıyorsunuz tek kişilik bi evlilik .
Hiç kötü huyunuz olamıcak mi sizin kusurunuz ya da.
Ben çıldırdım burda siz nasıl yaşıyorsunuz hayret gerçekten.

Her taktik herkese işlemez. Ama öncelikle güzelce konuşmayı deneyin. Çocuk uyuduktan sonra kahve yapın oturun karşısına balkonda. Tüm içtenliğinizle neyden şikayetçi olduğunuzu anlatın. Baktınız yola gelmiyor veya tersliyor o zaman tüm ilgi alakanızı kesin. Ama gerçekten kesin. Yemeği tek çeşide indirin evi bak dök yala yapmayın. Yorgunum yapamıyorum ayağına yatın gerekirse, inanın ki daha çok değer görürsünüz.

X