Cok bunaldim herkesten herşeyden eşimi nasil kendime çekerim

Eşim eskiden bana yardim ederdi biraz ama esimin ailesi ataerkil erkekler çalisiyo kadinda hizmet yapcak dusuncesindeler esimde onun etkisiyle galiba herseyden elini etegini cekti yaşim kucuk bazi şeylere yetişemedigim oldu yardim istedigim kizdi bagirdi hep butun gun işte çalisiyorum yoruluyorum butun gun evdesin diyo akşam ağir yatak vardi yardim edermisin dolaba koyalim dedim uff puff yapamiyonmu cocuk bile kaldirir dedi kaldirdi bu kadar basit her işi benden bekleme kendin yap evin işlerini dedi ev isinde sadece yaparsa cani isrediginde yemek yapar onuda hobi olarak sevdigi icin bissuru bulasik bana kalır yerkende hep beni kotuleyerek yer seninkinden bin kat daha guzel oldu ben her isi yapabiliyorum vs.. diye

Yapmadimmi bin azar çekiyorum iyi her istedigini yapmayan bir eş olursam boşayip cocugumla tehdit ediyo

Telefonu sifresiz surekli elimde konustugu kisilerde iş arkadaslari goruyorum seslerini duyuyorum

Bilmiyorum benim eşimde İç Anadolu'da yetişmiş ataerkil bir aile yapısına sahip ancak her ailenin kendi içinde kuralları olmalı.
Benim kayınvalidem de eşinden çekinir vs.
Ama tanışma döneminde beklentilerinizi ve yaşama bakış açınızı mı yeterince dile getiremediniz acaba diyeceğim ama bununla da alakası yok.
Sizin maalesef kaba ve anlayışsız bir eşiniz var.
Dediğiniz gibi yaşınız da küçük kendinizi ezdiriyorsunuz.

Zaten ilgilenmemeye basladim outfakta bn oturma odasindayim hep gel diyodum demiyorum artik adam akilli para vermiyor ki bi evin ihtiyaci cocugun ihtiyaci derken kendime fazla birsey kalmiyo cocugu ona birakip gezmeyi birak geçen aksam cocuga 10dakika bakiver duş aliyim dedim kizdi sitem etti işten yorgun geliyorum uyuyunca giriver diye

nefes almadan yazmışsınız resmen. okurken bunaldım ben sizin yaziminizdan

eşiniz saygısız bı adam ama siz ondan bişeyler bekledikçe tersine gitmiş gibi. hiperaktif cocukla nasıl sarma yapıyosunuz kebap içli köfte yapıyosunuz onu da anlamadim. benim çocuğum da çok hareketli. bebekken de o uyuyunca oturur kendime gelmeye çalışırdım.

kimse size kendini parçala dememiş. kendinizi parçalayıp karşılık bekliyosunuz.
madem aileniz kıymet bilmiyo hergun görüntülü konuşmayın. yalnızlık zor belli ki sizin için. kendi vaktinizi doldurcak şeylerle uğraşın.

Kusura bakmayın da bahsettiğiniz gibiyse eşiniz en hafif tabirle kötü bir insan. Anladığım kadarıyla siz eşinizi seviyorsunuz , değişmesini istiyorsunuz ve ayrılmak istemiyorsunuz ama o bu kadar çabayı görmüyor ,sevgiye karşılıksız kalıyor ya da görüyor ama umursamıyor çünkü muhtemelen ona mecbur olduğunuzu , bırakmayacağınızı hadi yine en iyi ihtimal çok sevdiğiniz için vaz geçemeyeceğinizi düşünüyor. Sizin onunla olan sıkıntınızı açık yüreklilikle tüm kırgınlıklarınızla konuşmanız eğer mutabık olursanız çift terapisi almanız lazım. Ben de kendinizi çekmenizi yemeği tek çeşide indirmenizive aynen onun size davrandığı gibi davranmanızı tavsiye ediyorum. Eğer sorgularsa siz de ona yediğin önünde yemediğin arkanda, çocukla uğraşıyorum ben de aynı senin gibi ailemiz için çalışıyorum daha ne istiyorsun diyebilirsiniz. Hatta ve hatta evden iş yapıp ev işlerini ve onu tamamen boşlayıp aynen onun gibi her şey aynı senin yaptığın gibi ailemiz için diyip onu bir süre kendi haline bırakabilirsiniz. Ayrıca üzgünüm ama aldatma konusunda da o kadar emin olmayın gidin iş yerini ziyaret edin, hesaplarını (banka vs) kontrol edin. Wa'da durumları kime açık bakın, fotoğraflarda sizin olmanızı istemiyorsa onun telefonudan çocuğunuzu paylaşın aile içerikli paylaşımlar ile tepkisi ne oluyor bakın ve bence bir süre mesafeli olun . Ha burada oturup bir karar vermeniz de lazım bu şekilde devam edebilir miyim? Eğer resti çekersem o da bunu kabul ederse ayrılabilir miyim? Eğer cevabınız vaz geçemem ise o halde yapabilecek fazla bir şey yok. Yalnız sürekli başka biri mi var diyip sanki olsa bile affedecekmiş gibi bir imaj oluşturmayın lütfen onda. Ve lütfen insan olduğunuzu hatırlayın önce kendinize sonra da evladınıza lazımsınız ve değerlisiniz bunu unutmayın. Zor tahmin edebiliyorum ama bizler faniyiz ve vazgeçilmez değiliz.

İlgini çek uzerinden kendini bı halt sanmasın , üstüne gitme . Sen sevdiğin şeyleri yap ,kendine hobiler edin .Okudun mu bilmiyorum ama bı iş bulsan ya da ne bileyim kurslara falan gitsen iyi olur . O evdeki hirbo kocanda bı noluyoruz desin. Bazı erkekler böyle sen paso evdeysen kendini ev hanimlgina çocuğuna kocana adadiysan tamam seni kafeste görüyor ee cinsellikte istediği zaman var tamam başka şeye gerek yok diyor ,ona öyle olmadığını kafeste olmadığını göster ,ayrıca tüm bunları yaptıktan sonra mutsuzsan da tekmeyi bas mecbur değilsin

Hoşgeldin deyince nasıl tersliyor. Benim eşim bunu yapsa yüzüne bakmam. Size ne diyeceğimi bilemedim. Sanki size aşık değil. Ya sizi üzmek istemiyorum ama bilemedim.

Yok esim kendi sosyal medya kullanmaz sevmez sacma bulur özelimiz der aile yapisi bide ayip diyolar herseye
Bende sevmem de bende kullanmam da önceden böyle davranmayıp sonradan böyle davranmaya başladıysa başka açıklaması yok bence. Sevmiyorsa kendi koymaz, size de abartmadiginiz sürece karışmaya hakkı yok bence

Eşinizin ilgilendiği başka biri olabilir mi? Bu kadar sert tavırlar normal değil. Öpme, yanından git duman var, fotoğraf paylaşma vs vs... Üzgünüm de boşandigim eşim de böyleydi.
Müthiş yorum, kesinlikle aklında başka biri var,fiili yapmasa bile kalbi başka yerde

Ay afakanlar bastı beni. Kocan seni hizmetçi olarak görüyo çocuğu yapmış kurulu düzen ee cinsellik istediği zamanda var sen sus ben ekmeğimin peşindeyim faln filan. Sen neden evi dört dörtlük temizleyip ona sarmalar kebaplar faln yapiyosun cinsellik istediği zaman yanaşıyorsun? Bırakacaksın bunları önce güzellikle konuş. Baktın olmuyor bırak sadece çocukla ilgilen bi kitap al oku bırak ev dağınık kalsın. Tmm bu pandemi dönemi herkez sıkıntıda ama bunun acısını neden senden çıkarıyor? Seni eğlenirmiş ilk zamanlar şimdi g3cmis cicim ayı. B3n burdan öğrendim bi cinnet hali inan bana herşeyi çözüyor bi dene derim herşeyi bırak kavga etme hiç bi iş yapma evde

Profilinizdeki yaşınız doğruysa( 20 yaşında yazıyor) bebeğinizde 1,5 yaşında olduğuna göre 17-18 yaşında evlenmişsiniz, hayat sizi evliliğe itmiştir vs orasını bilemem, eleştirmeyeceğim de ama henüz çok gençsiniz ve eşinizin haline tavrına bakılırsa, bu evlilik çok da sağlıklı yürümeyecek, anladığım kadarıyla aileniz de arkanızda değil o yüzden eşiniz çok rahat bir şekilde boşanmak ve çocuğunuzu almakla tehdit ediyor.

Benden size abla tavsiyesi, ne yapıp edip bir şekilde hayatınızı idame ettirmenizi sağlayacak, ayaklarınız üzerinde durmanıza faydası olacak bir girişimde bulunun, bu ama örgü olur ama takı toka yaparak netten satış olur ama dışarıdan üniversiteye girip meslek edinmek olur.

Bu arada çocuğunuzla ilgilenin, eşinizi de göklere çıkarmayın, tek odağınız kendiniz ve bebeğiniz olsun, eşinizi yok sayın umursamayın, kendim ve bebeğimin geleceği için ne yapabilirim diye düşünüp kendinize bir hedef belirleyerek birikim yapın çünkü siz çok güveniyorsunuz, sevdiğiniz için konduramıyorsunuz ama bugün yapmıyorsa dahi bu aldatmayacağı anlamına gelmiyor, eşini bu kadar hor gören adam aldatabilir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…