- Konu Sahibi diclem3555
3.5 aydır evliyim. Nişanlılık dönemınde söz dönemınde esım her zaman her aksam yanımdaydı. gelırdı gıderdı. Evlendıkten sonra esım fazla annemlere gıtmemeye basladı sadece pazar günleri hafta ıclerı bazen gelırdı yarım saat veya 2 3 saat oturup evımıze gelırdık. Eşim sadece pazar gunlerı ızınlıdır. Bız pazar gunlerı bıle evde basbasa kalmak yerıne anneme gıderız veya bıkaç kere dışarıya cıkmısızdır. Hatta annemde gelmstı bızımle. Anneme ben kendım haftada 3 4 kez gıderım öğlenden aksama kadar bazen 1 2 saat bazen sabahtan aksama kdr kalırım evıme gelırım. Fakat annem esımın tarafından bırıne gıttıgım zaman sen anca onlara gıt ben sana lazım degılım işte efendım gıt gıt gelme bana zaten der telefonu yuzume kapar bazen aradım mı da mesgule atar. Eşimin işi dolayısıyla kurbanda 2 gun yoktuk dun aksam geldık eve geldıgımızde et doğradık bölduk falan derken gece oldu uyuduk. aksam yoldayken bana arama keyfıne bak flan demıs.. Aradım mesgule attı hıc yoksa 15 kere aradım aradım yok acmıyor. Eve geldım yarın aksam gelcez falan dıye yok gelme etme ıstemıyom bılmem ne dedı esım her kurbanda esımın tarafından herkes cıftlıge gıder dana keserler kasaplık yaparlar mecbur esımde kesımde yardım ettıgı ıcın gıttık. Esımı tek basına da yollayamazdım. Bayramın ılk gunu aradık annemı babamı konustuk. Sımdıde yok efendım arıfe gunu gelseydınız e calısıyodu cocuk geldı yattık gece gıttık zaten gece 3 te bıle kalkıp kesım yaptılar. Sımdı aradım gelcem dıye yok gelme etme bılmem ne esın senı bıze yollamak ıstemıyoda burası cok afedersınız kerahene eve 2 3 erkek attm kocanı ızn vermezde bılmem ne de.. yahu dedım sen ne ıstıon benden sen benı sınır hastası edıceksın dedım... Ne yapmaya calısıyo anlamıyorum. Ama cok bunaldım aglamaktan bı hal oldum... Sımdı oraya gıtsek esımle. Kapıyı falan açmazsa esım busefer sınır olur der buraya gelıoz nye acmıo kapıyı der sınır olur bu sefer yollamaz. Kı esım yorgun geldıgı ıcın eve fazla gıdemıyor anneme ama ben gıdıyorum esımın yengesıne gıttım bıkaç kere aıle apartmanı esımın yengelerı ve babaannesı vr sen onlara gıt bana gelme blmem ne.. Halbukı esım bana hıc dememıstır annene gıtmıcen etmıcen falan dıye.. Ama annem tutturmus senı yollamak ıstemıo blmem ne gece baban gelsn kalcanz brda knscm da falan evımde ısım wr dıyorum anlamıo cok bunaldım kızlar ((
Son düzenleme: