Evlilik yürütme sanatı

Bugün öğrendim, bir aylık hamileyim :), yüce rabbim bunu bana nasip etti, hemde o kdr olumsuz doktor yorumlarına rağmen...
Eşim çok mutlu oldu, ztn çocukları çok seviyordu, benimde boynum bükük kalmadı :))

Son düzenleme:
Bugün öğrendim, bir aylık hamileyim :), yüce rabbim bunu bana nasip etti, hemde o kdr olumsuz doktor yorumlarına rağmen...
Eşim çok mutlu oldu, ztn çocukları çok seviyordu, benimde boynum bükük kalmadı :))

tebrik ederim Allah anali babali buyutsun canim bak artik her seyi kafana takma bosver onunde guzel gunler oldugunu dusun Allaha sigin... sen esin ve cocugun en onemlisi

buradaki lohusalarin cektiklerini de okumayi ihmal etme... kaynanasi yuzunden evi terkedenler esiyle ayrilanlar...

her zaman sukut altindir.. sabredecegiz... O zaman esin de senden taraf olur merak etme...

Keşke çocuk için acele etmeseydiniz.
Neyse olan olmuş.
Kayınvalide sizden eksik olmaz artık torun bahanesiyle.
Bence eşiniz diyemiyorsa siz diyin kayinvalideye anne müsait değiliz bugün beraber evde yapıcaz kahvaltıyı felan..
Alınırsa alınsın böyle böyle eli ayağı çeker.

Keşke çocuk için acele etmeseydiniz.
Neyse olan olmuş.
Kayınvalide sizden eksik olmaz artık torun bahanesiyle.
Bence eşiniz diyemiyorsa siz diyin kayinvalideye anne müsait değiliz bugün beraber evde yapıcaz kahvaltıyı felan..
Alınırsa alınsın böyle böyle eli ayağı çeker.

hayırlısı olsun ne diyeyim, eşimin eve bana düşkünlüğü artacak sanırım, bugün bana seslenişi bile ayrıydı :))

Back
X