Oda hep annesini öncelikli görüyor, Annesi yokken de habire ablasının yanına koşmak istiyor, her görevimi yaptığım halde nankörlük ediyor eve gelmek istemiyorum ayaklarım geri geri gidiyor diyor..
Annem ayrıl gel dedi, ama ben yok nedenlerden evliliğimi bozmak istemiyorum. Çünkü kendi kendimizeyken çok iyiyiz. Ne olur bana akıl verin bu melek görünümlü kadınla nasıl baş edebirilim. Hakkında Kötü bir şey söylesem eşimin inadına ona düşkünlüğü artıyor .. Bu adama artık nasıl kendi ailesini kurduğunu fark ettirebilirim. Hep annesinin bizi yönetmesine engel olabilirim, birazda beni öncelikli görmesini nasıl sağlarım (
Öncelikle böyle sorunlar yaşamış (atlatmış,kurtulmuş:) biri olarak söylüyorum o kadını görmezden gel. Sana karşı kırıcı bir tavrı yok anladığım kadarıyla, tek sorun fazla müdahale ve sürekli beraber olma isteği. Sakın eşinle bu konuda tartışma derim ben, Aşkım sen git tabiki annen o senin, ama ben yorgunum gelemicem falan.. Bir süre gidip gelmesine karışmazsan, o konuda kavga gürültü çıkmazsa, olay düzene girecek, buna emin olabilirsin.. Sık dişini dene :)[/QUOTE]
güzel söylemişssin valla..pekii bişey soracağım sana massive..
kibarca sen git demek çözüm mü? yani gider ve sonraları tek başına gitmeyi alışkanlık haline getireblir değil mi?