• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bıktım artık ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Blackworld_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
226
50
48
26
Eşimi İstanbul'dan çağırdılar dizi için çok bıktım artık 3 aylık evli sayılırım daha. Bugün işteyken çekmiş gitmis İstanbul'a . Ben artık napicam.Kendini beğenmesinden etrafındakilerin onu ovup beğenmesinden bıktım artık .

Oyuncu mu yoksa sette mi çalışıyor? Anlaşılmıyor biraz daha konuyu açarak sorunlarınızı yazar mısınız? Mesleğinden ötürü yalnız mı kalıyorsunuz?
Hayır normal fabrikada isci
3 ayda mı bıktınız? Evlenmeden önce tanımıyor muydunuz?
Görücü usulü tanıştık . Bana teklif geldiğini gitmediğini o yolun yol olmadığını demişti

3 aylık evlilik aldatma ilgi alaka yok senin düşüncen trip atmak ona süslenip puslenmek vs vs bak ben kimseye olumsuz yazmam ters bisi de yazmam ya ne bekliyosun ki adamla görücu usulü evlenmssin şimdi tercih senin tercihin burda biz ne kadar dil şimşek faydası yok gerçi açıkçası inandirici gelmedi bana adam gitse bile dizi için değil kadın için girmiştir

Simsek değil dökmek olacaktı
3 aylık evlilik aldatma ilgi alaka yok senin düşüncen trip atmak ona süslenip puslenmek vs vs bak ben kimseye olumsuz yazmam ters bisi de yazmam ya ne bekliyosun ki adamla görücu usulü evlenmssin şimdi tercih senin tercihin burda biz ne kadar dil şimşek faydası yok gerçi açıkçası inandirici gelmedi bana adam gitse bile dizi için değil kadın için girmiştir

Fake hesap olduğunu kendiside biliyordu bana diyordu sonra konuştum tamam yapmicam dedi konuyu kapatmistim

Ama siz sahte hesapla kocanıza yazmıştınız buluşma bile teklif etmişti. Yani bu pek dalga işi değil
Arkadaşım galiba kkmse anlamıyor o da aklı sıra onları işletiyor kendisi biliyor fake olduğunu gerizekalı değil kendisi hatta ilk yazmıştı Allah'ın fakesi diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back