Çok aşık oldum ama

Ya ben ilk gördüğümde çok beğendim.duruşu,konuşması ve hiç 45 durmuyo söylemeseler o yaşta asla demezdim.adam milli sporcu zati
Hayırlısı ne ise, o olsun sizin icin. O ilgileniyorsa mutlaka evli misiniz diye sorar. Sormazsa ve muhabbet ederse bilin ki evlidir.

Kızlar adama nasıl davranmam gerekir ne yapmalıyım.uzak mı durayım napıym

senin ki aşk değil.Beğenme, hoşlanma. İnşallah gönlüne göre olur.
Aşk bence...görünce mutlu oluyorum,kalbim pır pır atıyo,midemde kelebekler uçuyo,ona bakınca yüzüm gülüyohep onu düşünüyorum,aklıma geliyo tebessüm ediyorum gün içinde ve onu göremediğimde moralim bozuluyo.ya çok fena çarpıldım ki napıcamı bilmiyorum

Vallahi aşık olmuşsun hayırlısı olsun

Bu kadar zaman geçti hala medeni durumunu ogrenemedin mi. Ben olsam kütük nosuna kadar ogrenmistim.
Azicik ataga geç,

Bu kadar zaman geçti hala medeni durumunu ogrenemedin mi. Ben olsam kütük nosuna kadar ogrenmistim.
Azicik ataga geç,
Nasıl öğreneyim ki...iş yerindekilerde pwk bilmiyodur sorsam da laf arasında yanlış anlaşılır.nette adama dair medeni durum bilgisi yok

Nasıl öğreneyim ki...iş yerindekilerde pwk bilmiyodur sorsam da laf arasında yanlış anlaşılır.nette adama dair medeni durum bilgisi yok

İşyerinde arkadaslarinla sohbet ederken bizim amir de disiplinli baya galiba diyerek gir konuya ( baska bi ozellik te olabilir salladim suan) onlar da illaki yorum yapar.
Ordan bisiler cikar mutlaka :))

Ben yarın bu işe el atayım dua edin lütfen bu adam beni sevsin yaaa noluuuur Allah ımmmm bidaha uzun sürw bişiy istemiycem sözz

45 yaşındaki erkekler genellikle evli olurlar.
Evlilik monotonlaşmış ve arayışa girmiş de olabilir.
İyice araştırın. Üzülmeyin ve üzmeyin lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…