- 6 Haziran 2015
- 555
- 242
- 103
- Konu Sahibi Dindirella
-
Bildiklerını sanmıyorum
Olmayadabilir gerçi çok yakışıklı ki püffffÇok yakışıklı ama yaabıraya yazdığıma bskmayın sabah adama bakmadım bile günaydın diyemrdi geçtim yanından.korkuyorum sanırım.adam çapkın gibi ya
İlgilense gelirdi ki gelmiyooo yanıma hiç...bugünde böcük gibiyim ya. Amaaaan be bıktım vallahi nolur ki gelse ya püfRahat ol hicbisey yokmus gibi davran konusursa kacmaya filan calosma gerektiginde ayril kibar ol siradan bir insana davranir gibi yaninda elin ayagin dolaşmasın ses tonun degismesin kalp atislarini duzrnli nefesle kontrol edebilirsin
Gelelim adama %75 evli %20 bosanmis %5 bekar.
Kolay gelsin tatlim
Geldi de konuşamadık bir sürü insan geldi peşinden ya amaaaan çok tatlı kiİlgilense gelirdi ki gelmiyooo yanıma hiç...bugünde böcük gibiyim ya. Amaaaan be bıktım vallahi nolur ki gelse ya püf
Nolur dua edin bu adam benim olsun ya lütfen Allah ım lütfen
Niye ki aslında beni tanısanız ederdiniz.çok seviyorum ve gerçekten uzun zam ndır doğru düzgün bir ilişkim olmadı...ve çok iyi bi kızımdır da yasanırım böyle bir şey için dua etme ihtimalimiz sıfır sıfır sıfııır :))
Niye ki aslında beni tanısanız ederdiniz.çok seviyorum ve gerçekten uzun zam ndır doğru düzgün bir ilişkim olmadı...ve çok iyi bi kızımdır da ya
Psikopat değil evli değilse olsun diye edin lütfen ya:) yok öylesin elbet. Ondan demedim.
Bildiğin klasik bir hoşlanma hikayesi. Adam belki psikopat belki evli nasıl dua edelim buna.
Ayrıca klasik değil hiç de benim için...çok önemsiyorummmm:) yok öylesin elbet. Ondan demedim.
Bildiğin klasik bir hoşlanma hikayesi. Adam belki psikopat belki evli nasıl dua edelim buna.
İlgilense gelirdi ki gelmiyooo yanıma hiç...bugünde böcük gibiyim ya. Amaaaan be bıktım vallahi nolur ki gelse ya püf
Ya çok tatlırahat olll eşimle aynı okuldaydık aynı seylerı yasıyordum ben de
kuzum yemek yıyın bırlıkte soruver yaa sız nasılsınız dan gır ay ben olsam nesı var nesı yok öğrenırdım vallaYa çok tatlıbi görseniz tipi bayılırsınız nolur olsun allahım lütfeeeern...buraya yazıyorum ki heyecanım geçsin diye adama çok soğuğum sanırım bakıyo bakamıyorum...lütfen benimle konuşsun dua edin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?