- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Umarım bekardır.ya adamın günahını da almiym belki ilgilenmiyodur.benım hıslerım var ya ben öyle yoruyor olabilirimEvli olup böyle başkasıyla ilgilenen erkek çok tatlım.Ama inşallah bekardır.
İlgileniyor da olabilir.Ama dedin ya evli olsa böyle davranmazdı diye,bende ona karşılık söyledim,evli olup,bu şekilde başkasıyla ilgilenen çok diye.O yüzden dikkatli ol.Evli mi bekar mı olduğunu öğrenebileceğin kimse yok mu?Umarım bekardır.ya adamın günahını da almiym belki ilgilenmiyodur.benım hıslerım var ya ben öyle yoruyor olabilirim
Yok ne yazık ki yeni geldi iş yerşne.evli olsa eşim vs derdi hiç duymadım ağzından.yüzük de yok.ama yaşı kırk beş vardır.bilmiyorumİlgileniyor da olabilir.Ama dedin ya evli olsa böyle davranmazdı diye,bende ona karşılık söyledim,evli olup,bu şekilde başkasıyla ilgilenen çok diye.O yüzden dikkatli ol.Evli mi bekar mı olduğunu öğrenebileceğin kimse yok mu?
Madem iş arkadaşın o zaman tanış sende.Mesela aynı yerde yemek yiyorsanız izin iste yanına otur,ilk normal arkadaş gibi davran,muhabbet et.Elbet anlarsın evli olup olmadığını bence.Yok ne yazık ki yeni geldi iş yerşne.evli olsa eşim vs derdi hiç duymadım ağzından.yüzük de yok.ama yaşı kırk beş vardır.bilmiyorum
Yok yüzükParmagina baktin mi yuzuk falan var mi?Gerci sevgilisi de olabilir.
45 yasinda bir adamin bekar olma ihtimali 45te 1 olur iyi ihtimalle :dYok ne yazık ki yeni geldi iş yerşne.evli olsa eşim vs derdi hiç duymadım ağzından.yüzük de yok.ama yaşı kırk beş vardır.bilmiyorum
Ya ben adamdan bişi görmeden aşık oldum zaten ki.ya tam hayal ettiğim gibiydi ilk görfüğümde beğendim benAdam sanki evlilik teklif etmis de EVLI OLAMAZ DI MII diyosun :d iki sohbet bi iltifati her adam eder ablacim
Benimde platonik ki bişi belli etmiyomevli olup da başkasıyla ilgilenen erkekler var, bu sizi yanıltmasın. umarım bekardır.
benzer bir şey başımdan geçti, yüzük takmıyordu. evli olduğunu ögrendim nedense üzülmedim de eşi için sevindim, imkanı olsaydı da bendeki hisleri ona devredebilseydim diye düşündüm hatta :) neyse ki zaten platonikti hemen aradan çekildim
32Siz kaç yaşındasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?