Çok aşık oldum ama

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
Adamın hakkında hiiiç bişey bilmiyorumevli bile olabilir bilmiyorum ki...sosyal medya hesabı yok.kimseye de soramıyorum iş arkadaslarım hemen anlarlar ve dedikoduları fena yani biliyorum.adam da boş değil sanki bana,ama ben soğuk davrandım adama en son belki evlidir,sevgilisi vardır diye.adam bana boş da olabilir ama kızlar.herkese kibar çünkü,herkese düşünceli...sosyal bi adam.belki ben yanlış anlıyorumdur.o da olabilir gerçi en son yaptıkları hoşlanıyo sanki yemeğe gittiğimi görünce geldi arkamdan,benim oturduğum yere oturdu, bana süpersiniz dedi.benimle koridorlarda bi bahane bulup konuşuyo sürekli...ama en son soğuk davrandım.acelem vardı oyalayıp duruyo bende lafı bitmeden indimkötü oldu......offf ama çok aşığım ben istiyorum bu adamıkızlar nasıl tavlayayım ben nasıl öğrenicem evli mi bekar mı? Evli olsa ilgilenmezdi demi bwkardır

evli olup da başkasıyla ilgilenen erkekler var, bu sizi yanıltmasın. umarım bekardır.
benzer bir şey başımdan geçti, yüzük takmıyordu. evli olduğunu ögrendim nedense üzülmedim de eşi için sevindim, imkanı olsaydı da bendeki hisleri ona devredebilseydim diye düşündüm hatta :) neyse ki zaten platonikti hemen aradan çekildim

Umarım bekardır.ya adamın günahını da almiym belki ilgilenmiyodur.benım hıslerım var ya ben öyle yoruyor olabilirim
İlgileniyor da olabilir.Ama dedin ya evli olsa böyle davranmazdı diye,bende ona karşılık söyledim,evli olup,bu şekilde başkasıyla ilgilenen çok diye.O yüzden dikkatli ol.Evli mi bekar mı olduğunu öğrenebileceğin kimse yok mu?

Yok ne yazık ki yeni geldi iş yerşne.evli olsa eşim vs derdi hiç duymadım ağzından.yüzük de yok.ama yaşı kırk beş vardır.bilmiyorum

Yok ne yazık ki yeni geldi iş yerşne.evli olsa eşim vs derdi hiç duymadım ağzından.yüzük de yok.ama yaşı kırk beş vardır.bilmiyorum
Madem iş arkadaşın o zaman tanış sende.Mesela aynı yerde yemek yiyorsanız izin iste yanına otur,ilk normal arkadaş gibi davran,muhabbet et.Elbet anlarsın evli olup olmadığını bence.

Benimde platonik ki bişi belli etmiyom

Ya ben ilk gördüğümde çok beğendim.duruşu,konuşması ve hiç 45 durmuyo söylemeseler o yaşta asla demezdim.adam milli sporcu zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…