Çok aşık oldum ama

Bu sadece hoslanti.. Ask boyle bisey degil.. Sorup sorusturun. Damdan iner gibi degil. Lafi havadan sudan getirin bi sekilde sorun. O da szin kivrak zekaniza kalmis bizim yapabilecegimiz bisey yok ;) ne calisma ortaminizj ne is arkdslrnzn knstgu konulari biliyoruz. ;)

Çok yakışıklı ama yaa :KK48:bıraya yazdığıma bskmayın sabah adama bakmadım bile günaydın diyemrdi geçtim yanından.korkuyorum sanırım.adam çapkın gibi ya

Çok yakışıklı ama yaa :KK48:bıraya yazdığıma bskmayın sabah adama bakmadım bile günaydın diyemrdi geçtim yanından.korkuyorum sanırım.adam çapkın gibi ya
Olmayadabilir gerçi çok yakışıklı ki püffff:KK51:allahım bana gönder onu nooooooluuuurrt:KK200:

Rahat ol hicbisey yokmus gibi davran konusursa kacmaya filan calosma gerektiginde ayril kibar ol siradan bir insana davranir gibi yaninda elin ayagin dolaşmasın ses tonun degismesin kalp atislarini duzrnli nefesle kontrol edebilirsin

Gelelim adama %75 evli %20 bosanmis %5 bekar.

Kolay gelsin tatlim

Rahat ol hicbisey yokmus gibi davran konusursa kacmaya filan calosma gerektiginde ayril kibar ol siradan bir insana davranir gibi yaninda elin ayagin dolaşmasın ses tonun degismesin kalp atislarini duzrnli nefesle kontrol edebilirsin

Gelelim adama %75 evli %20 bosanmis %5 bekar.

Kolay gelsin tatlim
İlgilense gelirdi ki gelmiyooo yanıma hiç...bugünde böcük gibiyim ya. Amaaaan be bıktım vallahi nolur ki gelse ya püf

sanırım böyle bir şey için dua etme ihtimalimiz sıfır sıfır sıfııır :))
Niye ki aslında beni tanısanız ederdiniz.çok seviyorum ve gerçekten uzun zam ndır doğru düzgün bir ilişkim olmadı...ve çok iyi bi kızımdır da ya

Niye ki aslında beni tanısanız ederdiniz.çok seviyorum ve gerçekten uzun zam ndır doğru düzgün bir ilişkim olmadı...ve çok iyi bi kızımdır da ya

:) yok öylesin elbet. Ondan demedim.

Bildiğin klasik bir hoşlanma hikayesi. Adam belki psikopat belki evli nasıl dua edelim buna.

İlgilense gelirdi ki gelmiyooo yanıma hiç...bugünde böcük gibiyim ya. Amaaaan be bıktım vallahi nolur ki gelse ya püf
:KK45::KK45: rahat olll eşimle aynı okuldaydık aynı seylerı yasıyordum ben de :KK60:

:KK45::KK45: rahat olll eşimle aynı okuldaydık aynı seylerı yasıyordum ben de :KK60:
Ya çok tatlı:KK51:bi görseniz tipi bayılırsınız :KK49:nolur olsun allahım lütfeeeern...buraya yazıyorum ki heyecanım geçsin diye adama çok soğuğum sanırım bakıyo bakamıyorum...lütfen benimle konuşsun dua edin ya:eek:

Ya çok tatlı:KK51:bi görseniz tipi bayılırsınız :KK49:nolur olsun allahım lütfeeeern...buraya yazıyorum ki heyecanım geçsin diye adama çok soğuğum sanırım bakıyo bakamıyorum...lütfen benimle konuşsun dua edin ya:eek:
kuzum yemek yıyın bırlıkte soruver yaa sız nasılsınız dan gır ay ben olsam nesı var nesı yok öğrenırdım valla

Siz kendinizi karsi tarafa beya bir kaptirmissiniz belliki. SAnirim uzun zamandir böyle duygular yasamadiniz. Sizinle asagi yukari ayni duygulardaydim ama bence biraz yavaslamakta, frenlemekte fayda var. Henüz karsi tarafin hayatinda biri varmi bilmiyorsunzz ve en önemlisi beyfendinin size karsi duygulari var. Bu kadar umut ederseniz sonunda cok üzülebilirsiniz.

Back
X