Kapısında yatmıyorum. Değişti zannetmiştim değişmediğini anlayınca bitti zaten kimsenin oyuncağı da olmadım neresinden anlıyorsunuz acaba ? Siz ne zannediyorsunuz bir doktor hiç hasta olmaz, bir psikoloğun ruhunun hiç karanlık tarafı olmaz mı ? Bence o tost pembe gözlükleri çıkarın bir kenara bırakın. Kaldı ki parmağı kesik insanın psikolojisi demişsiniz ben o insana hiç acımadım çünkü acınacak bir tarafını görmüyorum. Ayrıca tabi ki danışmanlarıma bunu söylemezdim. Bakın teoride bildiğiniz her şeyi kendi hayatınıza uygulayamazsınız. Ben de uzun yıllar bir çok eğitimden geçtim bir çok şeyi biliyorum ama sonuçta annemin karnından bu donanımla doğmadım öyle değil mi ? İnsan ruhu böyle bir şeydir neden biliyor musunuz ? Çünkü kişiliğin ilkel yönleri vardır isteseniz de bunu bir yere kadar törpülersiniz bu sebeple bence bu şekilde yargılamanız çok zalimce. Sizin ruhunuzun karanlık tarafları yok mu ? Bu şeye benziyor bir elektrik ustasının evinde de elektrik kesilebilir. Bir hekim hasta da olabilir. Bakın ben işimi yaptığım zaman dünyanın en profesyonel insanı olurum ama özel hayatımda sırf psikologsun diye her şey tıkırında gitmiyor. Bu yönden bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca evet hatalar insanlar içindir bir insana aşık olduğunuzda mantığınız devreden çıkabiliyor ve bugüne kadar yaşadığın ve bilinçaltında oluşan her bir düşünce birimi dediğimiz şemalar buna zemin hazırlamış oluyor zaten. Bunlar psikolojik eğitimden geçmeden çok önce insanın hayatına yerleşmiş oluyor