Çok anlamlı....

kronick

bize her yer TRABZON:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.807
29
44
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

bu vatan işte böyle kazanıldı...
..özgürlük adı altında kimse ülkesine hakareti hak sayanlara ithaf edilmiştir...

Gözlerim dolu dolu oldu,bu vatan kolay kazanılmadı,son nefesimize kadar anlamayanlara ve anlamak istemeyenlere anlatacağız...

Kronickcim gerçekten anlamlı bir paylaşım teşekkürler .Bizler bu bolluğun içinde yaşarken hala şikayet ediyorsak ,sınırsızca tüketip üretmeye yada en azından ölçülü tüketim yapmaya çalışmıyorsak ,bırakın geçmişi kendi canımız yavrularımızın geleceğini düşünmüyorsak demekki bu vatanın nasıl kazanıldığını bilmiyoruz ,anlamıyoruz veya anlamak istemiyoruz.

Kronick şu Zamanda öyle Anlamli Bir şey Hatirlattinki...
çocuklarimiza Nerelerden Nerelere Nasil Geldiğimizi Devamli Hatirlatip Bol Bol Okumalari Gerektiğine Inaniyorum.
Ve Rica Ediyorum Bu Konulari Sik Sik Gündeme Getirelim.
Teşekkürler....

geçmişi olmayan bi milletin geleceği olamazmış biz türk milleti harika bi geçmişe sahibiz

:çok üzgünüm: bende çanakkaleye gittim ve gördüm çok etkilenmiştim Tekrar yazıyı okuyunca duygulandım :çok üzgünüm: :1yes2: paylaşımın için çok sağol canımm

paylaşımın için teşekkürler çok duygulandım benim canım dedeciğim de çanakkale gazisiydi hepsi nur içinde yatsın inşallah

eminim sizler de duymuşsunuzdur,o dönemde Çanakkale Savaşı'na katılamak için okulunu bırakan öğrencileri,özlelikle de biz gençler biraz daha fazla sahip çıkmalıyız bu vatana,henüz çocuk yaşta vatan uğruna herşeyi geride bırakıp savaşa katılan gençler hepimize örnek olmalı,onlara bir vefa borcumuz var...

bence de çok anlamlı,eminim ki o dönemde Çanakkale Savaşı'na katılabilmek için okullarını bırakan öğrencileri sizler de duymuşsunuzdur;özellikle de biz gençler vatan sevgisi ile herşeyini geride bırakan henüz çocuk yaştaki kahramanları örnek almalıyız;onlara bir vefa borcumuz var.

bu konularda o kadar hassasımkı.. hemen gozlerım dolar...nur ıcınde yatsın hepsı kı zaten oyleler onlar sehıtler...ve gokyuzunden yagmur olarak hep goz yasları yagıyor ulkemızın halıne ... cok fazla uzuluyorum..

evet bu vatan kolay kazanılmadı umarım kemikleri sızlamıyodur şehitlerimizin

bunu daha önce görmüştüm ve çok üzülmüştüm ordaki askerlerimizin vatanımızın gençlerinin aç susuz vatanı korumak için ne şekilde savaştıklarını görmek duygulandırıyor insanı şimdi bizler her türlü konfora sahibiz ama vatana sahip çıkacak kimse yok onlar bu durumu gördükçe kemikleri sızlıyordur

nereden ve nasıl geldiğimizi asla unutmamamız gerekiyor.ne fedakarlıklarla bizlere bağışlanan bağımsızlığı korumakta bizlere düşüyor.

Yazin gözleri yasartti yüregine saglik her yagmur yagdiginda bunlarin sehitlerimizin gözyasi olarak degerlendirecegim artik..sagol

nur içinde yatsınlar bu memleketi kolay kolay kazanmadıkçok tşkler sğl paylaşımın için .

onurlu ve inançlı tarihimiz , geçmişimle gurur duyuyoruz umarım onlar torunlarından utanmıyolardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…