Kronickcim gerçekten anlamlı bir paylaşım teşekkürler .Bizler bu bolluğun içinde yaşarken hala şikayet ediyorsak ,sınırsızca tüketip üretmeye yada en azından ölçülü tüketim yapmaya çalışmıyorsak ,bırakın geçmişi kendi canımız yavrularımızın geleceğini düşünmüyorsak demekki bu vatanın nasıl kazanıldığını bilmiyoruz ,anlamıyoruz veya anlamak istemiyoruz.
Kronick şu Zamanda öyle Anlamli Bir şey Hatirlattinki...
çocuklarimiza Nerelerden Nerelere Nasil Geldiğimizi Devamli Hatirlatip Bol Bol Okumalari Gerektiğine Inaniyorum.
Ve Rica Ediyorum Bu Konulari Sik Sik Gündeme Getirelim.
Teşekkürler....
:çok üzgünüm: bende çanakkaleye gittim ve gördüm çok etkilenmiştim Tekrar yazıyı okuyunca duygulandım :çok üzgünüm: :1yes2: paylaşımın için çok sağol canımm
eminim sizler de duymuşsunuzdur,o dönemde Çanakkale Savaşı'na katılamak için okulunu bırakan öğrencileri,özlelikle de biz gençler biraz daha fazla sahip çıkmalıyız bu vatana,henüz çocuk yaşta vatan uğruna herşeyi geride bırakıp savaşa katılan gençler hepimize örnek olmalı,onlara bir vefa borcumuz var...
bence de çok anlamlı,eminim ki o dönemde Çanakkale Savaşı'na katılabilmek için okullarını bırakan öğrencileri sizler de duymuşsunuzdur;özellikle de biz gençler vatan sevgisi ile herşeyini geride bırakan henüz çocuk yaştaki kahramanları örnek almalıyız;onlara bir vefa borcumuz var.
bu konularda o kadar hassasımkı.. hemen gozlerım dolar...nur ıcınde yatsın hepsı kı zaten oyleler onlar sehıtler...ve gokyuzunden yagmur olarak hep goz yasları yagıyor ulkemızın halıne ... cok fazla uzuluyorum..
bunu daha önce görmüştüm ve çok üzülmüştüm ordaki askerlerimizin vatanımızın gençlerinin aç susuz vatanı korumak için ne şekilde savaştıklarını görmek duygulandırıyor insanı şimdi bizler her türlü konfora sahibiz ama vatana sahip çıkacak kimse yok onlar bu durumu gördükçe kemikleri sızlıyordur
bu konularda o kadar hassasımkı.. hemen gozlerım dolar...nur ıcınde yatsın hepsı kı zaten oyleler onlar sehıtler...ve gokyuzunden yagmur olarak hep goz yasları yagıyor ulkemızın halıne ... cok fazla uzuluyorum..