Çok eski mesajlar da olabilir çünkü benim de öyle oluyor kaç sene önce görüştüğüm kişinin mesaj kısmında görülüyor ama Facebook da mesaj kısmında görünmüyor uygulamadan kaynaklı olabilir yakın tarihte mi gorusmuslerArkadaslar,
Kuzenımın iki hafta sonra nikahı var,durum kısaca söyle,
Enişte kuzenıme telefonunu verıyor kullansın diye,kuzenımde onun telefonunu kullanıyor bır haftadır,kendı telefonu arızalanmıs,eniştede yeni telefon alıyor,telefon nokıa.
Telefonu kurcalarken akşam nasıl telefonmus güzelmiş vs derken messenger dıye bır sey gordum menude,facebook messengermıs megersem,tıklayınca açıldı ve en son mesaj enıstenın bırıyle yaptıgı yazısma,otele gıderız olmazsa,iki gun daha burdayım dıyor,kuzenımın fb yok,enıstenınkını beraber kullanıyorlar,normal facebooktan gırınce o mesaj ortada yok,messengerdan gırınce sabah konusulmus durum,kadın otel kabul etmemıs olmamıs.
Şimdi birincisi o mesaj nasıl pcden bakınca olmuyoda messengerda oluyor,enıste iş için Ankara'da
Ikincisi ortak kullanılan,kullanılan demıyorum da sıfresı bılınen platformdan buna cesaret edemez dıyoruz.nıkaha iki hafta kaldı,yazışma çok kısa,acaba bır hata olabılır mı?yanı çoookkk eskı bır mesaj olabılır mı bunlar tanısmadan once,mesaj aksam dokuz ıtıbarıyle messengerda sılındı bu arada,ortada kanıt yok,olayın saskınlıgıyla almadık
Edit; arkadaslar Facebook'ta sılınen mesaj messengarda bır sure kalabılıyormus,yazışmalar yapılmış,silinmiş ama facebook messengardan daha gec sılındıgı ıcın bır sure kalmıs
telefonu yine isteyin çaktırmadan bi program yükleyin size ne yapıyorsa mesajla gelsin
Ne yanlışlık olacak ki? Olmayan mesaj yoktan var mı olacak? Vardan yok olması mantıklı ama yoktan var olması mümkün değil. Yani kendi kendine mesaj atmaz facebookta. Benim telefonda da öyleydi. Bilgisayardan silsen de yenilenene kadar mesajlar telefonda kalıyor. Yenileme ya da güncelleme olunca bilgisayardan silinen telefondan da siliniyor.Yok canım kaç saat kaldı mesaj ıkımızde okuduk,eger varsa boyle bısey nıkah ıptal olacak ama Yanlışlık varsa dıye Tereddüt edıyoruz
Belki de başka bir hesabı vardır. Telefonu verdikten sonra aklına gelmiştir. Sonra bilgisayardan hesabın şifresini değiştirip tüm cihazlardan çıkış yap seçeneğinden çıkmıştır.Ne yanlışlık olacak ki? Olmayan mesaj yoktan var mı olacak? Vardan yok olması mantıklı ama yoktan var olması mümkün değil. Yani kendi kendine mesaj atmaz facebookta. Benim telefonda da öyleydi. Bilgisayardan silsen de yenilenene kadar mesajlar telefonda kalıyor. Yenileme ya da güncelleme olunca bilgisayardan silinen telefondan da siliniyor.
selam arkadasim .bende ortaknkullaniyorumfb kendi telefonumdan sildigimde messengerdaki mesajlari esimin telefonunda hala oldugunu gordum.yani oyle bir.mesajlasma olmasa gormezdinizSöyle anlatayım,telefon bızde ama hat bıze aıt tabıkı,telefona facebook messenger yuklenmıs,fb şifresı kuzende var,telefonda enıstenın facebook acık,messengerı açınca sabah Yazılan mesajları gördük,pcden baktık oyle bı mesaj yok,acaba fb mu sapıttı yoksa bu adam yazıstı sıldı de messengardan mı gec sılındı?
Başka facesinin massengeri olmasın ?Söyle anlatayım,telefon bızde ama hat bıze aıt tabıkı,telefona facebook messenger yuklenmıs,fb şifresı kuzende var,telefonda enıstenın facebook acık,messengerı açınca sabah Yazılan mesajları gördük,pcden baktık oyle bı mesaj yok,acaba fb mu sapıttı yoksa bu adam yazıstı sıldı de messengardan mı gec sılındı?
Bunu ona sordunuz mu ??Arkadaslar,
Kuzenımın iki hafta sonra nikahı var,durum kısaca söyle,
Enişte kuzenıme telefonunu verıyor kullansın diye,kuzenımde onun telefonunu kullanıyor bır haftadır,kendı telefonu arızalanmıs,eniştede yeni telefon alıyor,telefon nokıa.
Telefonu kurcalarken akşam nasıl telefonmus güzelmiş vs derken messenger dıye bır sey gordum menude,facebook messengermıs megersem,tıklayınca açıldı ve en son mesaj enıstenın bırıyle yaptıgı yazısma,otele gıderız olmazsa,iki gun daha burdayım dıyor,kuzenımın fb yok,enıstenınkını beraber kullanıyorlar,normal facebooktan gırınce o mesaj ortada yok,messengerdan gırınce sabah konusulmus durum,kadın otel kabul etmemıs olmamıs.
Şimdi birincisi o mesaj nasıl pcden bakınca olmuyoda messengerda oluyor,enıste iş için Ankara'da
Ikincisi ortak kullanılan,kullanılan demıyorum da sıfresı bılınen platformdan buna cesaret edemez dıyoruz.nıkaha iki hafta kaldı,yazışma çok kısa,acaba bır hata olabılır mı?yanı çoookkk eskı bır mesaj olabılır mı bunlar tanısmadan once,mesaj aksam dokuz ıtıbarıyle messengerda sılındı bu arada,ortada kanıt yok,olayın saskınlıgıyla almadık
Edit; arkadaslar Facebook'ta sılınen mesaj messengarda bır sure kalabılıyormus,yazışmalar yapılmış,silinmiş ama facebook messengardan daha gec sılındıgı ıcın bır sure kalmıs
Sorsalar yapıyorum mu diycek direk inkar edicekBunu ona sordunuz mu ??