Çok acil yardım,nikaha iki hafta kala ihanet

Çok eski mesajlar da olabilir çünkü benim de öyle oluyor kaç sene önce görüştüğüm kişinin mesaj kısmında görülüyor ama Facebook da mesaj kısmında görünmüyor uygulamadan kaynaklı olabilir yakın tarihte mi gorusmusler

Anlattığınız durumun adamın aldatması dışında herhangi bir açıklaması yok.

Elinizde fotoğrafı olmadığını adam kesinlikle bilmesin. Siz de kuzeniniz de tereddütlü bir şekilde iddiada bulunursanız kimseyi inandıramazsınız. Olay açık. Tereddütlük bir şey yok.

evet mesengerdan gec siliniyo..
pcden girdiginizde mesaj kutusunun diğer olan kısmına da bakın.yada engellenenler kısmına bakın orada bulabilceginiz birşeyler olabilir.

YazılAn mesejları okumadım ama baska bi hesap olabilme ihtimali cok yüksek ayarlardan bakın bi

Messenger başka facebook adresinindir. Bir tane gizli hesap var gibi duruyor. Yoksa geç sişindi eskidendi gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Bi kaç gün takipte kalın yoksa kanıt açık açık 'sorun' değil gördüğünüzü 'söyleyin'

Yok be bence şifresi bilinen bir hesaptan niye aldatsin. Fake bir hesap açmak içi en fazla 5 dk sini ayırma yeter.hem de düğüne iki hafta kala. IQ su normal seviyede olan hiçbir insan bunu yapmaz. Cinsellik desen 2 hafta sonra kavuşacak zaten.
Konuşmada direkt enistenizin ismi geçiyor mu?
Bence enisteniz müstakbel eşinin güvenini deniyor.
Ya da o konuşmayı başka biri yapıyor enistenizi paravan olarak kullanarak

Yok canım kaç saat kaldı mesaj ıkımızde okuduk,eger varsa boyle bısey nıkah ıptal olacak ama Yanlışlık varsa dıye Tereddüt edıyoruz
Ne yanlışlık olacak ki? Olmayan mesaj yoktan var mı olacak? Vardan yok olması mantıklı ama yoktan var olması mümkün değil. Yani kendi kendine mesaj atmaz facebookta. Benim telefonda da öyleydi. Bilgisayardan silsen de yenilenene kadar mesajlar telefonda kalıyor. Yenileme ya da güncelleme olunca bilgisayardan silinen telefondan da siliniyor.

Belki de başka bir hesabı vardır. Telefonu verdikten sonra aklına gelmiştir. Sonra bilgisayardan hesabın şifresini değiştirip tüm cihazlardan çıkış yap seçeneğinden çıkmıştır.

selam arkadasim .bende ortaknkullaniyorumfb kendi telefonumdan sildigimde messengerdaki mesajlari esimin telefonunda hala oldugunu gordum.yani oyle bir.mesajlasma olmasa gormezdiniz

Başka facesinin massengeri olmasın ?

Messengerdan mesajı silsen bile bi süre orda kalıyo daha sonra kayboluyo. Bende bazen sildiğimde gereksiz mesajı gitmiyo. Yani öyle bi yazışma olmuş maalesef canım

Bunu ona sordunuz mu ??

Bakın msingir kuzeninizde açık kalmıştır ayrıca eniste musfettenizdede açıktır aynı hesap çünkü aynı anda iki yerden açılıyor aynı hesap yazısıp unutmustur sonrada aklına gelip silmistir ozaman ikisindende siliniyor çünkü benim mesingir hesabim hem bende hemde arkadasimda açık benim yazistiklarim, onada düşüyor ben benden silincede ondada siliniyor bence yanilmiyorsunuz direk sildi çünkü aynı hesaba farklı tlf lardan girilip müdahale edilebilyor çünkü biz kullaniyoruz

He birde kesin kuzeninizin bilmediği benzeri bir feysi olabilir çünkü mesingir gelen her msj fareye düşüyor normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…