Çok acil yardım,nikaha iki hafta kala ihanet

Lilibett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
435
286
Arkadaslar,

Kuzenımın iki hafta sonra nikahı var,durum kısaca söyle,

Enişte kuzenıme telefonunu verıyor kullansın diye,kuzenımde onun telefonunu kullanıyor bır haftadır,kendı telefonu arızalanmıs,eniştede yeni telefon alıyor,telefon nokıa.

Telefonu kurcalarken akşam nasıl telefonmus güzelmiş vs derken messenger dıye bır sey gordum menude,facebook messengermıs megersem,tıklayınca açıldı ve en son mesaj enıstenın bırıyle yaptıgı yazısma,otele gıderız olmazsa,iki gun daha burdayım dıyor,kuzenımın fb yok,enıstenınkını beraber kullanıyorlar,normal facebooktan gırınce o mesaj ortada yok,messengerdan gırınce sabah konusulmus durum,kadın otel kabul etmemıs olmamıs.

Şimdi birincisi o mesaj nasıl pcden bakınca olmuyoda messengerda oluyor,enıste iş için Ankara'da

Ikincisi ortak kullanılan,kullanılan demıyorum da sıfresı bılınen platformdan buna cesaret edemez dıyoruz.nıkaha iki hafta kaldı,yazışma çok kısa,acaba bır hata olabılır mı?yanı çoookkk eskı bır mesaj olabılır mı bunlar tanısmadan once,mesaj aksam dokuz ıtıbarıyle messengerda sılındı bu arada,ortada kanıt yok,olayın saskınlıgıyla almadık

Edit; arkadaslar Facebook'ta sılınen mesaj messengarda bır sure kalabılıyormus,yazışmalar yapılmış,silinmiş ama facebook messengardan daha gec sılındıgı ıcın bır sure kalmıs

Edit:2 kızlar kuzenıme arkadasım yazmıs demıs,arkadası arayınca durum ortaya çıkmış,adamın haberı yok,kıvıramamış,kuzen adama Yüzüğü vermek ıcın buluşmuş,gerızekalı damatda benı nasıl rezıl edersin dıye kızı arabada dövmüş.

Son düzenleme:
Ben olsam ya söylerdim ya da pesini bırakmaz dakika bası messenger'a bakardım
Sürekli arayıp kontrol ederdim
En olmadı söylerdim ama bunu böyle bırakmazdım.Cünkü bir yanlıslık oldugunu sanmıyorum

Eski telefonda gördünüz ve sonrasinda kayboldu öyle mi
Söyle anlatayım,telefon bızde ama hat bıze aıt tabıkı,telefona facebook messenger yuklenmıs,fb şifresı kuzende var,telefonda enıstenın facebook acık,messengerı açınca sabah Yazılan mesajları gördük,pcden baktık oyle bı mesaj yok,acaba fb mu sapıttı yoksa bu adam yazıstı sıldı de messengardan mı gec sılındı?

Telefondaki baska bir hesabi olabilir mi? Belki iki tane face hesabi vardir sizin haberiniz olmayan?

Zor durum. Ben olsam yuzlesmek isterdim. Resmen aldatma gibi mi duruyor? Baska bir durum olmadigindan emin misiniz?

Tabı tabı ıkımız gördük okuduk beraber

telefonu yine isteyin çaktırmadan bi program yükleyin size ne yapıyorsa mesajla gelsin

Telefondaki baska bir hesabi olabilir mi? Belki iki tane face hesabi vardir sizin haberiniz olmayan?

Zor durum. Ben olsam yuzlesmek isterdim. Resmen aldatma gibi mi duruyor? Baska bir durum olmadigindan emin misiniz?
Evet bu da olabılrı acaba dıyoruz facebook hata yaparmı?olmayan mesjı yazar mı

Ben olsam ya söylerdim ya da pesini bırakmaz dakika bası messenger'a bakardım
Sürekli arayıp kontrol ederdim
En olmadı söylerdim ama bunu böyle bırakmazdım.Cünkü bir yanlıslık oldugunu sanmıyorum
Ama bılgısayardan bakınca oyle bı mesaj yok,messengarda var,ustelık kayıt altına almadık şaşkınlıktan,bunu yapacak ınsan degıldı,muhtemelen inkar edecek

tarih saat falan yazıyor muydu? messengrdan geç silinebiliyor mesela faceden sildin diyelim messengra ilk girdiğin de o mesajlar silinmemiş olabiliyor bazen

tarih saat falan yazıyor muydu? messengrdan geç silinebiliyor mesela faceden sildin diyelim messengra ilk girdiğin de o mesajlar silinmemiş olabiliyor bazen
Evet bu gun saat onbırde yazılmıs,hemen Facebook'a bılgısayardan baktık oyle bı mesaj yok,öğleden sonra messengarda mesaj vardı ama aksam messengerdanda sılınmıs,şifresı bılınen hesaptan cesaret edebılır mı dıye saskınız

Facebook hata yapip olmayan mesaji gostermez arkadasim.arada silmistir adam.faceden silinsen bile mesenger farkli uygulama oldugu icin kalmistir sonra onu farkedince de silmistir.ekran goruntusu falan alsaydin keske

Facebook hata yapip olmayan mesaji gostermez arkadasim.arada silmistir adam.faceden silinsen bile mesenger farkli uygulama oldugu icin kalmistir sonra onu farkedince de silmistir.ekran goruntusu falan alsaydin keske
Şimdi googledan arattım oyleymıs cıdden,bız fb hatası sanmıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…