Sabahkı mesaj aksam sılınmıstı,neydı ne degıldı derken mesaj ortadan kayboldu,o saskınlıkla cekmedık,çunku bılgısayardan bakınca oyle bı mesaj sabah da yoktuFotograf cekip enistenizle bir konusun kanıtınızda olsun
Söyle anlatayım,telefon bızde ama hat bıze aıt tabıkı,telefona facebook messenger yuklenmıs,fb şifresı kuzende var,telefonda enıstenın facebook acık,messengerı açınca sabah Yazılan mesajları gördük,pcden baktık oyle bı mesaj yok,acaba fb mu sapıttı yoksa bu adam yazıstı sıldı de messengardan mı gec sılındı?Eski telefonda gördünüz ve sonrasinda kayboldu öyle mi
Tabı tabı ıkımız gördük okuduk beraberKuzeniniz gördü mu ? Otel teklif ediyor kadın kabul etmiyor ? Bunun yanlış anlaşılma olduğunu düşünürsek, nasıl pembe bir sonuç çıkar ki bundan ? !
Direkt olarak sorun, bakalım yalan kapasitesi nasılmış eniştenizin ?
Evet bu da olabılrı acaba dıyoruz facebook hata yaparmı?olmayan mesjı yazar mıTelefondaki baska bir hesabi olabilir mi? Belki iki tane face hesabi vardir sizin haberiniz olmayan?
Zor durum. Ben olsam yuzlesmek isterdim. Resmen aldatma gibi mi duruyor? Baska bir durum olmadigindan emin misiniz?
Telefon zaten bızde,ama mesajlar sılınmıstelefonu yine isteyin çaktırmadan bi program yükleyin size ne yapıyorsa mesajla gelsin
Ama bılgısayardan bakınca oyle bı mesaj yok,messengarda var,ustelık kayıt altına almadık şaşkınlıktan,bunu yapacak ınsan degıldı,muhtemelen inkar edecekBen olsam ya söylerdim ya da pesini bırakmaz dakika bası messenger'a bakardım
Sürekli arayıp kontrol ederdim
En olmadı söylerdim ama bunu böyle bırakmazdım.Cünkü bir yanlıslık oldugunu sanmıyorum
Hat bıze aitti,telefonu kullanalım dıye verdı,facebook açınca messengerda açıldı,şifreleri var bızde ama mesajlarsılınmıstelefonu yine isteyin çaktırmadan bi program yükleyin size ne yapıyorsa mesajla gelsin
tarih saat falan yazıyor muydu? messengrdan geç silinebiliyor mesela faceden sildin diyelim messengra ilk girdiğin de o mesajlar silinmemiş olabiliyor bazenSöyle anlatayım,telefon bızde ama hat bıze aıt tabıkı,telefona facebook messenger yuklenmıs,fb şifresı kuzende var,telefonda enıstenın facebook acık,messengerı açınca sabah Yazılan mesajları gördük,pcden baktık oyle bı mesaj yok,acaba fb mu sapıttı yoksa bu adam yazıstı sıldı de messengardan mı gec sılındı?
Yok canım kaç saat kaldı mesaj ıkımızde okuduk,eger varsa boyle bısey nıkah ıptal olacak ama Yanlışlık varsa dıye Tereddüt edıyoruzHalüsinasyon değilse bir mesaj bir varmış bir yokmuş olmaz .
Evet bu gun saat onbırde yazılmıs,hemen Facebook'a bılgısayardan baktık oyle bı mesaj yok,öğleden sonra messengarda mesaj vardı ama aksam messengerdanda sılınmıs,şifresı bılınen hesaptan cesaret edebılır mı dıye saskınıztarih saat falan yazıyor muydu? messengrdan geç silinebiliyor mesela faceden sildin diyelim messengra ilk girdiğin de o mesajlar silinmemiş olabiliyor bazen
Şimdi googledan arattım oyleymıs cıdden,bız fb hatası sanmıstıkFacebook hata yapip olmayan mesaji gostermez arkadasim.arada silmistir adam.faceden silinsen bile mesenger farkli uygulama oldugu icin kalmistir sonra onu farkedince de silmistir.ekran goruntusu falan alsaydin keske