valla cesaret edilmiş o zamanEvet bu gun saat onbırde yazılmıs,hemen Facebook'a bılgısayardan baktık oyle bı mesaj yok,öğleden sonra messengarda mesaj vardı ama aksam messengerdanda sılınmıs,şifresı bılınen hesaptan cesaret edebılır mı dıye saskınız
Tabı tabı ıkımız gördük okuduk beraber
Sen kendınden bahsetsene,iki gun daha burdayım,karsı taraf yerın var mı dıye soruyor,enıste otel olmazmı dıyor,o da yok dıyor,bye dıyorlarsorarsanız mutlaka inkar eder yeminler eder. bahaneler bulur bir şekilde ikna eder. face den konuşup silince messengerdan geç silinmiş olabilir. facebook olmayan mesajı nasıl göstersinki? öyle bir sapıtma olmaz.bir kere konuştuysa hep konuşuyordur. sürekli takip ediin ama şifresi kuzeninizde olan bi hesaptan bunu yapmak içinde salak olmak lazım yani bir de o boyutu var. konuşmalar tam olarak nasıldı. mesela bizde bazen otelde yemek yiyoruz. altında restoranlar oluyorya yada kahve içilebilir yani. tam nasıl geçiyodu konuşmalar?
Aynen ,yok oyle bısey dıcek gecıcekO zaman ? Bu konuşmadan nasıl pembe bir yalan çıkar merak ettim ..
Evet evet,arkadaslar yazınca bende arattım oyleymısbence o messengerın direkt acılacagını dusunmedi facebook hesabından cıkıs yaptı messengerda kapanacak sandı..bazen silinen mesajlar messengerda gorunebiliyorda zaten siz gormussunuz mesajı belliki boyle bir yazısma var facebookun bu konuda hata yapma olasılıgı cok denecek kadar az
Ya hıcde beklemezdım,adam ılk ıs gezısınde cozuttu,daha once boyle seyehatları yoktu,belkı jubıle yapmak ıstedıBekarlığın son günlerinin tadını mı çıkarmak istedi acaba
Cesaret edip msjlaştığı sonradan da sildiği kesin,nasılsa bakmaz diye düşünmüştür,erkeklerin o kadar ince detaylı düşünemeyeceğini biliyoruz sonuçta,çok üzüldüm nikaha yakın böyle bir şey olmasına
ama bir de iyi tarafından bakın Allah bi şekilde önünüze serdi ve nasıl bi adam olduğunu gösterdi artık karar kuzeninizin Allah kolaylık versin
Hersey hazır nikah için,kötü oldu bu durmKart sizinde olsa , telefon eski numara üzerinden senkronize eder mesajı. Aynı mesaj eniştenize de gelmiş ve enişteniz okuyup silmiş. Eski telefona geldiğinden habersiz tabi.
Kart takıldığında eski bumarayla eşleşmiş whataupp ta devam eder mesela. Yeni whatsupp yuklenene kadar yeni mesajlar gelmeye devam eder.
Ya hıcde beklemezdım,adam ılk ıs gezısınde cozuttu,daha once boyle seyehatları yoktu,belkı jubıle yapmak ıstedı
bana masum gelmedi ama takip etmek lazım. yani gittiği yerde biriyle tek gecelik takılmaya çalışıyor gibi. kuzeninize hep destek olun zor bir dönem hayırlısı olsun onun içinde. böyle bi adamsa başından çıkar inşallah kurtulur kuzeniniz.Sen kendınden bahsetsene,iki gun daha burdayım,karsı taraf yerın var mı dıye soruyor,enıste otel olmazmı dıyor,o da yok dıyor,bye dıyorlar