Çok acil yardım,nikaha iki hafta kala ihanet

Yazık gerçekten.
Yanlış anlamayın ama şahsen ben barışmalarına sevinemedim
Aileler araya girdi tamam da bu aileler bilmiyor mu o adamın aldattığını? Bu konunun üstü nasıl kapandı???
Sırf düğünü herkes duydu bozarsak rezil oluruz mantığı var gibi geldi bana biraz da.
Ne diyeyim inşallah biz yanılırız.

Ben de sevınmedım ama bır cıcekle kız yumusadı,Açıkça anlattım ama dınleyen kım,bu kız ogretmen,kımseye Muhtaç degıl ama secımı bu oldu

Aileler araya gırdı barıştılar kızlar

Allah akıl fikir versin bu insanlara.
Bundan sonra yaşayacaklarını da kendi düşünsün. Evlensin de görsün boynuzun büyüğünü.
Size yardım ettiğiniz için tavır alınmıştır mutlaka dimi?

İnanılacak gibi değil gerçekten. 1 saattir bu konunun şokunu atlatamadım. Ama içiniz ferah olsun sonuçta siz elinizden geleni yaptınız. Yarın öbür gün tekrar aldatıldığında ki kesinlikle olacak bu, sakın dinlemeyin kuzeninizi bırakın ne hali varsa görsün.

Merak ettim bu arada siz nasıl suçlu çıktınız? Mesela kuzeniniz size ne dedi? Ailesine anlatmış mı olanları? Ailesinin yorumu ne? Biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz?

Bi dakika yanlış mı anladım ben şimdi? Adam kuzeninizi aldatıyor veya aldatmaya yelteniyor. Üzerine kuzeniniz yüzüğü verince dövüyor. Bide üzerine barışıyorlar Allah akıl fikir versin.

Gece gece sinirlerim bozuldu. Şimdi bu öğretmen arkadaş çocuklara öğretim kısmını verecek ama eğitim kısmında hakkını arama kendi değerinin farkında olma gibi konularda ne yapacak acaba

Evet barıstılar.aılelerden yana sıkıntım olmadı kuzenım benı sucladı bıtır dedıgım ıcın.gaz vermısım güya.neyse ne hallerı varsa gorsunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…