- 14 Ağustos 2014
- 147
- 31
A
Acıklamasına göre yalanı çıkar ortayaSorsalar yapıyorum mu diycek direk inkar edicek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acıklamasına göre yalanı çıkar ortayaSorsalar yapıyorum mu diycek direk inkar edicek
Bencede başta nasıl giderse ole devam eder zararın neresinden donse kardir evlendikten sonra görse daha kötü birde çocuk oldumu ya cekecek çocuğun hatrina yada ortada kalcak bence çok iyi arastirinA
Acıklamasına göre yalanı çıkar ortaya
Bence bu tek gecelık olan kadınlardan kesinlikle eminim hatta..kuzenin için üzüldüm.Sen kendınden bahsetsene,iki gun daha burdayım,karsı taraf yerın var mı dıye soruyor,enıste otel olmazmı dıyor,o da yok dıyor,bye dıyorlar
Ya yanlış anlamayın adamcigazi belkide deneme yapcakti evlenmeden kendinden emin olmak için aaaa nevar bunda camın Gerdek gecesi mahçup mu dussunBence bu tek gecelık olan kadınlardan kesinlikle eminim hatta..kuzenin için üzüldüm.
Arkadasın kuzenide yapsin o zaman bi deneme bakalım nasıl olucak.kadın yaptı mı namus olur hep erkek yaptımı ne olcak eğlendi aman bosver yine sana döner nasılsa.valla sinir oluyorum.(he buarada arkadasım sakın yanlıs anlama sözüm sana. Değil genelleme yapıyorum)Ya yanlış anlamayın adamcigazi belkide deneme yapcakti evlenmeden kendinden emin olmak için aaaa nevar bunda camın Gerdek gecesi mahçup mu dussun
Diğer yaptığım yorumlara bakarsanız zaten benlik birsey yok haklisiniz erkek yaparsa elinin kiri derler kadın yaparsa hersey aslında adalet yok bence kuzeni bu konuyu çok iyi düşünmeli şimdiden bole yapan biri yarın neler yapmaz kiArkadasın kuzenide yapsin o zaman bi deneme bakalım nasıl olucak.kadın yaptı mı namus olur hep erkek yaptımı ne olcak eğlendi aman bosver yine sana döner nasılsa.valla sinir oluyorum.(he buarada arkadasım sakın yanlıs anlama sözüm sana. Değil genelleme yapıyorum)