Çok acil yardım,nikaha iki hafta kala ihanet

A
Acıklamasına göre yalanı çıkar ortaya
Bencede başta nasıl giderse ole devam eder zararın neresinden donse kardir evlendikten sonra görse daha kötü birde çocuk oldumu ya cekecek çocuğun hatrina yada ortada kalcak bence çok iyi arastirin

meseenger başka face hesabıyla açılmıştır benim tablette öyleydi önceden kısacası 2 face i var enişte beyin

Bencede başka açıklaması olamaz çünkü msingir yazılan msj feyste gözükmemë gibi bir lüksü olamaz anca başka feyse aitse gözükmez bunuda doğal olarak kuzeninizin bildiği fesysten yapacak diil bence allah kuzenininzin yüzüne bakmista bole birşeyi görmesine vesile olmuş bir insan 7 neyse 70 odur ikikez düşünsün evlenmeden

Sanırım sizin eniste bey otelde evlilik öncesi antreman yapcakti bayanla bekarlığa veda mi desek ne

Messengrda olan mesajlar fbta olmayabliyor yda gec geliyor enistenizde sfresi kuzeninizde olan fb hesabndan aldatmaya cesaret edemez bence. Byle bsey olmasi icin kuzeninizin intten anlamiyo olmus olmasi gerekir . Eniste bey kndisine bska bir hesap acip messengerda acik unutmustur. kuzeninizin yerinde olsam hic caktrmam tlfnunu alip program yukler hatasini ykalarsamda inadina bir suru masraf yaptirip yaptirip ona tekmeyi basarim

Kotu oldum gece gece.hani diycem telefonu baskasina vermstr o kendi facesinden bsylar yapmstr divem ama adamin ankarda olmasi iki gun dha burdayim sozleri tesaduf olmasa gerek.kuzenini ne yap et kurtar.

Ya yanlış anlamayın adamcigazi belkide deneme yapcakti evlenmeden kendinden emin olmak için aaaa nevar bunda camın Gerdek gecesi mahçup mu dussun:oops::oops:
Arkadasın kuzenide yapsin o zaman bi deneme bakalım nasıl olucak.:-)kadın yaptı mı namus olur hep erkek yaptımı ne olcak eğlendi aman bosver yine sana döner nasılsa.valla sinir oluyorum.(he buarada arkadasım sakın yanlıs anlama sözüm sana. Değil genelleme yapıyorum)

• Beğen
Reactions: anu
Arkadasın kuzenide yapsin o zaman bi deneme bakalım nasıl olucak.:-)kadın yaptı mı namus olur hep erkek yaptımı ne olcak eğlendi aman bosver yine sana döner nasılsa.valla sinir oluyorum.(he buarada arkadasım sakın yanlıs anlama sözüm sana. Değil genelleme yapıyorum)
Diğer yaptığım yorumlara bakarsanız zaten benlik birsey yok haklisiniz erkek yaparsa elinin kiri derler kadın yaparsa hersey aslında adalet yok bence kuzeni bu konuyu çok iyi düşünmeli şimdiden bole yapan biri yarın neler yapmaz ki:KK49:

Cok talihsiz bi olay kuzeniniz icin.
Ama bi o kadrda sansli diye dusunuyorum.
Belkide Allahin sevgili kuluda gercekleri nikah masasina oturmadan ogrenick.

HEMEN smdi kuzeniniz mail adresine girsin nisanlisinin.
Facebook inatla bildirimler yolluyor mail adresjne su kisi surya yorum yazdi, bilmem size cevap verdi diye. Tek tek tum bilirimleri kapatmis olman lazim bildirim gelmemesini istiyosan.
Belkide ordan biseyler bulursunz.

Kızlar,yorumlar için tesekkurler,yarın bu yazılanları hemen ileticem,umarım hakkında hayırlısı olur

bir hacker yönlendirsin sizi yada polis teşkilatında bilişim suçlarında bi yakınınız varsa onun dışında kim ilgilenir bilmiyorum.

Adam bildiğin aldatmış, bunun uçarı kaçarı yok. Ama tarih nedir, ne zaman yapmış sonrasında delili saklayabildiniz mi bu önemli.

Adamdaki cesarete bakarmisin , hem sifresi nisanlisinda var hemde orda ihanet edebiliyor ..
Yuzlesseniz buyuk ihtimale arkadasim yazisti yalanini atacaktir ..
ki benolsam yuzlesir rezil ederdim kendisini..

X