Çok acil yardım,nikaha iki hafta kala ihanet

Evet bu gun saat onbırde yazılmıs,hemen Facebook'a bılgısayardan baktık oyle bı mesaj yok,öğleden sonra messengarda mesaj vardı ama aksam messengerdanda sılınmıs,şifresı bılınen hesaptan cesaret edebılır mı dıye saskınız
valla cesaret edilmiş o zaman :KK51:

Benim face uygulamadan girince yeni mesajlarim gozukmuyor mesela.messenger da goruyorum yeni mesajlarimi

sorarsanız mutlaka inkar eder yeminler eder. bahaneler bulur bir şekilde ikna eder. face den konuşup silince messengerdan geç silinmiş olabilir. facebook olmayan mesajı nasıl göstersinki? öyle bir sapıtma olmaz.bir kere konuştuysa hep konuşuyordur. sürekli takip ediin ama şifresi kuzeninizde olan bi hesaptan bunu yapmak içinde salak olmak lazım yani bir de o boyutu var. konuşmalar tam olarak nasıldı. mesela bizde bazen otelde yemek yiyoruz. altında restoranlar oluyorya yada kahve içilebilir yani. tam nasıl geçiyodu konuşmalar?

bence o messengerın direkt acılacagını dusunmedi facebook hesabından cıkıs yaptı messengerda kapanacak sandı..bazen silinen mesajlar messengerda gorunebiliyorda zaten siz gormussunuz mesajı belliki boyle bir yazısma var facebookun bu konuda hata yapma olasılıgı cok denecek kadar az

sorarsanız mutlaka inkar eder yeminler eder. bahaneler bulur bir şekilde ikna eder. face den konuşup silince messengerdan geç silinmiş olabilir. facebook olmayan mesajı nasıl göstersinki? öyle bir sapıtma olmaz.bir kere konuştuysa hep konuşuyordur. sürekli takip ediin ama şifresi kuzeninizde olan bi hesaptan bunu yapmak içinde salak olmak lazım yani bir de o boyutu var. konuşmalar tam olarak nasıldı. mesela bizde bazen otelde yemek yiyoruz. altında restoranlar oluyorya yada kahve içilebilir yani. tam nasıl geçiyodu konuşmalar?
Sen kendınden bahsetsene,iki gun daha burdayım,karsı taraf yerın var mı dıye soruyor,enıste otel olmazmı dıyor,o da yok dıyor,bye dıyorlar

Bekarlığın son günlerinin tadını mı çıkarmak istedi acaba
Cesaret edip msjlaştığı sonradan da sildiği kesin,nasılsa bakmaz diye düşünmüştür,erkeklerin o kadar ince detaylı düşünemeyeceğini biliyoruz sonuçta,çok üzüldüm nikaha yakın böyle bir şey olmasına
ama bir de iyi tarafından bakın Allah bi şekilde önünüze serdi ve nasıl bi adam olduğunu gösterdi artık karar kuzeninizin Allah kolaylık versin

Yaaa ne cesaret şifresı bılınen yerden,hersey hazır,ev eşya alındı,yuh dıyorum,yarn yüzyüze anlatayım durumu kıza

bence o messengerın direkt acılacagını dusunmedi facebook hesabından cıkıs yaptı messengerda kapanacak sandı..bazen silinen mesajlar messengerda gorunebiliyorda zaten siz gormussunuz mesajı belliki boyle bir yazısma var facebookun bu konuda hata yapma olasılıgı cok denecek kadar az
Evet evet,arkadaslar yazınca bende arattım oyleymıs

Kart sizinde olsa , telefon eski numara üzerinden senkronize eder mesajı. Aynı mesaj eniştenize de gelmiş ve enişteniz okuyup silmiş. Eski telefona geldiğinden habersiz tabi.
Kart takıldığında eski bumarayla eşleşmiş whataupp ta devam eder mesela. Yeni whatsupp yuklenene kadar yeni mesajlar gelmeye devam eder.

Bekarlığın son günlerinin tadını mı çıkarmak istedi acaba
Cesaret edip msjlaştığı sonradan da sildiği kesin,nasılsa bakmaz diye düşünmüştür,erkeklerin o kadar ince detaylı düşünemeyeceğini biliyoruz sonuçta,çok üzüldüm nikaha yakın böyle bir şey olmasına
ama bir de iyi tarafından bakın Allah bi şekilde önünüze serdi ve nasıl bi adam olduğunu gösterdi artık karar kuzeninizin Allah kolaylık versin
Ya hıcde beklemezdım,adam ılk ıs gezısınde cozuttu,daha once boyle seyehatları yoktu,belkı jubıle yapmak ıstedı

Kart sizinde olsa , telefon eski numara üzerinden senkronize eder mesajı. Aynı mesaj eniştenize de gelmiş ve enişteniz okuyup silmiş. Eski telefona geldiğinden habersiz tabi.
Kart takıldığında eski bumarayla eşleşmiş whataupp ta devam eder mesela. Yeni whatsupp yuklenene kadar yeni mesajlar gelmeye devam eder.
Hersey hazır nikah için,kötü oldu bu durm

Cok uzuldum kuzenin icin... En guzel gecirecegi gunler zehir olmustur.
Insallah bir yanlis anlasilma vardir, mantikli bir aciklama gelir. Cok uzuluyorum kadinlarin su durumuna yaa. hep mi aci ceken taraf kadin olacak...

Offf ne zor bi durum ya kuzeninizin psikolojisini şuan tahmin EDEBİLİYORUMcokkk zor.. AArkadaşım eğer enistenin geldiği zaman google hesap ayarlarına felan bakin geçmişinde cikar.. mesela ben eşimin mail adresini benim tablette kullanıyorum yani goggle felan nerelere girdiyse benim tablete düşüyor bende oradan herşeye bakıyorum ama tabiki eşimin haberi olmadan mesela boyle birşey yapsaniz mail adresini ve şifresini alin sonra sizin telefondan maili açın zaten onun aramaları etkinlikleri felan gözükür sizde

Sen kendınden bahsetsene,iki gun daha burdayım,karsı taraf yerın var mı dıye soruyor,enıste otel olmazmı dıyor,o da yok dıyor,bye dıyorlar
bana masum gelmedi ama takip etmek lazım. yani gittiği yerde biriyle tek gecelik takılmaya çalışıyor gibi. kuzeninize hep destek olun zor bir dönem hayırlısı olsun onun içinde. böyle bi adamsa başından çıkar inşallah kurtulur kuzeniniz.

Geçmişte yazılmış bir mesaj ancak şu şekilde üste çıkabilir: Grup konuşmasıdır; gruptan bir kişi çıkar, o zaman da zaten "bilmemkim bu gruptan ayrıldı" der. Siz Messenger'ı açtığınızda senkronize olmuş da ondan bir süre daha gözükmüş olabilir diye düşünüyorum. Normalde olmaz ama, kuzeniniz şanslıymış.

O yüzüğü şimdi çıkarmazsa ilk iş gezisinde aynısı tekrarlanır, üzgünüm. Ayrıca ucuzluğa bak; para karşılığı bir kadınla birlikte olmayı düşünen adamda kalite ancak sıfır olabilir.

Ayrıca, mesaj silinince arşive düşüyor normalde. Bir kontrol etsenize, onu düşünememiş olabilir.

X