Çok acil işe ihtiyacım var......

benmari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
4
0
86
45
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
Çok acil bir işe ihtiyacım var ne olursa olsun sekreterlik telefona bakma çay sevisi temizlik hatta evlere bile temizliğe gidebilirim istanbul avrupa yakası eyüpte oturuyorum 30yaşındayım 2 yıllık büro yönetimi ve sekreterlik meslek yüksek okulu mezunuyum uzun yıllar çalışma hayatım oldu krizden dolayı uzun bir süredir işsizim sadece eşim çalışıyor evimiz kira 2 aydır kiramızıda ödeyemiyoruz ve çok olmasada borçlarımız var eşimde yetişemiyor tek maaşla iş görüşmelerine gidiyorum ama sonuç çıkmıyor tanıdık ve çevre olmayınca kk ya üyeyim burası aklıma geldi belki çalışan arkadaşlar bana yardımcı olur diye düşündüm etrafınızda bana uygun bir iş olursa benimle haberleşirseniz çok sevinirim inanın çok sıkıntıdayız bir umut paylaştım burda

Merhaba ilanınızı okudum tarıhı baya eski duruyor ancak boyle bir ofis iş imkanı için benimle irtibata geçebilirisniz

ev hanimlari yada calisanlar icin ek gelir
Merhaba saglikli kahve ,cilt lekelerini gideren sabun gibi %100 organik urunleri olan yabanci firmayla calisarak para kazanmak istermisiniz.ayda kazanmak istedigin hedefi belirle ,sirketin egitimlerine katil cikarilan calisma planina uy ve hedefine ulas. Insan istedikten sonra basarir hanimlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…