Terkettiği gün yalvardım ağladım ondan sonra bende tamamen sesimi kestim.faceden de engelledim biraz önceAy adamdaki özgüvene bittim ben. İstediği zaman kafasına esince dönermiş ama önemli olan sizin onu beklemenizmiş.
Keşke yalvarıp yakarıp da adamın bir yerlerini arşa çıkarmasaydınız
Bence iletişimi tamamen kesin, asla cevap vermeyin. Unutun gitsin.
Çok dengesiz biri karşınızdaki.
Gösterdim ondan sonra hiç sesim çıkmadı kendisi yine mesaj attıbelki 5 sene sonra belki 5 yıl sonra dönerim dedi ve 30 yaşında bi kadın böyle birine yolu gösteremedi öyle mi.
engelleyinGösterdim ondan sonra hiç sesim çıkmadı kendisi yine mesaj attı
Bana yaşattıklarından sonra başkası varsa Allah yukarda vallahiBana göre hayatın da başka bir kadın daha var ve aranızdan seçip yapacak gibime geliyor hanginiz onun için beklerse onu seçecek sanırım
Hiç bir şekilde yazma sen de bırak yazsin dursun ayrıyken 1 ay konusmussunuz toputoplam neyin pişmanlığıni yaşayacak ki yol yakınken kafan dan at daha niceleri çıkar karşına
Biraz önce o işlemi gerçekleştirdimengelleyin
Nasıl peki?Egolarını tatmin etmek için böyle yapıyor. Bence onun egolarıyla lego gibi oynayın.
Mrb öncelikle ben şuan evliyim bunu belirtmek isterim, çok yıllar önce bu sizin başınızdan geçen olayın, hayatınıza giren kişinin karakteri VS hemen hemen aynılarını bende yaşadım ne sevgili olduk ne arkadaş hem samimi hem mesafeli. İstediği zaman arayan soran biri vardı ciddi düşündüğünü söyleyen ama istediği zaman aryodu. Kendi ayrılmak istedi kandillerde bayramlar da msj atıyordu üstelik numaranı sildim dediği halde ve bir umuttur deyip tekrar başlamıştık ama yine sonu hüsran olmuştu. Kısacası bence umut bağlamayın yine üzülürsünüz..30 yaşındayım. Bundan 7 ay önce görücü usulü biriyle tanistirildim.çok yakın hissettim kendisini ve görüşmeye başladık. aynı dili konuşup aynı fikirler içerisindeydik. İlk 1 ay mesajlastik ileriyi yönelik konuşmalar oldu.çeyiz yapma beraber alıcaz herşeyi vs vs. kendisi başka bir şehirde benimle tanışmaya annesiyle geldi annesinin yorumuda olumluydu.2. ci aya girdikten sonra kendini geri çekti. Bunu sebebini sorduğumda çok hızlı gidiyoruz frenlememiz lazım dedi. hiç aramaz hep mesaj atardi ben ararmisin dedigimde arardı. Telefonu pek sevmezdi ama bu durumu düzeleceğini söyledi hicbisey yapmadı. Yanına gittim babasıyla tanıştırdı şimdi herşey yeniden başlıyor dedi ancak bu süreçte yine aramıyordu sadece günaydın iyi geceler arada sırada ne yaptın okadar. uzun konuşmalar olmadı hiç. Kavga etmedik herdefasinda bu iş böyle olmuyor beni üzüyorsun kötü hissediyorum beni aramadığın için dedikçe toparlayip düzeleceğini söylerdi. Ama yapmadı anlayacağınız benim iteklememle ilerliyordu birşeyler. gelelim ayrılık kısmına bir gün bir konuşmamiz kötü geçti sonunu topladık ama ilerleyen zamanlarda için rahat etmedi özür diledim sessiz kalDi bir sorun mu var dedim soğuksun dedim evet dedi hevesim kaçtı bunun sebebi sensin ama bende sıkıntı var tek seninle alakasi yok dedi. yalvardım yakardım geri adım atmadı. Sorumlulik alamayacagini soyledi. Ertesi gün tekrar konuştuk zaman istediğini kapıları kapatmadigini ve vazgeçmediği 5sene belki 5 gün sonra dönerim umutlanma ama geldiğimde seni bulabilmem önemli dedi. ondan sonra hiç sesimi çıkarmadım ne yazdım n3 aradım. beni sosyal medyadan sildi hala sesi cikarmadim susuyorum ama perişanım. burada hep ismimle hitap ederdi yani sürekli bir resmiyet vardı. Hayatinda oldugumu hic hissettirmedi. ama sevgiliydik.Neyse gecen miraç kandilinde mesaj geldi ondan(ki 6 aydır hiç iletişimimiz yok mesaj artmadı kandillerde dahil olmak üzere hatta beni sosyal medyadan kendisi sildi). Toplu mesajdır dedim önemsemedim (beraat kandilinde böyle bişey gelmemişti ama böyle bir durumda var). Kandil mesajından 1 hafta sonra Facebook messengerdan sesli mesaj atmış ama 3 saniyelik bir sessizlik hakim mesajda. Takip ettiği belli ama bir insan neden böyle yapar ben anlamıyorum? Sessizliğe devam mı edeyim ne yapayım bişeyler söyleyin bana lütfen. Bu Ne yapamaya çalışıyor? Ben sessiz kaldıkça harekete geçer mi ki pişman olduğunu onun ağzından duymayı çok istiyorum az çekmedim cünkü... lütfen bir el atın yardım edin
Nasıl peki?
Mrb öncelikle ben şuan evliyim bunu belirtmek isterim, çok yıllar önce bu sizin başınızdan geçen olayın, hayatınıza giren kişinin karakteri VS hemen hemen aynılarını bende yaşadım ne sevgili olduk ne arkadaş hem samimi hem mesafeli. İstediği zaman arayan soran biri vardı ciddi düşündüğünü söyleyen ama istediği zaman aryodu. Kendi ayrılmak istedi kandillerde bayramlar da msj atıyordu üstelik numaranı sildim dediği halde ve bir umuttur deyip tekrar başlamıştık ama yine sonu hüsran olmuştu. Kısacası bence umut bağlamayın yine üzülürsünüz..
Burcu ne acaba :)))Belalı bi tip değil ben sadece neden böyle yaptığını çok merak ediyorum geri dönmem imkansız zaten hayatta geri dönmem
Ben n d nse hiç cevap verme taraftarı değilim.. amacım ayağıma kadar getirtmek ve sonradan ağzının payını vermektabii ki sessiz kalarak önce. Sonra sizden tepki alabilmek için daha çok mesaj atacaktır. Ara sıra cevap verip ulaşılmaz olun.
YengeçBurcu ne acaba :)))
Humm bilemicem ki yengeç burcu aslında güvenilir olur ama demekki var bir arızalık. Beş parmağın beşi bir miYengeç
Anlamıycak ne var adam dengesiz.O tanıstıranlarda pişman hemde çok. Benim anlamadığım neden böyle yapıyor
Hayır.. Konuşmaları bile dengesiz çok yalan söyledi tabi ben anlamadım ama sürekli söylediği yalanlar karşıma çıktı.ilgi yoktu değer vermiyorsun derdim kafanda kuruyorsun sacmalıyorsun çok şükür bi sıkıntımız yok dersi zamanla ararım alışırım derdi sonra terketti gitti işteHumm bilemicem ki yengeç burcu aslında güvenilir olur ama demekki var bir arızalık. Beş parmağın beşi bir mi
bu davranışı ise istediğim gibi birini buldum buldum bulamadim cantada keklik hazırda beni bekliyor dusuncesinde eger daha fazla caniniz yansin istemiyorsanız bence engelleyin size ulaşmasına izin vermeyin gercekten sevdiyse farkli numaralardan yada adresine gelip sizi bulmaya calisir kacan kovalanir unutmayınEvet kesinlikle katılıyorum ben sadece ne amaçla bunu yapıyor onu anlamaya çalışıyorum pişman mı oldu yoksa boşlukta mı kaldı nedir yani benim cevap vermemi mi bekliyor ?
Bende öyle düşünüyorum eskiyi unutamadı benimle zaman geçirdi sadece.. Engelledim biraz önce mümkün değil bana ulaşması Eğer ulaşmaya calısmazsada rabbim büyüktür elbet sorar bunun hesabını onaSakın saana geri dönmesine izin verme boyle insanlar ya eskileru unutamadığı icin sana yakin davranmıyordur yada bosta olduğu icin sizinle vaktini oyaliyodur sizi sevse istese çabalardı eger cabalayan sizseniz o isten hayir gelmez tecrubeyle sabit !
bu davranışı ise istediğim gibi birini buldum buldum bulamadim cantada keklik hazırda beni bekliyor dusuncesinde eger daha fazla caniniz yansin istemiyorsanız bence engelleyin size ulaşmasına izin vermeyin gercekten sevdiyse farkli numaralardan yada adresine gelip sizi bulmaya calisir kacan kovalanir unutmayın