ÇOK ACI ÇEKİYORUM :(((

Aynen öyle, çocuğum hariç kimse benden değerli değil.

Ayrıca adam yalan söylemiş, yıllarca oyalamış, aldatmış şimdi de nişanlanmış artık, daha neyin ağlaması acı çekmesi. Bitmiş işte, sil at. Unutmak için bin tane sebep vermiş adam. Üstelik arada paylaşılan bir şey de yok, nasıl bu kadar bağlanıp, unutulamıyor anlamıyorum.

Hersey.. cinsellik disinda hersey. Cok baska bi dostluk baglilik vardi aramizda. Anlatilmaz. Yani ne bilim . Yoksa sürermiydi.

8 yıl boyunca hiç cinsellik konuşmadınız ve bu ilişkinin adına AŞK mı dediniz ?

Aşk böyle bir şey değil.

Aranızdaki bağ sizin de dediğiniz gibi sadece dostluk bağıymış. Siz kendi hayatınızdaki boşluktan dolayı ona sevgililik sıfatını yüklemişsiniz. Bu da onun gururunu okşamış ki itiraz etmemiş.

Seven ve emin olan erkek değil sekiz yıl, sekiz gün beklemez evlilik niyetini açıklamak için.

Şu an kendinizi emziği elinden alınmış çocuk gibi hissetmeniz normal. Yılların alışkanlığı var sonuçta. Aslında acı çekmiyorsunuz, yoksunluk duygusu yaşıyorsunuz.

Olumsuz duygu ile savaşmayın ve kendinizi suçlamaktan vaz geçin. Savaştıkça daha da dip yapıyorsunuz. Acınızı kabul edin, yasınızı tutun. Olayları akışına bırakmak ilk yapmanız gereken.

Peki onun bi sucu yokmu o neden devam ettirdi

ben karşınızdaki adam suçsuz demedim. ama şöyle düşünün, her dediğine inanan biri varken ve kendisi de bu tıynette biriyken neden sizi düşünsün ki ?
basbayağı zaman geçirmiş sizinle.
onca sene hiç mi aniden gitmediniz olduğu yere mesela ? hiç mi ortak bir tanıdığınız yoktu ?
nasıl tanıştınız ?

Yazilan hersey cok dogru.. zaten bende en fazla bi kac gün sürer sandim . Sürec uzayinca endiselendim.. bilmiyorum bitsin artik rahatlim istiuorum

Evet haklisiniz..

yok psikolog değilim.
sadece gözlemlediğim kadarıyla sizin gibi insanlar hayatta başka hiçbir arkadaşı, hobisi, hevesi olmayan insanlar oluyor.
kendinize çevre yaratın, dışarıda zaman geçirin bence.
Evet kesinlikle hayatim tamda dediginiz gibi zaten konumdada belirttim yasadigim yer calistigim is ailem akrabalarim hersey kötú.. tek iyi olan sey oydu hayatimda oda gidince mutsuzlugimla kaldim ve bu durumu degistirmem söz konusu bile degil

Hayat kurtaracak tafsiye geliyoooorrr....kendi değerini bil..çok güzel değilim yanlızım gibi kelimelerle kendini alt ediyorsun..sen değerlisin ve bunu bil!!! Kişi seni tercih etmemiş etseymiş mesafe filan önemli olmazdı seninle bir hayat birleştirmek için ellinden geleni yapardı. Sadece her gece konuşarak nasıl bir ilişki sürdürdün, bunu nasıl kabul ettin??belirli bir saatten sonra daha fazlasını istemedinmi. Eski sevgiline çok kızgın olman gerekiyorken onu seni tedavi etme teselli etmesine izin veriyorsun..bukadar aciz değilsin sen!!! Kendini sev!!! ve değerini bil..bilemiyorsan psikolog desteği al...herşeyin başlangıcı bu!!!

8 yıl boyunca yaşadığınız şey neydi?
Aşksa 8 yıldır neden nişanlanmadınız yada evlenmediniZ ne beklediniz?
Sonsuza kadar böyle telefonda takılmayı mı planlıyordunuz

kötü olan ne tam olarak ?

hayatim. Yasadigim yer .meleketlilerle dolu ve avrupada kücük memleketim. Cahil insanlar ile dolu keza ailem ayni. Akraba iliskileri kötü. Arkadasim cok az cunku aile sorumluluklarindan firsatim bile olmuyo. Istedigim gibi giyinemiyl istedigim gibi yasayamiyirum. Yani özgür degilim. Degistirme sansim sifir. Kültürümüz cok farkli

8 yıl boyunca yaşadığınız şey neydi?
Aşksa 8 yıldır neden nişanlanmadınız yada evlenmediniZ ne beklediniz?
Sonsuza kadar böyle telefonda takılmayı mı planlıyordunuz
Abisi bekardi. Laf arasi hep onu bekliyorum derdi. Zamani gelince benden talep eder sandim. Evlenirsek bu böyle olur yada olmaz gibi laflar geciyodu. Abisinden önce nisanlandi

Cok sagol. Ah bi uygulayabilsem. Bi kurtulsam. Gece gunduz konusuyoduk. Ben izne gidince bulusuyoduk. Ne bilim kabul ettim seviyodum

Cok sagol. Ah bi uygulayabilsem. Bi kurtulsam. Gece gunduz konusuyoduk. Ben izne gidince bulusuyoduk. Ne bilim kabul ettim seviyodum
Hayatında herşeyi ilişkine bağlamıyacaksın...bu çok sağlıksız ve bağımlı bir sevgi olur...zaten böyle bir dengede mutlu olamazsınki...mutlu olmayı tek bir kişiye bağlaman zaten yapabileceğin en büyük yanlış. Uygulamada kendi yöntemini bulmaya çalış, zevk aldığın şeyleri yaparak veya kendi değerini bulmak için çabalar göstererek mesela

Olmayacak bir işmiş olmamış da zaten. Ben onun yanına gidebilirdim diyorsunuz ama o da gel dememiş ki. Hiç kimseye umut bağlamadan kendi hayatına bakmak gerekiyor. Kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor maalesef. Çok düşük ihtimali bir işe bu kadar zaman harcayacağınıza keşke daha Oluru olan alternatiflere yönelseydiniz. Büyük hata.
Bundan sonra yas tutarak ömrünüzü harcamayın. Önünüze bakın.

Bu sevgililik değil maalesef
Uzaktan uzağa olmuyor inanin
Benim tanıdığım kardes gibi sevdiğim bir kiz var, 4 senelik sevgilisinden ayrildi aslinda son zamanlarda bir dargin bir barisiklardi ama adam gitti nisanlandi. Bizim kızı da birakmadi hatta aralarında cinsellik de vardi yani cocuk nisanliyken bizimkiyle yatiyordu, bizimkiyle sevgiliyken baska kizlarla da yatmış falan. Kiz da zamani gelince evleniriz diye düşünüyordu ama adam evlenmek istemedigini söylerken gitti 1 ayda tanidigi kizla nisanlanmis gecenlerde de evlendi. Kiz kahroldu ama simdilerde toparlaniyor, yani demem o ki neler gecmiyor millet 20 senelik kocasindan bosaniyor.
Siz fazla baglanip umut etmişsiniz ama adamda o dusunce yokmuş. Gorusmeyin kendinize yeni hedefler belirleyip bir yol çizin. Dogru zaman geldiginde hayirli insan karsiniza cikar ama önce sizin kendinizi sevmeniz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…