- 2 Haziran 2019
- 1.012
- 2.941
-
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Aynen öyle, çocuğum hariç kimse benden değerli değil.Kimse kusura bakmasın valla önce kendim değerliyim. Kimse için de yataklara düşmem üzülmem. Kendimi bu kadar küçültmem. Dört ay teselli verecek beni aptal yerine koyan aldatan adam, ben daha hala ağlayacağım. Damla dökmem. Aciz miyim, ezik miyim? Çok kızıyorum böyle insanlara
Hersey.. cinsellik disinda hersey. Cok baska bi dostluk baglilik vardi aramizda. Anlatilmaz. Yani ne bilim . Yoksa sürermiydi.
Peki onun bi sucu yokmu o neden devam ettirdi
Siz psikogsunuz yanlis hayirlamiyosam. Ne önerirsiniz bana. Zamanla gecermi sizce
Evet haklisiniz..8 yıl boyunca hiç cinsellik konuşmadınız ve bu ilişkinin adına AŞK mı dediniz ?
Aşk böyle bir şey değil.
Aranızdaki bağ sizin de dediğiniz gibi sadece dostluk bağıymış. Siz kendi hayatınızdaki boşluktan dolayı ona sevgililik sıfatını yüklemişsiniz. Bu da onun gururunu okşamış ki itiraz etmemiş.
Seven ve emin olan erkek değil sekiz yıl, sekiz gün beklemez evlilik niyetini açıklamak için.
Şu an kendinizi emziği elinden alınmış çocuk gibi hissetmeniz normal. Yılların alışkanlığı var sonuçta. Aslında acı çekmiyorsunuz, yoksunluk duygusu yaşıyorsunuz.
Olumsuz duygu ile savaşmayın ve kendinizi suçlamaktan vaz geçin. Savaştıkça daha da dip yapıyorsunuz. Acınızı kabul edin, yasınızı tutun. Olayları akışına bırakmak ilk yapmanız gereken.
Evet kesinlikle hayatim tamda dediginiz gibi zaten konumdada belirttim yasadigim yer calistigim is ailem akrabalarim hersey kötú.. tek iyi olan sey oydu hayatimda oda gidince mutsuzlugimla kaldim ve bu durumu degistirmem söz konusu bile degilyok psikolog değilim.
sadece gözlemlediğim kadarıyla sizin gibi insanlar hayatta başka hiçbir arkadaşı, hobisi, hevesi olmayan insanlar oluyor.
kendinize çevre yaratın, dışarıda zaman geçirin bence.
Evet kesinlikle hayatim tamda dediginiz gibi zaten konumdada belirttim yasadigim yer calistigim is ailem akrabalarim hersey kötú.. tek iyi olan sey oydu hayatimda oda gidince mutsuzlugimla kaldim ve bu durumu degistirmem söz konusu bile degil
Hayat kurtaracak tafsiye geliyoooorrr....kendi değerini bil..çok güzel değilim yanlızım gibi kelimelerle kendini alt ediyorsun..sen değerlisin ve bunu bil!!! Kişi seni tercih etmemiş etseymiş mesafe filan önemli olmazdı seninle bir hayat birleştirmek için ellinden geleni yapardı. Sadece her gece konuşarak nasıl bir ilişki sürdürdün, bunu nasıl kabul ettin??belirli bir saatten sonra daha fazlasını istemedinmi. Eski sevgiline çok kızgın olman gerekiyorken onu seni tedavi etme teselli etmesine izin veriyorsun..bukadar aciz değilsin sen!!! Kendini sev!!! ve değerini bil..bilemiyorsan psikolog desteği al...herşeyin başlangıcı bu!!!Arkadaslar merhaba.. hikayem 8 yil önce basladi . Tanistik ben asik o asik olmadan basladik iliskiye. Sonradan sevdim dedi. Benim hayatimdan beni ondan baska mutlu eden hic bise yoktu hic ciksin istemedim hayatimdan. Herseyi paylastik cok mutlu gecti yillarimiz ama uzaktan . Her gece konusuyoduk 8 sene biyunca her gece . Bazen küs zamanlarimiz oluyodu 3 gun 5 gun. Öylesine bi kac gün ara verdigimiz bi dönemde instadan baktim nisanlanmis. Hemen aradim gece konustuk. Sen uzaktin iliskimiz zor oluyodu gorucu usulu nisanlandim bi sevgi yok su an dedi. Yasim geciyodu olmasi gerekiyodu dedi. Tabi ben yikildim. Yani biz sevgilikten öte kader ortagi cok yakin arkadas cok baska bi bag vardi aramizda. Senin toparlanmanman icin elimden geleni yapicam dedi ve biz 4 ay boyunca ben cok kötu hissettigim zamanlarda konustuk. Baktim daha kötü oluyorum faydasi yok dün gece bitirdim.. veda ettik birbirimize.. ama cok kötüyüm herseyimi kaybeymis gibi. Cok aci cekiyorum onlari gördükce..yemeden icmeden kesildim yataktan cikamiyorum.. kiza söylim dedim ama ne fayda si olacaktiki ..ne yaptim ben o evlenecek herseyi düzene girecek ben 30 umu gecmis ona asik yikilmis 8 sene bi iliskiden cikmis viran bi sekilde kaldim. 4 aydir hicmi gecmez hic gecmedi. Arkadaslar burasi son carem kaldi. Nasil toparlanicam. Uykumda sesi kulagima giriyo kalkiyorum. Bu asktan öte sizce saplantimi. O hicmi sevmedi neden 8 sene konustu peki. Bitirmek bu kadar kolaymiydi ?.. hayatim cok sıkıcı .. akraba iliskilerimiz iyi degil yasadigim yerden memnun degilim fazla güzel degilim iste bu yüzden ona bu kadar baglandim. Onu ceken ise benim ses tonum konusmam ve sadik dostlugum de bence.. ve aliskanlik.. cok aci cekiyorum.. gecer mi sizce.. cok özluyorum onu .. beni böyle kestirip kenara atmasi beni kahrediyo.. kimsenin benzer hikayesi yoktur eminim cünkü boyle sacma bi iliski kimse yasamaz ama yinede bana belki birer hayat kurtarcak tafsiyeniz olur.. simdiden tesekkur ederim…
Ya inşallah fakesindir, yoksa bir kadının bu kadar kolay kandırılabileceğini görmek beni bir miktar üzer!Hersey.. cinsellik disinda hersey. Cok baska bi dostluk baglilik vardi aramizda. Anlatilmaz. Yani ne bilim . Yoksa sürermiydi.
kötü olan ne tam olarak ?
Abisi bekardi. Laf arasi hep onu bekliyorum derdi. Zamani gelince benden talep eder sandim. Evlenirsek bu böyle olur yada olmaz gibi laflar geciyodu. Abisinden önce nisanlandi8 yıl boyunca yaşadığınız şey neydi?
Aşksa 8 yıldır neden nişanlanmadınız yada evlenmediniZ ne beklediniz?
Sonsuza kadar böyle telefonda takılmayı mı planlıyordunuz
Yok fake degil. Cevresizlik yanlizlik herseyi yaptiriyo insana. Yada ne bilim cok asik hissediyodum. Gözüm ondan baska hic bisi görmuyoduYa inşallah fakesindir, yoksa bir kadının bu kadar kolay kandırılabileceğini görmek beni bir miktar üzer!
Cok sagol. Ah bi uygulayabilsem. Bi kurtulsam. Gece gunduz konusuyoduk. Ben izne gidince bulusuyoduk. Ne bilim kabul ettim seviyodumHayat kurtaracak tafsiye geliyoooorrr....kendi değerini bil..çok güzel değilim yanlızım gibi kelimelerle kendini alt ediyorsun..sen değerlisin ve bunu bil!!! Kişi seni tercih etmemiş etseymiş mesafe filan önemli olmazdı seninle bir hayat birleştirmek için ellinden geleni yapardı. Sadece her gece konuşarak nasıl bir ilişki sürdürdün, bunu nasıl kabul ettin??belirli bir saatten sonra daha fazlasını istemedinmi. Eski sevgiline çok kızgın olman gerekiyorken onu seni tedavi etme teselli etmesine izin veriyorsun..bukadar aciz değilsin sen!!! Kendini sev!!! ve değerini bil..bilemiyorsan psikolog desteği al...herşeyin başlangıcı bu!!!
Hersey.. cinsellik disinda hersey. Cok baska bi dostluk baglilik vardi aramizda. Anlatilmaz. Yani ne bilim . Yoksa sürermiydi.
Evet büyüttüm. Simdi anliyorumki sonu belliymis aslindabu ilişki sizin kafanızda büyüttüğünüz bir ilişki olmuş bence. ne yapsanız sürmezmiş.
Hayatında herşeyi ilişkine bağlamıyacaksın...bu çok sağlıksız ve bağımlı bir sevgi olur...zaten böyle bir dengede mutlu olamazsınki...mutlu olmayı tek bir kişiye bağlaman zaten yapabileceğin en büyük yanlış. Uygulamada kendi yöntemini bulmaya çalış, zevk aldığın şeyleri yaparak veya kendi değerini bulmak için çabalar göstererek meselaCok sagol. Ah bi uygulayabilsem. Bi kurtulsam. Gece gunduz konusuyoduk. Ben izne gidince bulusuyoduk. Ne bilim kabul ettim seviyodum