ÇOK ACI ÇEKİYORUM :(((

Evet iste hata bende. Gözlerim kör olmasa görurdum. Asktan gözüm kör. Ama oda 8 sene bunun farkindaydi. Az vicdani olsa birakim kendi yoluna baksin kiz derdi. Vicdansiz
Kusura bakmayın ama 35 yaşındasınız sekiz senedir pek de görüşmeden devam eden bir ilişki söz konusu. Sizin en başta yazışmadan sıkıldım ya evlenelim ya yoluma bakayım demeni lazımmış. Mağdur edebiyatı yapmadan dönün de biraz özeleştiri yapın.

Hayatta hic bi iliskimde ya evlenirim ya ayrilirim demedim.

Cocugun abisi bekar annesi hasta is durumu iyi degildi . Evlenelim desm bile olmayacakti. Ki abisi hala bekar. Is durumu yeni yoluna girdi . Evlendi ama tek fark benle degil. Yoksa öncesinde evlenmezdi zaten

Evet iste hata bende. Gözlerim kör olmasa görurdum. Asktan gözüm kör. Ama oda 8 sene bunun farkindaydi. Az vicdani olsa birakim kendi yoluna baksin kiz derdi. Vicdansiz
Valla adamın yaptığı hiçbir vicdansızlık yok
Alt tarafı telefonda sohbet ediyormuş sizin üzerinde bir hakkınız yokki
Kaç yaşında insan 8 sene…..siz niye yapışıp kaldınız telefona?
Baksaydınız yolunuza adam yanınızda bile değil elinizi ayağınızı mı tuttu Allah Allah adam ömrünüzü yemiş evlilik vadetmişte terketmiş gibi tavırlar

Hayatta hic bi iliskimde ya evlenirim ya ayrilirim demedim.
Sekiz kocaman senede deseydiniz o zaman. Önce kendinizi düşünseydiniz. Kendi düşen ağlamaz derler. Telefonda konuşmayla hayat mı geçer? Bu hayatı bend kendim kabul etmem. Uzaktan ayrı gayrı telefon sohbetiyle devam edemem ya evlenelim ya yoluma bakayım diye ben derdim

ne bileyim iliski yasiyoduk saniyodum. Uzaktan iliski baska nasil olur telefon disinda.. bulusunca elimide yedi ayagimida. Uzaktan da o kadar oluyodu. Ayrilmayi düsünmedim mesafeden dolayi..

Yok aramiyorum. Kizcak kirilcak bisi yok. Onada aramamsini söyledim. Cekti gitti yoluna. Yanlis bi yoldu benimkisi. Keske basa dönebilsem
Geleceğini inşaa etmek için harekete geçmeni tavsiye ederim.Bu gün yarınının ilk günü .Yanlış yol dediğin yol da sana mutlaka birşeyler katmıştır.Yaşadığın deneyimden edindiğin tecrübeyi koy cebine ,aynı yanlışlara düşecek olursan ben bu yoldan geçtim ,aynı hatayı yapmam bir daha dersin.Kendi kendini suçlamayı da adamı suçlamayı da bir kenara bırak artık ..o senin günahına filan girmedi bunu sen de biliyorsun, sen de çalmadın çırpmadın ,kimse
nin günahına girmedin.Boşuna harcadığını düşündüğün 8 senenin yasını tutmak istiyorsun ama sen 28 yaşında evlenmiş 8 senelik evliliğin sonunda boşanmış olarak da bu günü yaşıyor olabilirdin madem çok sevdin ve sevildiğini de hissettin zamanında ...neyin acısını çekiyorsun ki ?!

Bitmesinin.. ayrilmak istemiyodum. Keske oda ayrilmasaydi. Baska biriyle mutlu olmasi canimi acitiyo..

Olayı nişana kadar getirdiğine göre demek ki daha önceden görüşmüş de nişanlanmışlar. Allah aşkına, bu devirde, özellikle elinde telefon olabilen bir nesilde görücü usulü evlilik ne kadar kaldı ki?!

Bitmesinin.. ayrilmak istemiyodum. Keske oda ayrilmasaydi. Baska biriyle mutlu olmasi canimi acitiyo..
Adamın yaptığını onaylamıyorum ama onun normal şekilde senden ayrılmasına da pek müsade etmeyeceğini görüyorum senin mesajlarında .İnsan bağımlısı olma !! Bir işe başlarken ,bir yola çıkarken "Allahım hayırlısı bu ise olsun yoksa olmasın " demez miyiz ? ...Senin için hayırlısı bu değilmiş işte

Olan oldu biten bitti… kapandi mesele. Iyi olayim.. nasil iyilesicem bilmiyorum. Sabahlari cok kötu kalkiyorum

Allahım sana geliyorm.
Yani bukadar bulunmaz hint kumaslıgı nesi vardı adamın acaba:)
Cidden 30 yasında kadının,nisanlı adamla 4 ay görüsmesini anlayamam.
Gidin bi uzman yardımı alın,nisanlanmıs görücü usulu mörücü usulu,resmn 4 ay nisanlısını aldatmıs.
Ne münasebet eski flörtüyle konussun evlenecek adam.
Nesine asık oldunuz acaba etik değeri olmayan bi adamın.
Allah kurtarmıs der yoluma devam ederim ben olsam.

Öfkemi kusuyodum.. oda güya ben daha kötü olmiyim diye ariyomus beni.. yani ara ara konusuyoduk. Hep bi hesaplasma vardi.. aslinda hic bi özelligi yoktu belkide ben gözümde büyüttüm.

Uzman a nasil anlticam . Türk doktor cok az burda. Nasil yapicam hic bilmiyorum. Buraya yazarken bile utaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…