- Konu Sahibi Eloselos9393
Tıp doktoru ya da psikolojik rahatsızlıklar uzmanı vs değilim haliyle teşhis koyamam ancak, çıkın dışarıya 10 kişiye sorun, bir bireyin kafasında kurduğu sanrıları gerçek zannetmesi normal mi değil mi deyin, 10 kişi de normal değil der. Pardon 10 kişiden 9’u normal değil der, çünkü ilginçtir ki her nasılsa bu durum size göre normalmiş.
Başlık sahibinin bu 1726272. aldatılış hikayesi en son 2 hafta önce de 2 yıllık ilişkisinde aldatıldığını ve sonsuza kadar ayrıldığını iddia etmişti mesela. Şimdi de çok farklı bir hikaye var. Yazdığım şeyleri tekrar yazmayacağım ama demem o ki kötü kalplilik kriterlerinizde fevkalede sıkıntınız olduğu kanaatindeyim. kafasında kurduğu sanrıları gerçek ve yaşanmış sanma ihtimali olan birine “bence bir uzman görüşü alın” demek kötü kalplilik olmuyor. Aksine olması gereken de bu zaten. Ya da alenen trollemeye çalışıtığı belli olan ve kuvvetle muhtemel elinde çikolata çekirdek ile yorumları okuyan birine tepki göstermek de kötü kalplilik olmuyor.. Nitekim burada gerçek anlamıyla bir aldatma hikayesi olmadığı çok açık.
Öyle bir lanse ediyorsunuz ki, sanki burada yorum yapanlar başlık sahibine, oh olsun iyi ki aldatıldın haketmiştin demiş gibi. Siz kanatsız melek biz hepimiz tü kakayız evet. Yapmayın allahaşkına. Gerçekten yaşanmış böyle bir durum olsa haklısınız ama somut olayda böyle bir vakanın olmadığını zaten arkadaşlar delilleriyle ve alıntılayarak gösterdi. Sırf haklı çıkacağım diye hırpalıyorsunuz şu an kendinizi farazi bir olay üzerinden.
10 kişiden 9 una şunu sormayı unutmayın.
Kafasında eli bıçaklı bir katilin peşinde dolaştığını kurmuyor, sevgisinden emin olmadığı insanın kendini aldattığına dair kafasında kuruyor. Yada başka biri kocasının kendini yeteri kadar sevmediğini düşünüp kafasında büyütüyor.
konuyu açan insan yada onun konusunun dışında benim yazdığım şeyler, burada insanlar birbirini gömmenin peşinde, ne ara bu hale geldi anlamıyorum.
şöyle yorumlar var bakın bu sitede. Biri "sevgilim beni terketti ama unutamıyorum yazıyor, diğeri seni sevmeyenin peşinden niye koşuyorsun, rezilsin" yazıyor. Şimdi bu yorumun mantıklılığını tartışabilir miyiz? Hayır.
Ama keşke gerçek hayat öyle olsa değil mi? Keşke biri sizi sevmediği an onu unutabilseniz. ama malesef bu mümkün değil.
Daha uzatmaya gerek yok sanırım